Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwa jest owulacja bez miesiączki?

Polecane posty

Gość gość

Mam na pewno PCOS i nie miałam miesiączki już ponad 2 lata. To do tej pory najdłuższa moja przerwa, bo najczęściej miesiączkowałam co pół roku. Jednak często, ale nieregularnie odczuwam skutki Zespołu napięcia przedmiesiączkowego. Mam też bóle brzucha jak przed miesiączką. tylko krwi nie ma. Czy to możliwe, żeby miała wtedy owulację? I czy są jakieś szanse, że zajdę w ciążę bez żadnych leków? Ostatnio czytałam o jakichś ziółkach, które mogą pomóc w tej przypadłości, ale to wydaje mi się mało prawdopodobne. Czy ktoś się z czymś podobnym spotkał już? Aha, żeby uniknąć niepotrzebnych sugestii, byłam z tym u 3 lekarzy, to nieuleczalna choroba i się tego nie leczy.

Gość gość
jeżeli chcesz być matka to bez leczenia się nie obejdzie

Gość gość
Są szanse że zajdziesz bez leków. Ale do tego potrzebna jest owulacja więc lepiej skonsultować sie z lekarzem. Też mam Pcos, zaszłam w ciążę w 7 cyklu, ale większość cykli (nawet tych długich) miałam owulacyjnych. czy występuje u Ciebie owulacja najlepiej sprawdzić monitoringiem, a potem możesz używać testera na ślinę wielokrotnego użytku. U mnie sprawdziła się Afrodyta

Gość gość
Co za bzdury, nieuleczalna, ale się ją zalecza, bez tego nie zajdziesz w ciążę.