Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne dziecko, nie tak szybko

Polecane posty

Gość gość

Wiem wiem nie mam jeszcze powodów do narzekania, zadręczania się...ale jedna jakieś małe rozczarowanie się pojawiło...Zaszłam w pierwszą ciążę po prawie roku nie zabezpieczania się, niby jeszcze norma, podejrzewam że w pewnym momencie pojawiała się, tzw. blokada psychiczna, miałam idealne cykle, żadnych problemów, więc to był dla mnie szok, że tak długo trzeba było czekać....no ale to w sumie już teraz nie ważne. Niestety tę ciążę straciłam :(, w kolejną szczęśliwą zaszłam szybko, mio dużego ciśnienia, bo po 3 miesiącach, no byliśmy w 7 niebie, mamy wspaniałego synka :) A teraz nie zabezpieczamy się 6 miesięcy i w ciąży póki co nie jestem, mimo że jest luz, miałam nadzieje, że w końcu zajdę na spokojnie, bez spinania się, że się uda od tak, szybko, niestety :(. Już zaczynam czuć presję i mam małego doła, dlaczego nie może być z tym tak normalnie, czasem czuję się jakaś wybrakowana, że o ciążę musimy walczyć. Na co dzień nie panikuje, ale nie powiem że nic mnie to nie obeszło, że znów nie zaszłam szybko w ciążę...

Gość gość
Cieszę się bardzo że mamy jedno dziecko, bo przecież nie jedna para nie może mieć nawet jednego :(...ale jednak jak pisałam mała frustracja już się pojawiła, może dlatego że ostatnio okres mi się spóźniał, a ja raczej tak nie mam, zrobiłam test i jednak kreska, niedługo potem się pojawił.