Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkilkil

Doświadczona z prawiczkiem.

Polecane posty

Gość gośćkilkil

Witajcie. Mój obecny chłopak jest prawiczkiem a ja jestem "doświadczona". On ma 27 lat (wiec jego czystosc była zaskoczeniem) a ja 20. Miałam już kilku partnerów seksualnych a on nigdy nic, tylko pocałunki i bardzo delikatne pieszczoty. Szczerze powiedziawszy przeraża mnie to bo nie chce go skrzywdzić. Jest bardzo czuły ale jakoś boję się, że nie podołam jak dojdzie do naszego sexu. Czy moje obawy są normalne?

Wg mnie normalne, postarajcie sie zeby isc stopniowo a nie od razu "hop do łózka", zeby chlopak oswajal sie z tym ze za niedlugo sex :D

Gość gośćkilkilkil
Rozmawiałam z nim właśnie, ze nie mamy ci się śpieszyć. A dziś dwie godziny "miziania" całowania itp i on chciał wiecej, ale go przystopowałam. Chciałabym żeby to było dla niego wyjątkowe, to poznawanie obcego ciała a nie takie "hop i gotowe".

I dobrze ze przystopowalas :P Co za szybko to niezdrowo :D Mowie to jako mezczyzna... im bardziej kobieta jest niedostepna tym bardziej sie staram. Ale bez przesady, delikatne postepy musza byc :)

Gość gośćkilkilkil
Dziękuj***ardzo za odpowiedź :) Bardzo pomogłeś :)

Gość gość
Biedak.... Ciebie już pewnie kręci tylko anal i sranie do ryja a on jeszcze nawet w piczy nie był.