Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość agatka1214
Witam wszystkich ja zalatana jestem jeszcze z samochodem problem i szukam dobrego mechanika albo rady bo moj mechanik kazal silnik wymienic jakbym miala malo wydadkow ... U nas dzis ladnie 27stopni ale nie wiem czemu glowa mnie strasznie boli a dzisiaj pomidory z jpgurtem greckim i cebulka do tego bilka z dynia z biedronki pozniej truskawki obiad lopatka grilowana z surowka z mlodej kapusty i kolacja kuskus z kiszona kapusta;)

Pitko, trzymam kciuki za komisje, juz 14ta! Agatka, zapraszam sie na surowke z tej mlodej kapusty.

Gość agatka1214
To zapraszam pyszna jest kapusta ogorek rzotkiewka olej lniany i dalam troszke ksylitolu ale bez tego tez by byla dobra

Gość agatka1214
Ja tez trzymam mocno:)

Gość YOLANTA555
Dzięki dziewczyny :) kochane jestescie cmok :D ale wynikow jeszcze nie ma :( aga jakie pyszne menu :) a z autami tak jest niestety nasz też był niedawno w lecznicy i wyciągali silnik ... a ja z nerwow zjadlam grahamke z olejem i czosnkiem ! jutro będę czosnkowa !

a ja mlodą kapustkę robię tak :olej cebula i marchewka może być ksylitol i cytra :) i oczywicie koperek a gotowaną tez tak robię :)

Gość agatka1214
Ja mam ochote na salatke jarzynowa i mam zamiar tak ja zrobic marchew pietruszka kukurydza groszek ogorki jablko jajka i ziemniaki ale co z sosem lyzka majonezu z jogurtem greckim i musztarda myslicie ze bedzie ok?

YOLANTA to i ja sie dołączam trzymam mocno kciuki :) Agatka jaki problem stwierdził mechanik jakie masz auto ?może coś doradzę bo trochę w autach siedze

Gość agatka1214
Nierowno chodzi i okazalo sie ze nie chodzi na jednym cylindrze w 3jest po 11do 12a w czwartym 5to jest opel astra clasic 1,6benzyna gaz on stwierdzil ze silnik wymieniac ale szukamy dalej i dymi sie na niebiesko

Gość agatka1214
Jesli cos to pytaj niby konsultowalismy sie z innym to mowi ze to sa dobre silniki najgozej zeby to sprawdzic to trzeba silnik rozkrecac dzis jeszcze gdzie pojedziemy zobaczymy co powie

DZien dobry! Pochmurno i chlodno dzisiaj u mnie, 15 stopni. Maz w drodze do Afryki, czas rozpoczac dzialania fitnessowe. W sumie to sie nawet na nie ciesze. Agatka zajeta przeprowadzka, wiec jej nie marudze, ale ty, Pitko, jesli pogoda sprzyja, idz na kije, a jak nie, wez sie za joge, hihi :)

Gość agatka1214
No jak sie juz na spokojnie przrprowadzimy to basen i rower teraz nie mam czasu i glowy przez ten samochod strasznie sie martwie

Gość agatka1214
A dzisiaj jedzeniowo to sniadanie potorej grachamki z pomidorem i ogorkiem malosolnym obiad ten moj bialy ser z surowka z kapusty mlodej i kolacja tunczyk z jajkiem sadzonym i pomidorem jedzenie na szybko

Witajcie z ranka w zimną środę ale ja i tak kocham środy :) aga co do sałatki to zamiast kukurydzy daj kiszone ogórki no od łyżki majonezu się nie przewrócisz tylko nie schudniesz ;) susana no muszę się ruszać wiem PITKO :)

Witam w pochmurną środe,pogoda nie zachęca ale może wypogodzi sie coś na Weekend Agatka prawdopodobnie poszła uszczelka pod głowicą,jeżeli kopci na niebiesko i bierze olej,sprawa jest dosć poważna bo aby zmienić uszczelke pod głowicą trzeba pół silnika rozbierać i należało by sprawdzić w jakiej kondycji są pierścienie

Gość agatka1214
No tak tez podejzewamy mam nadzieje ze w 600zl sie wyrobie masakra jakas

niedawno właśnie w naszej omedze też wymieniano uszczelkę pod głowicą i jeszcze inne uszczelki bo olej wyciekał i łożysko sprzęgła i 1000 poszło heh

akurat te silniki opla nie są jakoś skomplikowane i drogie w naprawie droższa będzie sama robocizna bo wymiana uszczelki pod głowicą troche czasu zajmuje dużo rozbierania góry silnika.

