Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

agatka może makaron zrób tak 1 puszka pomidorów 1 średnia marchewka 1 mała cukinia ( lub pół dużej) 1 cebula czosnek bazylia oregano czarny pieprz słodka papryka ew. sól do smaku ewentualnie ser Na głębokiej patelni, w niewielkiej ilości oleju zeszklić posiekaną cebulę, posiekany czosnek i startą n grubej tarce cukinię dusić 3-5 minut.Wlać na patelnię pomidory wraz z zalewą. Dodać 1 łyżeczkę słodkiej papryki, 1 łyżeczkę bazylii, 1/2 łyżeczki oregano, świeżo zmielony czarny pieprz i ewentualnie sól do smaku. Smażyć, aż sos zgęstnieje. Podawać z makaronem, posypane serem. Ja nie daje pomidorow i bardzo mi smakuje bez a sypie zmielone orzechy zamiast sera :)

Witajcie w ten beznadziejny dzień przynajmniej u mnie leje cały czas wogóle wszystko wygląda jak z horroru,depreche można złapać jeszcze ze 2 tygodnie się nie ruszałem masakra jakaś Jak już mówicie z cyklu'' co na obiad''to u mnie tradycyjnie Piątek to i ryby czyli kapusta kiszona z ziemniakami i morszczuk.

Deep u nas też leje leje i leje od poniedziałku masakra jakaś mokro i zimno u mnie cały czas pątek czyli post hehe

gerda post w sensie... chyba nie całkowity od jedzenia

nie no bez mięsa :) ale czaje się na jakąś głodowkę 3 dniową ale poczekam na ładniejszą pogodę bo teraz to na dwor strach wyjść

Ja znów walczę z czasem,u mnie jest tak że przy mojej diecie(zresztą to normalne w sumie ) jem co 3 godziny,pracuje teraz po 10 godzin i muszę kombinować aby za dużo przerw nie było.

mam pytanie czysto techniczne czy ktoś z Was ma cyfrowy polsat? bo ja mam NC+ od początku ale teraz jest dobra oferta w polsacie i nie wiem czy przejść jak macie jakieś doświadczenie to prszę piszcie :)

gerda wyglanda to tak,Dostajesz full programy za 35 zł(nie ma tylko pakietu premium HBO),ale wpłacasz dopiero za pół roku,dostajesz do tego tableta za 15 zł i tylko jego opłacasz, po okresie pół roku płacisz w sumie 45zł za wszystko,aha jedyna oplata wynosi 104,70gr i jak pisałem opłacasz tylko tableta. Oferta myślę bardzo dobra naprawde jest bardzo dużo programów za tą kasę noi masz tableta,i to bardzo dobrego.

Deep dziękuję bardzo za info ja akurat na inną oferte patrzę mąż ma telefon w Plusie i wtedy ożemy wziąść kazdą ofertę z 1/2 ceny czyli najdroszży abonament z 3 dekodaremi wychodzi za 50 dych tylko chcialam wiedzieć czy ktoś ma i jak to sie ma do odbioru no czy często sie wylącza tzn gubi zasieg albo odbior zły jak wyglada HD i takie tam bo z odbioru NC jestem zadowolona nie ma przerw na lączach i sie nie tnie dltaego pytam czy ktoś ma albo ktospo rodzinie albo znajomych bo sie tego boje ze zyskam kase teraz w NC place 80 za 3 dekodery i średnia ilosc programow a tam mam ful za 50 dych a tableta mam 10 cali używam po nocach jak spać nie mogę :D

gerda w cyfrowym Polsacie wszystko hula bardzo dobrze przez miesiąc użytkowania u mnie przez domowników ,nic się nie zacina nic sie nie gubi i nie wyłącza. Jeżeli masz telewzor z HD to podłączasz tylko kablami do dekodera HD i to wszystko sygnał odbioru i jakość bardzo dobra.

