Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DaDajka

rozmrażanie mięsa

Polecane posty

Gość DaDajka

Cześć Jestem początkująca w kuchni :D Miałam zamrożone mięso, rano wyjęłam je na czystą miseczkę i co jakiś czas wylewałam nadmiar wody. Teraz już jest rozmrożone i mam pytanie czy muszę od razu się nim zając ;) w sensie kroić smażyć itp czy może ono jeszcze chwilę poczekać? A jeśli może to jak je przechowywać? Nadal w tej miseczce? Czy dolać zimną wodę? Proszę o porady

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Może poczekać nadal w miceczce. Jeśli nie ma upałów - a nie ma :) - to się tak zaraz nie zacznie psuć.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość DaDajka
Bardzo dziękuję za pomoc :* Tak myślałam ale nie byłam pewna czy nie zamoczyć go w wodzie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×