Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

znowu mi smutno

Polecane posty

Gość ggoośśćć
Ja napisze to co kiedyś napisałeś że mamy napisać Nie smuć się niedzielu

Gość ggoośsćć
Połóż się spać tak jak ja pa a może jutro będzie lepiej ;)

Może napiszę wniosek do jakiego doszedłem wczoraj o tej porze... moje życie jest do dupy. Budzę się co rano z myślą "ja pierdolę, znowu do pracy". Wracam z pracy, ogrzeję sobie obiad, posiedzę przed kompem i spać trzeba iść. Kładę się z myślą "ja pierdolę, jutro znowu do roboty". Każdy dzień to odliczanie, byle do piątku, a w piątek i w sobotę można wypić parę piw, siedząc przed komputerem. I tak sobie żyję, z dnia na dzień. Bez celu, bez planów... bez marzeń. Właściwie to nie ma dla mnie jutra. :(

Dawniej miałem marzenia... w dzieciństwie marzyłem o byciu dyktatorem. O podboju Europy i świata. O dokonaniu ludobójstwa oraz ukryciu go przed ONZ i światową opinią publiczną. Marzyłem o Wielkiej Polsce. O wielkiej armii która odzyska Lwów i Wilno. O tym by każdy Polak miał dwóch wschodniosłowiańskich niewolników pracujących na niego. Jak zmądrzałem to marzyłem o tym żeby mieć prawo jazdy i samochód i inne takie pierdoły. Potem marzyłem żeby "mieć" dziewczynę. Miałem jakieś plany, cele. Choćby proste. A teraz? G****o wyszło z tego o czym marzyłem i z samych marzeń g****o zostało. Jest tylko pustka i samotność i tkwienie w jakimś martwym punkcie.

Gość gośćja20
a ile ty masz lat?

Gość gość
niedzielu ;)

Gość gość
:( to jest nas więcej . Smutek .

Gość gość
niedzielu nie tylko ty jesteś smutny 👄