Deep dzięki o to właśnie mi chodzilo jeszcze raz dzięki bo chodziło mi o te techniczne sprawy tak mam telewizor HD i jest podlączony pod neta i do tego 3 dekodery za 80 dych ale nie mamy dużo programow mi akurat wystarcza bo mam ksiązki i neta ale oferta Plusa jest zabojcza z Cyfrowym tylko dlatego ze maz ma telefon w Plusie to mozemy wziąć full wypas z 3 dekoderami za 50 dych ale pomyslalam ,że może byc potem problem z odbiorem ale jak mówisz, że od miesiąca masz i zero problemow to ok a masz dekoder z możliwościa nagrywania ? proszę odpisz bo mam czas do poniedziałku

gerda jest funkcja oczywiście nagrywania bezpośredniego z TV ,możesz też podłączyć pendrive i oglądać np filmy zrzucone z laptopa -)

Gość Ezoteryczka
ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość agatka1214
Hej wszystkim dobra oferta mi tez sie konczy umowa a mozna tam tak zrobic zeby bylo w 3 pokojach? Gotuje dzis pomidorowa ryba oieczona i do tego surowka na wadze 97 zobaczymy czy znowu nie podskoczy;)

Gość agatka1214
Kupilam sos slodki chili i sos tysiaca wysp noe wiem co mnie podkorcilo ale dobre sa co wy na to chociaz sie moge domyslic

aga no wlaśnie dla mnie te sosy to chemioza i do czego Ty je dajesz? nie wiem jak czytasz te posty bo ja wyraznie pisałam 3 dekodery no to chyba nie w jednym pokoju tylko w trzech :D pieczesz rybke w piekarniku?

sos tysiąca wysp 100 gram 330 kcal Sos tysiąca wysp gdybyś zrobila sama 8 łyżek majonezu 4 łyżki pikantnego ketchupu 1,5 łyżeczki octu winnego 1 łyżeczka drobnego cukru szczypta soli szczypta pieprzu lub chili a co za chemię kupiłaś to przeczytaj sobie skład agatko

Gość agatka1214
Ten slodki chili daje do miesa a tysiaca wysp do salatek

Kiedyś używałem takich sosów od słodkich chilli po sosy kanapkowe,tatarskie,robione na majonezie,głownie przez takie dziadostwo tyłem,już nie mówiąc o takich abstrakcjach jak odchudzanie na takiej chemii i do tego istne bomby kaloryczne z wysokim IG.

gerda Jeżeli chcesz coś jeszcze wiedzieć na temat dekodera to pisz

Deep dzięki reszte wszystko wiem chodziło mi tylko o zasięg czy jest ok a przy dzisiejszym wiatrzysku też chodzi dobrze?

gerda jest ok u mnie wiało wczoraj mocno i nic sie nie zacinało.

Deep za 55 dych to bede miała wszystkie kanały + HBO GO +IPLA MIX cokolwiek to znaczy bo internet mam w telewizorze ale w przeciwieństwie do Ciebie płacę od razu

Aha czyli i tak na jedno wychodzi,ogólnie opcja bardzo dobra. Więc jutro ruszaj do punktu i załatwiaj sprawę ^_^

HEHE Deep ja jeszcze muszę przekonać do tego męża bo ja przeszlam z telefonem do play i on tez mial przejsc do play a teraz mu muszę wkręcić że popełnilam mistake i że plus jest lepszy że musi w nim zostać :D hehe widzisz jakie te kobiety są :D susana obudz się ! dzis nie masz szkoly !

hehee no tak to bywa dobrze że u mnie wszyscy w plusie. Suzana coś za duża cisza gdzie ty sie podziewasz

Szkoly nie mam, ale sie wkrecilam w serial, sprzatalam, cwiczylam.... no i zaczelam diete odkwaszajaca, kasza plus warzywa. Troche mi ciezko sie przestawic po tak dlugim czasie grzechow, ale sie zaparlam. Wybaczcie cisze, poprawie sie. Niedlugo podsumowanie dwoch miesiecy bez fajek.