Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byćalboniebyć

Koleżanka męża

Polecane posty

Gość Byćalboniebyć

Jak to wygląda z boku (bez nakręcania się na sensacje, tak obiektywnie): Mieliśmy z mężem przez kilka miesięcy gorsze dni, ciągłe kłótnie. Czepiał się mnie o każdy drobiazg. Potem z dnia na dzień się uspokoił, już się nie kłócimy, ale nie ma jakiejś czułości, jest dość szorstki, ale nie chamski. Normalnie funkcjonujemy, dzieci, dom, raz w tygodniu kawiarnia. Ale już od dawna nie przytula mnie pierwszy, nie mówi nic miłego. Seks jest. Zaczęłam mu sprawdzać telefon, pojawił się nowy kontakt do jakiejś kobiety, podejrzewam, że z pracy. Raz odkryłam jego smsa do tej osoby, o w sumie niewinnej treści, ze w tygodniu go nie będzie, ale może jeszcze będzie okazja. On teraz bardzo pilnuje, by kasować smsy, a dawniej gromadził i kasował hurtowo. Nie bardzo wiem jak to rozegrać. Bo może nic się nie dzieje, a może coś się dzieje... Spisałam sobie numer do tej dziewczyny, mam jej imię i nazwisko.

Gość gość
obejrz ją na facebooku jak masz imie i nazwisko ale nie ze swojego konta bo bedzie wiedziala kto ja oglądał

Gość Byćalboniebyć
Szukałam jej na fb. Wyświetliło się kilka osób, ale żadna mi jakoś nie pasuje. Wpisywałam też jej nazwisko w google i niewiele mi to dało. Gdzie jeszcze mogłabym jej poszukać?

Witaj autorko z tego co piszesz może być coś nie tak .Nie zdradzaj sie przed mężem ,że masz te namiary,ze coś podejrzewasz .Czy mąż był taki wcześniej czy od jakiegoś czasu bo jak jest kochanka to facet czepia sie żony o byle co .Może aby być pewnym kup dyktafon i schowaj go w samochodzie ,moze rozmowy właśnie przez telefon cos wyjaśnia .Musisz zachowac spokój ,życze powodzenia,pozdrawiam.