Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrr

Ankieta

Polecane posty

Gość gość
ciebie stara purchawo mam się bać? wolnego :D:D:D

Gość fridazzaplota
wolnego.. do czego? :D nie boisz sie, to dobrze. tylko nie zapomnij ze stare purchawki po nakluciu ropylaja zarodniki w postaci pylu.. uwazaj aby ci sie oczki nie zapruszyly :D

Gość gość
cddded

Gość gość
ale jestescie rabnięci

Gość gość
ja biorę PPP i Nowego do trójkąta :classic_cool:

Gość gość
gość dziś ale jestescie rabnięci x ale się kochamy tak naprawdę. mogę ciotke F besztać, ale w głębi duszy to ją lubie :classic_cool:

Gość gość
nowy w mieście zaloguj się :P

Gość gość
nowy do 3kąta? ale on podobno ma 11-cm kuśkę :( wiele nie nawojuje :(

Gość nimfomankab
Marzy mi się gorąca noc z Nie_Realnym :P ❤️

Gość gość
wszyscy n*******lacie z pomarańczy ,tylko PPP odważyła sie napisać którego lubi :)

Gość gość
dobry duszek... ciepły duszek... mięciutki duszek... jak wełny kłębuszek... 😘😘😘😘😘

Gość stary pierd
🌼 mam ochotę na trzy kobiety z tej listy :P

Gość gość
no to dawaj , które to?

Gość gość
Spokojnie pomarańczo niech ludzie wrócą z pracy. Nie panikuj wpiszą Cie na listę :)

Gość wilk to SODOMITA
molestował go starszy sąsiad jak miał 11 lat. Ten siwy pan dotykał go po genitaliach i masował między pośladkami, czasami wystawiał swoje niemłode już prącie i pozwalał się nim Wilkowi bawić, nierzadko z obfitym, białym finiszem, wtedy ów "finisz" spływał po Wilku jak woda po wyjściu z jeziorasmiech.gif Wilkowi się to bardzo podobało i często odwiedzał pana sąsiada. Potem jak dorósł, to niby spotykał się z dziewczynami, sypiał z nimi, ale zawsze ciągnęło go młodzieńczych zabaw, jednak męskie archetypy nie pozwalały mu ujawniać swoich skłonności. Tłumił to w sobie, od czasu do czasu rozładowując napięcie grzechem onana pod mocno perwersyjne fantazje męsko-męskie. Gdy Wilk dorósł, dojrzał, zmężniał oraz stał się w pełni niezależny, postanowił ujawnić swoje prawdziwe "ja". Wśród bieszczadzkiej dziczy zbudował swoją enklawę jaką jest sławetna Bacówka nad Jeziorem obok leśnej polany, tam zaczął sprowadzać i współżyć z młodymi chłopakami, erotycznie się spełniając w końcu.

Gość gość
dobra

Gość fridazzaplota
tak.. naprawde sie kochamy 😴 ciekawe gdzie miesci sie twoja dusza? .. chcialabym znac miejsce w ktorym sie zmiescilam. mam nadzieje ze nie jest to dziura w tylku ;)

Gość gość
ale jaka dusza? janusz dusza? :D

Gość fridazzaplota
dusza goscia ktory napisal: "ale się kochamy tak naprawdę. mogę ciotke F besztać, ale w głębi duszy to ją lubie cool.gif" nie interesuje sie obcymi duszami. brak mi wrazliwosci.. chociaz za kare, czasem prowadze tu katecheze :P

Gość gość
dlaczego akurat te kobiety ankieter wpisał a mnie nie uwzględnił ?

Gość fridazzaplota
wybralas nie odpowiednie imie ;)

Gość fridazzaplota
uprzedzajac uwagi, nieodpowiednie.. ok.. juz mi nie przysrywaj :P

Gość pierwszy raz wilka z facetem
Pierwszy raz z mężczyzną Wilk odbył gdy miał 32 lata, wcześniej, nie licząc epizodu z wczesnego dzieciństwa z siwym sąsiadem, sypiał, jak każdy hetero, z kobietami. Miał ich kilka w życiu, były to znajomości różne, czasem długoletnie, okraszone uczuciem, czasem przygody na jedną noc, jednakże Wilkowi czegoś w tym brakowało, nie czuł się do końca wypełniony szczęściem... Często łapał się na tym, że gdy mijał przystojnego faceta na ulicy, to mimowolnie odkręcał za nim głowę, pąsowiejąc potem i karcąc się okrutnie w myślach. Ostateczne zrzucenie maski nastąpiło gdy liczył 32 lata i wyjechał w delegacje do Holandii. Gdy siedział w barze, po bardzo ciężkiej konferencji, podszedł do niego młody przystojny facet, szczupły, mający sporo tatuaży, z modnym irokezem a'la David Beckham i łamaną polszczyzną zagadał "Cześć, to ty jesteś ten Wilk z Kafeterii?". Wilk, jako że jest to człowiek otwarty, pozwolił przysiąść się młodzieńcowi, po czym wywiązała się ciekawa rozmowa dotycząca wielu dziedzin życia. Kiedy mieli już się rozstać, młodzieniec wyznał że preferuje mężczyzn i podszedł do niego, gdyż Wilk mu się spodobał i chciał go poderwać. Wilk pomyślał sobie wtedy "a raz kozie śmierć" i obaj panowie skończyli w hotelu w którym Wilk wynajmował pokój. To było bardzo ogniste spotkanie, Wilk wpierw kochał, potem był kochany. Chłopcy skończyli maraton nad ranem, a Młodzieniec perfekcyjnie wprowadził Wilka w świat męsko-męskiego seksu. O tamtego momentu Wilk poprzysiągł sobie DOŚĆ KŁAMSTW i po powrocie do kraju zaczął budować Bacówkę...

Gość gość
Biorę wszystkie kobiety z ankiety. Frida zakładaj samonośki :P:P 😘 🖐️

Gość gość
Fanfaron Dusze Janusze wyłonił się ze stajni, gdzie swoim zwyczajem polerował końskie bile na wysoki połysk :classic_cool:

Gość fridazzaplota
nie mam. chodze w spodniach. hmmmm.. poczekaj, wyskocze do sklepu :P.. tylko niech ci w tym czasie nie opadnie. szybka nie jestem 😴 ..... 🖐️