Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Wiieczorna
Ja również gratuluję wszystkim którzy nie wypili i sobie też :) Mam nadzieje ze będziemy mogli dobrze spac.Sokojnej nocy!

Gość YOLANTA555
Witajcie w słoneczny wtorek :) teraz aby do środy :) a potem aby do piątku :) życzę wszystkim trzezwego dnia i sobie też ;)

Gość Sonia 1
Witaj!Cieszę się,że jesteś tu dzisiaj trzeźwa jak ja. U mnie kiepsko,mam kamień na nerce.Ciężka noc na przeciwbólowych.

wow sonia kiepsko :( ja miałam piach w nerkach to wiem jaki to ból :( pamiętam jak kołdre z bólu pogryzłam ,wiesz kiedy to było ? 32 lata tamu !!! miałam 17 latek ...

Gość gość
Kołdry nie gryzę,bo zostałabym bez zębów na dodatek.Ale boli jak nie wiem co.Wyobrażasz sobie:siedziałam godzinę w gorącej wodzie w ten upał.Poprzedni tak wyszedł i ten też mam nadzieję.

Gość agatka1214
No ja sie w koncu zapisalam na badania bo juz dawno nie robilam az sie boje widzialam nasiona z konopi w zdrowej zywnosci wiecie na co to jest ? A dzis owsianka z mlekiem sojowym 2sniadanie bulka z polendwica lososiowa kielki ogorek salata obiad schab pieczony z mizeria kolacja salatka makaron papruja ogorek kukurydza jogurt grecki z musztarda

agatka Ty zostaw tę kukurydze jak chcesz schudnąć a poza tym ok :) jakie wyniki będziesz robiła?

sonia ale metoda straszna !ale jak dajesz radę to szacun ja nie znoszę gorącej wody ! dusze się ...trauma jakaś czy co zaraz mam nerwicę ,tej dusznej pogody też nienawidzę i czekam na zimę :D czego nie lubi susan? śniegu a ja uwielbiam :) susan byś się mogla zameldować ! Pitto jedna !

Gość gość
No ja mam traume przed szpitalem.A metoda okropna,ale skuteczna.Dwa lata temu sprawdzałam.Tylko kamienie mają to do siebie,że jak jeden wyjdzie to zaraz robi się następny.

Gość Sonia 1
I znowu.

Gość Wiieczorna
Ja miałam dobra noc.Kurde współczuję z tymi kamieniami :( Szybkiego powrotu do zdrowia!

sonia moja mama ma wciąż rozbijane i też się męczy :( ale soniu piszesz, że masz nawracające a patrzyłaś pod kontem diety??? nie wiem jak się odżywiasz :standardowo? czy coś w stronę zdrowego żywienia z eliminacją chemii czy szczawianów, czy glutenu itp.

Gość agatka1214
Eiesz co nie wiem napewno cukier tarczyce cala morfologie chcialam no powiem mu ze sie odzchudzam i bym chciala konpleksowe badania no i pamietasz w tamtym roku mialam te bakterie w moczu chcialam to przebadac

te wstrętne bakterie są nawracające :( agatka wez jak CI da na cholesterol i trójglicerydy ,powiedz ,że mama kazała ;)

Gość Sonia 1
Dzięki Wieczorna. Szczawianów nie jem,chemii też za bardzo nie używam,warzywa i owoce swoje z robaczkami.W tym roku nawet na mszyce pryskałam gnojówką z cebuli i pokrzywy.Może za mało piję.No ale dzisiaj wypiłam już ze dwa litry wody,wczoraj też to normalnie spuchłam.I jestem szczęśliwa bo teraz mnie nie boli.

Gość Sonia 1
Dzięki dobra kobieto za wsparcie.

Gość Wiieczorna
Samsonko gdzie jesteś? Pewnie masz cały dzień zajęty. Pozdrawiam

Witam ponoć dziśaj ostatni dzięn takich upałów,no może to i dobrze. Sonia wracaj szybko do zdrowia mam nadzeje że już ci ulżyło i nie boli zobaczysz dziśaj będzie już lepiej:) Odnośnie krisa co napisał że wypełnia czas na prace,aby nie myśleć,moim zdaniem to zły pomysł,lepiej sie wyciszyć zrelaksować po pracy czymś co dawało dam kiedyś radość,hobby itp(mniej godzin pracować niz być non stop na obrotach,)nie chce być prorokiem,ale po takim właśnie zabieganiu w pracy, nachodzą myśli te złe,to najbardziej gubi. Lepiej na spokojnie do tego podejść z dystansem do samego siebie,bo można szybko upaść.

