Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

no widzisz susan to o to samo chodzi z tym wyrównaniem równowagi jak zwał tak zwał odpowiednia dieta ,odpowiedni ruch , odpowiednie myślenie (czyli opanować stres i takie tam) itdalej itdalej... wit b-12 raz w roku dostaje w zastrzykach poprawia jedno a zakwasza organizm strasznie a ja mam dne no i koło się zamknęło heh

Gość agatka1214
To moze najpierw zaczne od szybkiego chodzenia chcialabym sie zapisac na zumbe ale chyba musze jeszcze trochę schudnąć

agatka zmień kolejność j kasze z surowka z czerwonej kapusty daj jako ostatni posiłek na kolacje natomiast polędwice gotowana z warzywami daj jako przed ostatni

Agatka zmień kolejność na jako ostatni posiłek daj kasze z surówka z czerwonej kapusty jako przedostatni polędwice gotowana z warzywami.

Agatka zmień kolejność na jako ostatni posiłek daj kasze z surówka z czerwonej kapusty jako przedostatni polędwice gotowana z warzywami.

Gość gość
polskie matki to sa na ogol skrzeczace c**y neinawidzace ludzi bo nie wiedza nawet kim chca byc 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość Lilla2015
Witam Was! Dzis moj pierwszy dzien bez fajki, no nie wiem czy wytrzymam. Zaczelam dzien od cwiczen, bo musze popracowac nad kondycja i miesniami. Moja waga jest ok, tylko miesnie kiepskie. Suzan podziwiam Cie, ze jestes taka wytrwala i w rzucaniu fajek i w diecie.

ja po śniadaniu grahamka z oleem j kokosowym posypana siemieniem lnianym,sezamem , zmielonymi orzechami i czerwoną papryką :) a teraz do 12 stej sok z marchi,buraka,selera naciowego i pietruszki na obiad grzybowa z pęczakiem wczorajsza ale bardzo smaczna a na jutro ugotuję sobie pomidorową z komosą ryżową którą zakupiłam wczoraj w witalności z tego powodu, że Quinoa jest bogatym źródłem pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych, a także wielu witamin i składników mineralnych no to zamiast mięcha :)

no właśnie Malinka dawaj do nas :) jakoś to będzie ... no musi się poukładać nie pij :(

Gość gość
.......

Gość gerda1966
no i nie porobiliście testów :( szkoda :(

Lila a kupiłaś sobie jakiś desmoksan czy cóś na te niepalenie? słyszałam , że kudzu dobre jest na uzależnienia

Gość agatka1214
Lilia wlasnie desmoksan jest dobry mojej mamy znajoma rzuciła z nim po 30 latach palenia chtba ze spróbuj elektronika

Gość Susan07
Gerda, obiecuje, ze zrobie sobie test :) A ja biore to kudzu, i biore, i sie nie moze skonczyc :) A mam jeszcze jeden sloiczek po tym :) Nic to, bede brala, nie zaszkodzi.

susana to ja czekam na wynik Twojego testu bo bardzo jestem ciekawa ;) kudzu nie zaszkodzi napewno nim nawet można sosy zagęszczać :)

tak na pite 21 a tamte po 14 :) najgorsze to jest to : Złe: marchew, burak, szpinak, rzodkiew, bakłażan, papryka Najgorsze: chilli, surowa cebula, pomidory wyobrażasz sobie? marchew i burak tylko gotowany bo słodkie mamy jeść hmmm

No mi wyszlo 18 na pitte i po 9 na pozostale. Opis tej pitty mi sie, szczerze mowiac nie tak do konca zgadza ze mna. Nie wszystkie odpowiedzi byly takie, ze wydawalo mi sie, ze dobrze mnie opisuja. TAkze, w sumie, nie wiem...

no bo to jest taki krótki test ja robiłam w książce inny dłuższy ale też to mi wyszło na pite 80 na vate 67 na kaphe 68 hmm no to niby pita-kapha jak znajde w necie ten długi test to podam linka :)

Gość agatka1214
Dobrze Deep zamienilam to a propo pitty to jutro robie pelnoziarnista zobaczymy czy wyjdzie

Gość gerda1966
aga a czemu ma nie wyjsc ? pitta wyjdzie napewno :)

Gość agatka1214
Nie wiem nigdy nie robilam

Gerda, ty swinko! :) Agatka, ale my nie o picie rozmawiamy, ale po pitta, takim typie czlowieka w ajurwedzie, test sobie robilysmy, a ty nie doczytalas.