Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrr

Ankieta

Polecane posty

Gość gość
i rondla vel macka b:D

Gość gość
i co za debil wymyślił że Foxy Lady jest Waderą? :O

Gość gość
co to znaczy projekt?:O

Gość gość
Dlaczego lista jest niekompletna?

Gość gość
Juken to kłamliwy chu/j/ek

Gość gość
wszyscy są co powinni być :D

Gość gość
frida6 2014.11.16 w takim razie ja tez poczekam.... ale wode mozna pic wczesniej? oczko.gif pewna jestem 2014.11.16 Irytuję Cię? usta.gif Idę lapka.gif Chcialabym być nowka. Ale moja młodość odjechała na koniu z zacnym przystojnym niemcem w 1918 roku.smutas.gif O ja nieszczęśliwa pechowiec.gif Bywajcie lapka.gif edytowano 2014.11.16 frida6 2014.11.16 oj tam... odjechala ale miala szanse powrotu oczko.gif pewna jestem 2014.11.16 Otrzymałam depesze w 1935 r, że koń padł pod Wrocławiem zaduszając pięknego żonkosia mojego Hansa. Młodość nie powróciła. Zginęła śmiercią z duszności.smutas.gif Idę bom się wztuszyla.lapka.gif Zgłoś frida6 2014.11.16 wierze.. opowiesc o smierci jest wzruszajaca. szczegolnie jesli mowimy o smierci konia oczko.gif' Pewna to nie Frida

Gość gość
Lista jest właśnie niekompletna z chłopów brakuje : - Zbyszek Rogal 23 lata :D - Pan Viktor Folomeyev - Maciek B - cynicfm - misio1 :classic_cool: - Shatyn :D:D a z kobit: - fikuMikuuu - Smerfetka 1990 - Noxelia - Finlandia w Szklance - Bogumiła Siedlecka :classic_cool:

Gość gość
Antonio Fellatio brakuje!!!!!!!!!!:D

Gość Najszybszy w mieście
wybieram : " Finlandia w szklance" 😴 gdzie ją można poznać?

Gość kobieta jestem
Mnie też brakuje:D i mojego najfajniejszego też brakuje.Zostawię Mu caluska 👄 mrrrrr

Gość gość
no kompletnie niekompletna, chociaż Naj znalazł swoją drugą połówkę szklanki:P

Gość gość
wybieram : " Finlandia w szklance" spioch.gif gdzie ją można poznać? xx to trollica z ogólnego

Gość Najszybszy w mieście
no nie znalazł właśnie😴 tylko wie jak się nazywa 😴

Gość fridazzaplota
:D dzien dobry ankietnikom :D nie jestem 'nowa' ani inna.. jestem soba. jesli nie jestem soba, to z przyzwyczajenia moge byc ojcem dyrektorem ;) a jesli mi sie sprzykrzy bycie oj., zostane modka i pokasuje wszystkie nie zadawalace mnie posty :classic_cool: w tej sprawie bedzie mogli pisac na berdyczow;) bo tutejsza dyrekcja ma gleboko gdzies wszelkie monity w sprawie postow i blokady IP. zrezygnowalm juz dawno temu i dlatego przebywam na zeslaniu 😴 ale kasowac wsze posty bede, bo lubie to zajecie ;) dlatego pisze zzaplota .. o ile bramki mnie przepuszcza :D

Gość gość
dobra Frida, naprodukowałaś się, a teraz możesz stąd wyperdalać :classic_cool: modów nie lubimy

Gość gość
nie lub a mody z was leja a wiesz, ze masz kretynskie IP i tak samo durnego sasiada?? cholernie anonimowy jestes :):) i zmien karte sieciowa, bo ci sie to badziewie wykrzaczy ktos cie chlopczyku w sklepie oszukal

Kto śmiał mnie na liście umieścić😴? Ale ja sobie nie życzę, i tak mnie nikt nie chce, więc mnie nie dołujcie😭 Bywajcie 🖐️

Gość fridazzaplota
nadcisnieniowy, wisi mi zeszlorocznym stopnialym lodowym soplem, czy mnie lubisz czy nie.. pisze gdzie chce 😴

Gość gość Marcin Z
nie mam czasa na logowanie.. jestem w pracy ale jak już pisałem wcześniej biorę dwie kobiety z listy do 3 i dopisuje Czytaczkę jako kronikarkę :P wyluzujcie i nie spinajcie się 🖐️

Gość gość
Z Kuszą - to chyba w szafie..

Gość gość
1.Wilk -nigdy nawet jakby był ostatnim facetem na kuli ziemskiej :P 2.Najszybszy w mieście - 😘 3.Nowy w mieście - dzieciak 4.nierealny -😘 słodki i taki do kochania. 5.gospodarz222 - goni wszędzie po tematach ma chyba duże libido 6.duch cafe - jakiś emeryt ???

Gość gość
a wiesz, ze masz kretynskie IP x jak IP może być kretyńskie?:D:D:D:D ale jak jesteś już taki "mocny" to podaj moje IP, pozwalam, nie uznam to za ujawnianie danych :D

Gość gość
nie uznam to za ujawnianie x TEGO! a nie to

Gość gość
Naczelnik, wypad stąd!

Gość gość
1.Wilk - nigdy 2.Najszybszy w mieście - nie dziękuję 3.Nowy w mieście - jako kumpel 4.nierealny - może być 5.gospodarz222 - może być 6.duch cafe - nie znam ochotę mam na innego

Gość gość
z którą chciałbys wylądować w łóżku 1.wadera nie 2.pewna jestem nie znam tej kobiety 3.kusza bardzo kontrowersyjna kobieta -może 4.PPP -może 5.Frida - boje sie jej 6.Magda 78 - może

Gość gość
Lista niepełna .Nie ma Senora Toledo 😭

Gość friazzaplota
masz racje.. boj sie 😴 .. kasuje tematy, posty.. moge z latwoscia wykasowac twoje przy.rodzenie... i wrocisz do lona matki ;) tego bys chyba nie chcial. w lonie nie mozna bzykac.. chyba ze samego siebie :P