Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat i mam chłopaka a mój ojciec narobił mi wstydu

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest dwa lata starszy ode mnie, dzisiaj mój ojciec zaprosił go na piwo i zaczął z nim rozmawiać na temat seksu i antykoncepcji. Jeszcze zagroził mu, że jak kiedyś zostawi mnie samą w ciąży lub skrzywdzi w inny sposób to go dopadnie i zabije. Dlaczego on robi mi tak obciach?

Gość gość
bo cię kocha. Jak twojemu chłopakowi to przeszkadza to go zostaw bo nie dorósł.

Gość gość
Tez jestem ojcem i dziwie sie zd go tak łagodnie potraktował Wykastrowal bym go na miejscu

Gość gość
Ja sobie nie dam dziecka zrobić. Moja siostra rok temu urodziła dziecko (i facet ją zostawił). Jest jeden problem, ojciec nie widzi w tym wszystkim winy siostry a za wszystko obarcza jej byłego. Ale nie oto chodzi, ze mną już matka rozmawiała o antykoncepcji, byłyśmy razem u ginekologa, ale ojciec twierdzi, że nie powinnam stosować tabletek, że to mój chłopak ma pamiętać o "zabezpieczeniu".

Gość 6na10
Kiedyś zostaniesz ojcem, sama go wtedy zrozumiesz.

Gość gość
A ja uważam, że on powinien raczej z tobą porozmawiać i ciebie zjebać a nie chłopaka jak zajdziesz w ciąże. Ja córce powiedziałam, że jeśli kiedykolwiek zajdzie w ciąże przed ślubem to ją wyrzucę z domu.

Gość gość
Poza tym moja siostra ma córkę, która zaszła w ciąże w młodym wieku. Siostra pokazała jej drzwi, dziewczyna się wyprowadziła a teraz okazało się, że jej partner zaczął lać dzieciaka. Mój szwagier chciał interweniować, ale ja i siostra przekonałyśmy go, żeby się nie wtrącał.