Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrr

Ankieta

Polecane posty

Gość fridazzaplota
pewna jestem, nie namawiam cie na wilka. wybierz moze innego pana. wilk jest wilczyca. wiem co mowie. do tej pory nie chcialam tego upublicznic.... byla to nasza tajemnica. trudno.... obydwie zdawalysmy sobie sprawe, ze nadejdzie kiedys dzien prawdy.. i stalo sie. od tej chwili nigdy juz nie bedzie nabierala nieswiadomych kobiet na swoje wysokie meskie libido. wilk to wilczyca, ktora codziennie lize mi stopy 😴

Gość gość
ghhgfhfgh

Gość fridazzaplota
alez ja nic takiego nie sugerowalam... nikt nie broni lubic wilczyce. ja tez lubie.. szczegolnie gdy mi lize stopy :classic_cool: polecam.. naprawde jest rewelacyjna, jesli chodzi o masaz jezorem :classic_cool: poza tym, mozna sobie na niej nogi polozyc.. tania w utrzymaniu :P bierz.. na cale zycie nie oddam, ale na troche ;) czemu nie.

Mam Bobera. Z lasu zakosilam jak mi pniaka obgryzał. Fajnie stopy liże a i drwa porębie. Pozyteczniejszy. Już nie chce Wilka. Za dużo stóp jak na jeden jezorek😴

Gość Garry Pimpuś
I co to będzie wilk sie popłacze :D

Gość fridazzaplota
jak chcesz.. mialam dobre checi :) ale skoro znalazlas takie szczescie, to ciesze sie razem z toba.... bardzo lubie codzienne masaze stop :classic_cool:

Gość gość
Tylko nierealny na randkę

Gość gość
Cynik choć nie ma Go na liście przebija wszystkich 👄 i to na wszystkich płaszczyznach ;)

Gość fridazzaplota
pewna jestem, sadzisz, ze moglybysmy sie wymieniac? .. wilczyca tylko lize stopy. do tej pory nie czochrala sie o nogi...jesli mowisz, ze od tego ida ciary.. jestem chetna :P ale, ale.. sprawdzalas boberowi futro? moze ma pchly? ;) x nie znam wszystkich plaszczyzn cynika ;) jest zarabisty ale.... nie dorownuje dottore 😴

Gość gość
Lubię Doktore ale (przepraszam Doktore) nie dorównuje Cynikowi :)