Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Bigos

bigos w bagazu podrecznym

Polecane posty

Gość pani Bigos

Pytanie dosc glupie wiem ale moze ktos sie orientuje. Za 2tyg lece do polski zabieram tylko bagaz podreczny. ale pozniej powrot i chcialabym zabrac sloik bigosu mojej mamy i swojskiej wedzonej szynki. Szynke czytalam ze moge tylko nie wiem tez czy sa limuty wagowe. Ale jak jest z bigosem? Bardzo mi zalezy bo nikt nie robi takiego bigosu jak moja mamusia :)

Gość gość
sprawdź w regulaminie przewoźnika

Gość pani Bigos
No wlasnie az tak dokladnie nie jest napisane :) czy bigos mozna.on plynny nie jest wiec moze mozna :)

Takie rzeczy chyba tylko do określonej objętości. Byś musiała do przewoźnika zadzwonić, bo wątpię żeby w regulaminie były wytyczne co do bigosu :D

Gość gość
dotarłam do regulaminu portu lot. heathrow, uznaje, że na innych lotniskach będzie podobnie, wiec weź nieduży słoik tego bigosu i spakuj go do worka strunowego;

Gość gość
o matko,jakie wy dosłowne jesteście; wystarczy czytać regulaminy ze zrozumieniem a nie przez ctr+f szukać w tekście słowa bigos ;-) - bigos nie jest produktem w postaci stałej wiec przewoź podlega ograniczeniom pojemnościowym + worek strunowy; a jak przez obsługę lotniska zostanie uznany za "produkt" niebezpieczny to i tak trafi do śmieci;

Gość gość
Jedynie do 100 ml.