YOLANTA chyba muśmy specjalne zaproszenie wysłać do Pitty :D

Tak Deep masz rację Pitta tak sie Polską zachwyca, że nacieszyć się nie może :D wróciłam z kijow 8 km przeszłam ,kąpać i spać :) mam nadzieję ,żę reszta nic nie wykombinowała i wszyscy się trzymają :) sonia a jak tam Twoje bóle? Dobranoc spokojnej,trzezwej nocy wszystkim życzę

Gość Susan07
Melduje sie, juz niedlugo bede z Wami na codzien. Czytam wszystko, tylko jestem bardzo zajeta z powodu powrotu i poczatku roku szkolnego.

Gość Tajga25
Kris mnie lekarka na spanie przepisala alprazolam, wczoraj wzielam pol, wiercilam sie cala noc. Do tego poty, duchoty, jak to zwykle bywa po odstawieniu. Dzis wezme cala, zobacze czy mnie pusci rano czy bede nadal ospala w pracy. Najwyzej wroce do polowki i do czytania wieczornego, bede czytala az zasne :) Dzis drugi dzien bez zaliczony. Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy. Sonia trzymaj sie jakos bidulko!

Gość Tajga25
Agatka ja tez w czwartek sie wybieram po skierowanie na badania, trzeba zrobic bilans szkod jakie sama sobie poczynilam w organizmie. Kupilam dzis ostropest w sklepie bio, moze choc troche podreperuje swoja watrobe. Samsonka cos milczy :(

Gość kris82
I ja się zamelduję... dziś wolne w pracce wziąłem by pojsc na apel synka ... 2 klasa :) Jesli chodzi o alko ... to przy tej temp. Nawet nie mysle bo bym sie zajechal. Ostatnio w niedziele piwko bylo na wieczor ... Nie licze dni picia\niepicia ... wazne bym robil wszystko z glową. ... Jestem szczesliwy w tej chwili ... jutro max do 18 jezdze ... Wiecie moj czas pracy mam zadaniowy... Mogę i o 10 zaczac prace ... mogę o 7 ... liczą się wyniki na koniec miesiaca.... Jak sam się nie zmotywuję nikt za mnie tego nie zrobi ;) Nie picie alko to nie wszystko ... mnostwo rzeczy zycia codziennego ktore muszę wykonac powoduje ze nie mam na to czasu teraz. Spokojnego wieczoru...

Gość kris82
Tajga Trzymam za Ciebie kciuki ... Wiem ze to nie jest latwe ... ale gdy przekonasz się ile masz energii wiecej nie pijac zobaczysz. ze warto bylo ... Ja potrafie o 23 wyjsc z psem wrocic polozyc spac ... wstac o 5 rano i czuc się jak mlody Bog :-) Jak pilem w tygodniu to ciezkie byly poranki ... Spalem w dzien , bylem nerwowy. ... Narazie widzę same superlatywy ... Czas pokaze co będzie dalej :-)

Kris, trzymam za ciebie kciuki i mysle, ze ci sie uda. Powoli sobie wszystko ulozysz. Pozdrawiam.

Gość Sonia 1
Hejka,bóle odpuściły,zmarnowały mnie.Miałam zajęcia terapeutyczne.Uczę się.Tajga,ty kochana weź minerały,najbardziej potas i magnez.Musisz troszkę pocierpieć.Dużo wody pij,żeby wypłukać toksyny. Deep jak zawsze masz racje.Przy wychodzeniu z nałogu trzeba pilnować,aby nie być głodnym,samotnym,zmęczonym i rozdrażnionym.Jak przychodzi chęć napicia,przetrzymać,wypić jakiś płyn/oprócz alko/.Głód ma to do siebie,że przychodzi falami.Trzymam za wszystkich kciuki.