Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

skoro Ty w górach a ja prawie nad morzem ? Deep ja wiem ze jestem najgorsza tu dla nie nie ma pipi tylko prawda a jak chce schudnać to się nie zre majnezu ,sera i mięsa 3 razy dziennie sisi się wkurza że tak ręka macham hehe

yyy no ale dokładnie nie wiem podaj najbliższe miasto to ci zaraz powiem czy miejscowość

800km napewno nie Gerda nie jesteś najgorsza ile razy mam ci to mówić,mówisz dobrze i konkretnie na temat, a ja byłem za łagodny i tyle.

przez Gdansk jechałem w tamte wakacje do Władka, w korku stałem z godzinę :P :-P pamiętam z licznika wyszło coś 600km z domu

ok teraz będziemy działać rygorystycznie nie ma panierek majonezow chemiozy ale są warywa owoce no i macie mięsko i oczywiscie ruch !! a nie pierdu pierdu P ierd ol e n i e o Szopenie ale jak na nas jutro wsiądzie to musimy sie trzymać bo to w dobrej sprawie tak??? no zeby znowu nie było .... ja naprawde nordic uprawiam a tam gadu gadu rozumiesz

te korki są w wakacje tylko przez Krynicę Morską, Stegnę,Sztutowo ,Jantar itd

Tak dokładnie Rygorystycznie Gerda dodaje od siebie diete ,ja coś dorzucę w diecie ale głownie będę trzymać sie zbilansowanej diety i aktywności fizycznej razem z Susan tak to widze bez owijania w bawełnę konkretnie i do celu !!!!!!!!!

Gość agatka1214
Upieke ten karczek i schab co mialam na kotlety . tak ruszam sie w piatek chodzilysmy godzine .

Gość agatka1214
Tylko to byl soacer dzis zaczynam na powaznie wlasnie sie szykuje i idziemy nawet sie ciesze Jak sie wciagne to mysle ze bede chodzic

Widze, ze tu sie toczyly powazne dyskusje podczas mojej nieobecnosci :) Dzien dobry w niedziele. Dzis pierwszy dzien mojego wyzwania fitnessowo- dietetycznego. Koniec zartow. Bedzie cardio, beda cwiczenia silowe, 30 dni bez odpuszczania sobie. Sama jestem ciekawa efektow. Przystepujesz do wyzwania, Deep? :) Agatka, tez przystap do wyzwania i porzuc na miesiac te karczki i tego typu sprawy. Jak tam Pitko po imieninach?

Gość agatka1214
Ja po 45minutach szybkiego marszu nie bylo latwo ale bedzie coraz lepiej

Witam wszystkich w tę spokojną niedzielę dopiero skończyłam zmywać gary po imieninach uff ale mam już czyściutko to znaczy miałam chyba bo już mąż coś tam w kuchni kombinuje czuję smażone mięso.Kaczuchy wyszły pyszne i zżarli calutkie dwie :D dzisiaj wykonam zaległe zabiegi kosmetyczne czyli olejowanie twarzy,maska,pazureksy itp.Od jutra mam rehabilitacje i borowine na stopy :) susana i co czytałaś tego linka? ja już sobie zamówiłam i do póki będzie mne stać będę brala :D

O agatka się znalazła :D bravo bravo za ruch :D i naprawdę daj spokój tym panierkom na całe życie ...są blee nie odżywiają organizmu tylko trują są nasiąknięte tłuszczami trans albo nasyconymi

Tak, czytalam, ale czy uwazasz, ze to kudzu sie rozni od innych? Bo moze czegos nie doczytalam. Ja mam jeszcze sporo....

Gość agatka1214
Ok dam sobie spokoj ale mam zakwasy ale czekam juz z niecierpliwoscia do nastepnego razu dzis nie bylo latwo ale po ktoryms razie bedzie lepiej jeszcze pozycze kijki od kolezanki

agatka kijki to jest to ! były w biedrze po 29.99 może jeszcze gdzieś dostaniesz ...

U mnie w biedrze tez sa jeszcze kijki, ale ja mam inne plany treningowe.

Susan ja podejmuje wyzwanie jak najbardziej w sumie od dziś zaliczyłem dzisiaj interwał 40 minutowy w górach po czym ławeczka na brzuszki,po miesiącu czasu Susan będą efekty widoczne napewno ,

agatka tak jak Gerda pisała od dzisiaj zero panierek,schabowych,majonezów,żółtych serów itp Zakwasy musisz przełamać i dalej chodzić z zakwasami przejdzie po 4 dniach,musisz zrobić wpierw fundament do formy jak to osiągniesz to poleci z górki :) waga sama będzie schodzić,ale pamiętaj dieta jest bardzo ważna nie możesz mieć nadwyżki,bo cały wysiłek pójdzie na marne,albo utrzymasz wage w miejscu

Susan no to jedziemy mamy równy miesiąc;) damy rade

dacie rade napewno! Deep i susana reprezentujecie wyższy poziom ćwiczeń a my z agatką raczkujemy :D ja dzięki Wam już kijkuje i jesstem z tego dumna i powiem tak jak mówil mi Deep będzie mi tego brakowało w przerwie i tak jest przez zęba i imieniny mam tyły i tęsknię za kijami hehe a teraz ta rehabilitacja też nie będę miała czasu :( ale pocwiczę chociaż z piłką.

Jestem z nas wszystkich dumna! Szczegolnie z tych poczatkujacych! Deep, super! Bedziemy sie motywowac, bo jak nie pocwiczymy to nam bedzie glupio! Tobie daje mala dyspense w razie pracy, bo wiadomo, nie kazdy zyje jak paczuszek w masle tak jak ja i ma czas na cwiczenia. Zrobilam 40 min orbiteka plus cwiczenia na ramiona z 2,5 kilowym kettlebellem, pierwsze koty za ploty, zamierzam dac z siebie wiecej. Byl pot :) To lubie!

Gość agatka1214
Czesc ale mam zakwasy czy to tak dlugo bedzie bolalo ?dzis ser bialy z papryka i szczypiorkiem obiad marchew z groszkiem i kasza a kolacja jajecznica