Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Wiieczorna
Witam :) Yolanta dzisiaj mamy sobotę nie niedziela :p . Samsonka widzę ze super ci idzie i trzymaj się tak dalej!teraz jak mąż będzie to będziesz miała fajnie. Dziewczyny jak tam wasze diety co to piłyscie 2 razy dziennie? Życzę wszystkim miłego i pogodnego weekendu u mnie pochmurno i 10 stopni.

Gość Samsonka
Dzień dobry Mam męża w domu :) Yolanta ok, więc pozostaniesz Yolanta :) Wiedziałam że przeżyjesz tę noc :) Miłego dnia Wszystkim

samsonka może być jola :) wieczorna dzięki już poprawilam ale tzn, że mnie czytasz :P a jakie masz plany na dziś? Ja wróciłam z Targów kupiłam czarną porzeczkę na kiju ,drzewko cytrynowe z jedną wielką zieloną cytryną zabójczo to wygląda :D i dwie mięty o smaku czekoladowym i jagodowym !!! nawet nie wiedziałam,że coś takiego jest ,oczywiście to sadzonki.

wieczorna to co piłyśmy z susaną to : Body Detox 24 preparat, który wspomaga oczyszczanie organizmu i stymuluje usuwanie nagromadzonych toksyn,zawiera składniki aktywne pochodzenia roślinnego więcej poczytasz tu : http://www.aptekagemini.pl/body-detox-24-4-saszetki.html w tej aptece robię zakupy :) nie wiem czy od tego ale boli mnie dziś głowa :(

Gość agatka1214
Witam co do bolu glowy to wczraj nie moglam wytrzymac moja siosyre tez bolala cos z cisnieniem musialo byc a ja dzos zaraz ide na rower piekna pogoda i moze na basen sie wybierzemy a menu to sniadanie 2bilko zytnie z mocarella i pomidorem 2sniadanie platki jaglane na mleku sojowym obiad piers z kurczaka z pomidorami suszonymi i salatka z szpinaku .

Witam w piękna Niedziele ,niestety w góry nie pojechałem bo przyjeżdża rodzinka więc w domu zostaje. Dziewczyny jak tam po Sobocie bo coś cisza duża jak na Sobotę.

Witam, u Was pięknie u mnie zimno i pochmurnie ... Wczoraj popołudnie mialam z książką i z telefonem ,zaległości musiłam odrobić :) a tak spokój sama byłam w nocy to siedziałam długo i pilnowałam domu ;) a dziś cóż zajmę się sobą i poczekam na męża może go wyciągnę na Dni Chleba :)

Gość Samsonka
Hej, u mnie również ciepła i słoneczna niedziela. Aktualnie jestem sama w domu, mój mąż z dziećmi poszedł do kościoła, bo jedna z córek czyta dzisiaj modlitwę wiernych na mszy. A ja powoli zabieram się za gotowanie obiadu :) sobota przebiegła ok, nie piłam. Boje się tylko wtorku gdy mąż wyjedzie...ze nie dam rady. Chociaż w głębi siebie coś czuję że gdy się postaram to będzie dobrze. Miłej niedzieli Wszystkim :)

Samsonka spokojnie dasz rade ale odczuwam że bardziej musisz chcieć. Samsonka więcej pewności siebie,nie pozwól również do huśtawek nastrojów bo mogą one się pojawić właśnie jutro czy pojutrze pamiętaj o tym, dużo pij słodkich napojów i jadź np jakieś przekąski typu orzeszki, rodzynki czy suszone owoce. Nie myśl za dużo o tym Wtorku jak mąż pojedzie,pomału wdrążaj w swoje życie nowe zajęcia dnia codziennego,nie związane absolutnie z poprzednim życiem,naucz się słuchać sama siebie i odpędzaj zle myśli nawet jak przyjdą ze zdwojoną silą. Jak mąż wyjedzie idz na spacer,zrelaksuj się wycisz sie emocjonalnie,pomyśl jaki miły i przyjemny był weekend bez alko,z czasem nauczysz sie dostrzegać samą siebie w pozytywnym aspekcie a wtedy samo przyjdzie uczenie sie na nowo swojego ''lepszego''JA . Tu się właśnie zaczyna prawdziwa praca nad zachowaniem trzeźwości zmieniając siebie.

Kiedy pijemy nie wyobrażamy sobie świata inaczej. Wszystko jest normalne, to że pijemy, ze oszukujemy innych i samych siebie. Dopiero jak zaprzestamy pić to otwieramy oczy ze zdumienia, ze tak siebie mogliśmy oszukiwać,jest nam wstyd. Ale najpierw musimy się ustabilizować duchowo a dopiero później przyjdzie pora na emocje, te dobre i złe i będziemy uczyć sie sobie z nimi radzić.

Gość agatka1214
Dzieki prawie 2godzinki ja rowerze ale dobrze sie czuje;)

Gość Susan07
Dzien dobry :) Nie odzywalam sie, bo mialam wczoraj urodziny. Ostatnio mam dola podczas urodzin, ale wczoraj sie nie dalo, bo widze, ze jestem bardzo kochana. Czuje sie rozpieszczona :) Niedziela spokojna, niedietetyczna, od jutra wracam do kasz. Samsonka, dasz rade, po prostu nie kupuj alko, z czasem bedzie coraz latwiej.

susana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) pomyśl sobie,że starsza jestem ... i już lepiej hehe :D

Gość Wiieczorna
Wszystkiego najlepszego Susan!

Gość Samsonka
Susana, wszystkiego dobrego.

Gość agatka1214
Wszystkiego Najlepszego:)

Gość Sonia 1
Wróciłam.Było super.Dwie zabawy bez alkoholu,mitingi,spotkania z przyjaciółmi.Kilkaset osób jak jedna wielka rodzina.Przeżycia nie do opisania.Taki ładunek przyjażni,radości i miłości,że człowiek ma ochotę śpiewać ze szczęścia. Wszystkiego co najlepsze dla solenizantki z wczoraj.

Gość YOLANTA555
Witajcie w ten pochmurny... i znowu poniedziałek i aby do środy :) oczywiście jestem w pracy :) sonia super, że bawiłaś się dobrze :) Ja czytam to "Przebudzenie" i może w końcu się obudzę :D szkoda,że nikt z Was nie czytał :(

Gość Sonia 1
Wszystko pozytywne,nawet katar i febra bo było zimno i wiało sztormowo.Mam mnóstwo planów co do swojego dalszego rozwoju.Zobaczyłam u drugich ludzi wszystko co jeszcze mogłabym zrobić.Najważniejsze,że wiem jak.

Gość Sonia 1
Witaj Yolanta!Ja czytałam jakieś dwa lata temu.

Gość Wiieczorna
Yolanta a co to za książka?

Dzien dobry :) Ja czytalam "Przebudzenie" jakies 20 lat temu... bosz.... ale jestem stara :) W kazdym razie to bardzo fajna ksiazka.

Gość Sonia 1
Kurcze ja też...tzn jestem stara.

sonia jestem taka stara jak Ty ,jeśli Cię to pocieszy :D susana 20 lat temu??? w tym wieku za takie książki się brałaś???

Kochana Jolu, nawet w jeszcze wczesniejszym :) Taka natura :) Poza tym, ja jestem po filozofii, w tym wieku to ja juz czytalam Kanta , Leibniza i innych :)