Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety blagam ktora z was wie gdzie mozna kupic pewny olejek arganowy

Polecane posty

Gość gość

bo nawet w maroko sprzedaja fałszywy i marokanczycy mieszaja z oliwa z oliwek i rozrabiaja.. gdzie mozna kupic prawdziwy i nie fałszowany ? czy serio 50 ml kosztuje az 100 zl zeby byl prawdziwy?? moze wy jakis uzywacie dobry i polecicie?

Gość gość
będziesz sobie intymne miejsca nacierać olejkiem studentko?:)

Gość gość
im droższy tym większa pewność. ogólnie wydaje mi się, że na zrób sobie krem jest prawdziwy, w każdym razie widać efekt stosowania. uprzedzam, że śmierdzi krowią kupą.

Gość gość
prawdziwy to kosztuje nawet powyżej 200 zł. i trzeba mieć zaufane źródła. Ostatnio kupowałam po 180, ale już mi zapowiedziano, ze będzie teraz po 200 i to i tak tanio za naturalny

Gość gość
jest pozbawiony chemicznie naturalnego zapachu. czyli zapachu kupy. niby tak samo wartościowy, ale ja wolę kupić naturalny, nie poddawany żadnej obróbce. może przy pozbawianiu zapachu też giną witaminy? nie wiadomo.

Gość gość
na miesiąc. i wskazówka- oleju nie nakładasz na suchą twarz, tylko na mokrą, a najlepiej kilka kropel oleju mieszać z kilkoma kroplami kwasu hialuronowego.

Gość gość
ake ten jest za TANI TO PODRÓBKA.. BO NIEMOZLIWE ZEBY KOSZTOWAL TYLKO 10 ZL. DZIWNE.. NAWET W MAROKU OSZUKUJA WIEC TEN JEST PEWNIE OSZUKANY A POZA TYM NA STRONIE PISZA ZE SMIERDZI KUPĄ A PRAWIDZIWY OLEJEK NIE SMIERDZI KUPA TYLKO ORZECHAMI SWIEZYMI.

Gość gość
a skad ten kwas hialuronowy wezme?? bez jaj.. to mozna gdzies kupic kwas hialuronowy?i czy to plyn czy proszek?jaki ten kwas kupic najlepiej? i jak to mieszac dokladnie? ile kwasu i ile olejku? moze podasz kochana ten sposob ?:)

Gość gość
kwas też kupujesz na tej samej stronie internetowej. to żel w butelce jak od wody utlenionej, więc łatwo wylewać na rękę. jest mocno nawilżający, ale używany solo 'naciaga' za mocno skórę. po prostu wylewam na rękę 2-3 krople olejku (na dzień)/5-6 (na noc) i tyle samo kwasu, w sensie na dzień więcej kwasu mniej oleju (żeby się nie świecić), na noc olej z kropelką kwasu. zmarszczki mimiczne tym wykończyłam w rok. no i trochę chyba masażami. 10 zł jest za 15 ml, czyli za litr 666 zł :)

Gość gość
i to totalna bzdura, że olejek pachnie orzechami... tak to pachnie aromatyzowany, prawdziwy olej arganowy po prostu śmierdzi.

Gość gość
to wyżej to spam, albo i wirusy.

Gość gość
a skad wiecie z e w tym sklepie zrob sobie krem maja prawdziwe olejki..pewie tez falszywe kupowane od marokanczyków ktorzy fałszuja je na kazdym kroku

Gość gość
Ja kupuję na avebio i jestem zadowolona, inne kobietki z tego co widzę również.

Gość gość
ja kupuję w aroma-terapia.pl

Gość gość
ale to pewnie falszowane maja na zrob krem bo nie maja certfikatu ecocert

Gość gość
Ja dostałam na Mikołaja olej arganowy Mokosh. To jest pierwszy jaki widziałam w ciemnym szkle w Polsce - czyli prawidłowo a nie jakieś butelki przezroczyste i plastikowe. Wcześniej koleżanka przysyłała mi z Finlandii olej arganowy w szklanej i ciemnej butelce.

Gość Zaremba
hej, W oleofarmie., mozesz u nich na stronce: oleofarm24.pl Ale spróboj tez Wieisołka bo jest chyba jeszcze lepszy niz arganowy.