Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Susan07
Jeszcze nie mam :) A w ogole to zajrzalam, tylko bylam zajeta i nic nie napisalam. No i oczywiscie, wiecie juz, ze pewnie bede rzadziej pisac przez nastepne dwa tygodnie :D Buzka dla wszystkich!

hmmm zostawiasz nas dla męża , Ty Pito ! :D pomóż agatce z tym szpinakiem bo ja nie używam ale ten hummus pyszny mniam :P

Moze kiepski szpinak. Ja zawsze daje czosnek. A Ty dlaczego nie dalas? Mniam mniam, bardzo lubie szpinak, moge zjesc cale opakowanie sama :D Juz jest! Juz jest! :) Badzcie grzeczni! Gerda, pilnuj tu wszystkich Pitko, bede zagladac.

Gość gerda1966
My zawsze jesteśmy grzeczni Pitko :D dzisiaj mialam Twoją zupę z soczewicy zielonej bo mi lepiej smakuje

szczęśliwa Pitka ??? hihihi zrobiłam sok marchewka pietruszka seler i ten i ten czarna rzepa burak cykoria hehe ale mix

Dzien dobry :) Wpadam chwilke wszystkich pozdrowic. Milego dnia! Zjadlas szpinak Agatka?

Gość agatka1214
Nie nic juz nie jadlam od 15bo mnie strasznie brzuch polal po prawej stronie na dole az promieniowalo do nogi dziwne to troche ale dzis juz lepiej na poczatku myslalam ze to od blonika bo kupilam nowy ale nie wiem a dzisial bulka pelnoziarnista z serem bialym pozniej kasza kuskus z surowka i kolacjs jajecznica tylko jest maly problem dalej jem ten ser bialy typu capri taki okragly nie umiem go wykluczyc bo najlepiej mi smakuje lub ten smietankowy tez bialy

Witam wszystkich , no już środa :) aga ja jem ricotte z biedry raz w tygodniu ale nie z bułką tylko malinami albo wisniami (mam pomrożone) do tego zmielone orzechy,migdały ,sezam i cynamon i takie mam dzisiaj śniadanie można dodać miód albo syrop klonowy na obiad mam zupe z zielonej soczewicy i fasoli a na kolacje warzywny sok :)

Gość agatka1214
Nie smakuje mi ta ricotta a ile ona ma procent tluszczu ale chyba moge ten ser bialy z bulka bo ser jest neutralny

MOŻESZ a nie lepiej ten ser zrobić tak jak ja zamiast bułki? wcale nie musi być rocotta jak nie lubisz

Gość agatka1214
Sama mi pisalas zeby owoce jesc osobno z niczym nie laczyc ja prawie co drugi dzien jem ten ser nie zawsze z bulka pelnoziarnista czasem sam lub z warzywami

no tak pisałam bo najlepiej owoce jeść osobno ale neutralna ricotta z owocami w/g rozdzielnej by mogła być od biedy :)

Witajcie ja co dopiero wstałem,miłem mała awarie w pracy i siedziałem do 9 rano masakra jakaś,oby ten tydzień sie szybko skończył ale pocieszam sie tym że wiosna ma do nas przyjść i prawdopodobnie koniec żimy. Ja dziśaj mam dobre jedzinko czyli makaron durum z tuńczykiem i warzywami ha.Udanego dnia wszystkim

Gość agatka1214
Wzajemnie Deep oby do wiosny miejmy nadzieje ze Zima nas juz nie zaskoczy;)

Wow, Gerda sie usportawia :) Brawa, a dlaczego na 18ta? Idziesz na cos zorganizowanego? Przywiazalam sie do Was i mimo, ze maz, to musze sprawdzic jak sobie radzicie. U mnie dzis beda krewetki w sosie curry. Poza tym git, wszystko w porzadku, jutro co prawda musze do pracy, ale ciesze sie, ze udalo mi sie wszystko poprzestawiac tak, ze mam dwa dni wolne.

Pitko umówiłam się z koleżanką ,która śmiga z kijami pare lat a ja nie wiem jak sie za to całe nordic zabrać hehe nawet długości kijków nie umię sobie ustawić co profesjonalista mi pokaże zobaczymy :D jak coś robić to robi dobrze ha jak widze jak nieraz idą bo idą mają kije bo mają ale to z nordic mało co wspólnego ma ... i dobrze ,że tu zajrzalaś to się coś dowiedziałaś hihihi :D

Gerda!Gerda! Dasz rade, trzymam kciuki! Poklocilam sie z mezem, ale minimalnie, nie martwcie sie, sie teraz przymila :)

tak te chłopy mają ... zamiast się cieszyć ,że nie poszłaś do pracy to jeszcze się wyklóca ... oczywiście to TY Pitko miałaś rację :D nawet jak nie miałaś to miałaś :D :D :D

I o to chodzi :) On sam nie wie, o co mu chodzi, raz przeprasza, raz sie wykloca, ze mial racje :) Wlasnie mu powiedzialam, zeby sie nie pograzal :)

no i bardzo dobrze powiedzialaś, teraz to napewno już spisz szczęśliwa i zadowolona PITA ! hehe ja byłam na kijach cale 1.5 godziny jestem zadowolona nie zmęczylam się ale nie mogłam szybko zasuwać bo jednak w jednej stopie miec dne i rwe to chyba przypadek tylko moj hehe ewenement ze mnie :) boli mnie strasznie biodro ale chyba dobrze, wlaśnie grzeje kamień w piekarniku i sobie zaraz przyłoże ha

Ciesze sie, ze zaczelas sie ruszac, Pitko :) Mysle, ze z bolem bedzie lepiej jak sie rozruszasz. U mnie wszyscy chorzy oprocz mnie. Chyba te wszystkie witaminy jednak dzialaja... tfu tfu, oby! W kazdym razie ja jestem zdrowa.

Witam w tłusty czwartek :D i idę po pączki :D których nie powinnam jeść HA ,a u mnie tato i mąz chorzy tylko ja z mamą zdrowe :) Pitko to dzieciaczkom witaminek nie dawałaś?

Nie dawalam tyle, co sobie. Teraz tego zaluje, biedaki....

Ja jeszcze nie jadlam... tzn paczka. W sumie to nie szaleje za nimi, jest tylko jedna cukiernia u mnie w miescie, z ktorej uwielbiam. Istnieje od lat 40tych i sie specjalizuje wlasnie w paczkach i faworkach. Na cale szczescie mam do niej daleko, hihi, bo bylby mega grzech dzisiaj.

A ja sobie nie żałowałem dwa pączki zaliczone, raz w roku to se można przecież ,wkońcu robi sie pogoda i u mnie czuć pomału wiosne A dzisiaj przy okazji robię pastę jajeczną z tuńczykiem na jogurcie naturalnym z ogórkiem,czosnkiem,szczypiorkiem, i papryczkami chilli-))

Gość agatka1214
Ja tez po jednym paczku pozniej obiad rolada z piersi papryki i serA