Gość agatka1214
Jutro chyba wytestuje ten przepis na nalesniki a yolanta jaka make dodac?

Gość agatka1214
Dzieki Deep najgorsze jest to ze trzeba to zrobic bo tak to to bysmy sprzedali a teraz nie ma czasu jeszcze ze w tym miesoacu zrobilismy rozrzad miske olejowa butle gazowa olej i hamulce

Wyszlam na chwile do pracy i pomyslalam sobie, jak ja fajnie mam, ze generalnie moge pracowac w domu :))))))))) Pogoda dzis "pod psem", pada pada pada.... Bardzo dzisiaj mi dobrze zrobily cwiczenia, jesli nie dla zdrowia i figury, to Wam powiem, drogie Panie, ze dla tego samopoczucia PO, naprawde warto. Deep cos o tym wie, co nie? :))))))))

Gość agatka1214
Deep dzis zrobilismy drugi poniar u znajomego i wyszlo na 4po 10mowi ze to przewody swiece i cewka moga odpowiadac za nierowna prace silnika to ta wersja jest lepsza ale jutro dla pewnosci pojesziemy na jeszcze jedna kompresje

Susan no raczej ruch to podstawa,jezeli chce sie być pełnym wigoru i mieć dobrą kondycje regularny ruch to podstawa dieta to nie wszystko ruszać trzeba sie a my z Susan dobrze o ty wiemy Agatka Zróbcie podstawowy test przy 1 tyś obr np na 3 ,4 biegu daj cały gaz do podłogi jeżeli auto będzie przerywać to na bank kable od świec i same świece i ewentualnie cewka to wymiany,z niebieskim kopceniem no niestety może byc uszczelka pod głowicą te dwa problemy nie mają nic ze sobą wspólnego zaznaczam

Gość agatka1214
Nie mamy obrotomierza i z tym kopceniem to mowil ze ople tak maja

Gość agatka1214
Myslicie ze moge zagescic sos zmielonym siemieniem lnianym czy bedzie niedobry?

Witajcie wczoraj lało i lało dziś nie pada ale ziąb ,żeby po 20 maja palić w piecu? przy ociepleniu klimatu? to lekka przesada co nie? agatka ja jak jadłam mięso to zmielone siemię zalewałam ciepłą wodą i jak postało to dawałam do mięsa ,żeby skleiło na kotlety do zagęszczenia sosu raczej nie polecam bo to będzie klej ale jaki to sos ? nie chcesz dać mąki bo chcesz zdrowiej zrobić czy co?

Gość agatka1214
Tak wlasnie sos pomidorowy ja do korletow nic nie daje jakos sie nie rozwalaja

aga przesmażyć cebulkę poddusić aż się rozpadnie i do sosu albo warzywa przesmażyć poddusić zblenderowac i do sosu :) ja tak ostatnio robię nawet sos grzybowy :)

Gość agatka1214
Dzisiejsze menu sniadanie 2grachamki z mocarela i polendwica wedzona na zimno kiedys yolanta mi pisala ze taka mozna na chleb 2sniadanie owoce pol kg truskawek sporo tego i banan ibiad pulpety z cacikami czyli ogorek czosnek jogurt i kolacja woreczek ryzu z miodem i lyzeczka masla nie wiem czy to zgodne z nielaczeniem?

Gość agatka1214
Spotkalam kolezanke z rok sie nie widzialysmy i strasznie schudla pytalam sie co zrobila to powiedziala ze wykluczyla weglowodany wszystkie i ograniczyla nabial je duzo owocow warzyw miesa wedlin jajek a powiem wam zez 30kg schudla