Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Aj a ja mam straszne problemy zdrowotne.bylam w szpitalu miesiac na kręgosłup i niedługo tez idę.dlatego byłam nieaktywna ;)

malina Szybkiego powrotu do zdrowia jesteśmy z tobą,odwiedzaj nas częściej. I dla wszystkich wszystkiego dobrego w Nowym Roku,oby był lepszy od starego,życzę udanej zabawy Sylwestrowej -))))

Gość gość
spierdzialam sie

Dzien dobry! Jak dobrze nie miec kaca 1 stycznia :) Co prawda, w zeszlym roku przeplynelam 100 basenow, a dzisiaj sie lenie, ale moze jutro basen. Jak sie miewacie?

hej :) Witam wszystkich w Nowym Roku :) o Malinka :) oj wspolczuję Ci lasko hmm ja blokady dostawałam na kregoslup ale z Tobą gorzej jak w szpitalu... zdrówka zdrowka zdrowka i buziaki trzymaj się cieplutko

susana u mnie ok siedzielismy z mężem w domu na Sylwestra i na skype z synem i jego rodziną :)

Gość agatka1214
Witajcie w nowym roku ja niestety mam kaca moralnego za duzo wczoraj wypilam i zaluje teraz trzeba sie eziasc w garsc bo to nie wypada zeby tak dziewczyna sie upila . Nowy Rok nowe postanowienia

Dzien dobry! Agatka, dzis jest nowy dzien, nie zalamuj sie, tylko do przodu! Wszyscy wyjechali, jestem sama w domu, pierwszy raz od 3 tygodni. Dlugi byl ten czas swiateczny i teraz mi troche dziwnie samej w domu. Milego dnia!

Gość agatka1214
No wiem ale glupio mi jest ale nic juz nie zrobie trzeba sie ogarnac

Witam :) aga było minęło patrz optymistycznie w przyszłość :) dziś już napewno Ci lepiej:) susana podziwiam Cię ja po dwuch dniach mialam dosyć gości, jednak wolę skypa hahaha :)

Hejka wszystkim Tak gerda u mnie to troche powaznie,po wypadku miałam złamany kręgosłup a teraz minal juz rok i boli jak cholera.okazalo sie jak jak dzwignęlam to sie ponownie nadłamał i wyladowalam w szpitalu

Gość agatka1214
Wiesz Gerda moze i lepiej ale trzeba z tym skonczyc a wy jak tam sylwester bez alkoholu?

Gość Susan07
Ja wypilam troche podczas Sylwestra, ale bez przesady. Dwa piwa i lampka szampana.

Witajcie na Nowym Roku ja po Sylwestrze spokojnie i delikatnie czyli 3 piwa i troche szampana więc spoko,dzisiaj zaliczyłam Police nie dawno przyjechałem,pogoda wręcz idealna chodź już teraz u mnie leje

Gość agatka1214
Widze ze kazdy z umiarem tylko ja nie ale trudno trzeba walczyc dalej ;)chociaz milo mi bo suzo osob mowi ze schudla ;)a dzis forszmak robie gerda prosze o przepis na kapuste kiszona

agatka już pisalam ten przepis lasko no ale proszę ćwierć kilo kapusty i kroimy wrzucamy do wyparzonego, zakręcanego sloika i dodajemy szklankę wody (kranowej przegotowanej lub filtrowanej albo mineralnej niegazowanej), zimnej lub o temperaturze pokojowej i zakręcamy słoik. Do kapusty można dodać odrobinę (1/2-1 łyżeczki) soli kamiennej lub himalajskiej do smaku .Zakręcamy i z 72 godziny jest gotowa ,możne stać dłużej .NIE ODKRECAC NIEZ ZAGLADAC NIE GRZEBAC :)

Gość agatka1214
A jest mocno ukiszona? ja lubie taka nalo ukiszona.

Hejka KOCHANI. Witam w ten deszczowy dzień.Tak sobie analizowałam wasze dietki i sposoby na zdrowe odzywianie ii mysle ze mi tez by sie przydalo z 10 kg zrzucic.Kolezanka namawia mnie na dieta Dukana. Słyszeliscie może cos o niej,podobno skuteczna ?? pozdrawiam i zycze miłego dzionka.

malina Absolutnie nie Dukan odpada jak i większość temu podobne wynalazki dość co że można sobie zdrowie zniszczyć to jeszcze później kilogramy wrócą i to z nawiązką

Gość agatka1214
Nie dukan robilam po skonczeniu przytylam 2razy tyle i nerki siadaja ta rozdzielna jest dobra i nie jestem glodna

cholerka ja za ta rozdzielna nie tak bardzo.a czemu dukan zniszczy nerki? moja kolezanka na niej byla i sporo zrzucila tylko ze nie pracowala wtedy

Gość gerda1966
Malinka ta dieta zakwasza organizm i nerki po prostu nie daja rady

Wielu właśnie chce iśc łatwą drogą aby się odchudzić ,czyli szybkie diety cud,zrozumcie że nie tędy droga. Dobra zbilansowana dieta i wysiłek fizyczny to wam tylko zagwarantuje dobre efekty w odchudzaniu bez efektu ubocznego. Musicie zmienić dotychczasowy tryb życia,aby cieszyć sie w swoim ciele na resztę życia i później nie nazywać tego odchudzaniem tylko waszym nowym lepszym wartościowym sposobem na życie.