Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mowia ze pociaga je intelekt u mezczyzn...

Polecane posty

Gość gość

ale juz idiotki nie mowia ze tylko u przystojnych mezczyzn

Gość gość
Musisz nauczyć się przyjmować porażki u kobiet z pokorą.Nie Ty pierwszy i ostatni.

Gość gość
intelekt rzadki idzie w parze z urodą zewnętrzną bardziej jara w facecie jego energia wewnętrzna,pasja życia i to co ma do powiedzenia,niż to jest tzw ciachem

Gość XZaczarowana78
Mnie zawsze pociągali mężczyźni, którzy mi czymś imponowali, których mogłam w jakiejś sferze podziwiać. Przede wszystkim musieli mieć jakąś pasję i czytać książki. Takie pasje jak np. wspinaczka wysokogórska, fotografia, jazda na rowerze, gra na jakimś instrumencie, dziedzina naukowa itd Byle by to była pasja, a nie jakiś ogłupiacz typu łupanie w gry komputerowe ;) Inteligencja rzeczywiście zawsze na mnie działała, zawsze imponowali mi mężczyźni, gdy czułam, że są inteligentniejsi ode mnie ;) Ale przy tym musieli być życzliwi, taktowni i kulturalni. Zakochiwałam się w brzydkich mężczyznach, jeżeli wydawali mi się interesujący. Wyszłam za mąż za człowieka, który pasjonuje się wspinaczką wysokogórską, jest oczytany i jest dobrym specjalistą w swojej dziedzinie. Dodam, że jest niski :-)

Gość gość
Fajny facet, a ta siedzi rano i klepie bzdury w eter.

pociaga calosc - tak samo jak wyglad u kobiet - jak ogolnie babka sie podoba to zeby miala fryzure ktrej nie lubisz albo inny rozmiar biustu to i tak nie zauwazysz;-) Mi sie wydaje ze druga plec (lub te sama;-) ogolnie widzi sie najpierw jak czlowieka - fajnego lub nie, jak fajny mozna rozwazac dalej. W tym sensie inteligencja moze pomoc w atrakcyjnosci;-)