Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość gość
Cisza...

cisza ...hmm u mnie nie koniecznie zasłuchałem się w moja muzę. Yola ,a no nasz temat najważniejszy wiadomo heh

Witam w słoneczną Niedziele,chyba jednak zaraz wyciągnę rower bo pogoda wręcz idealna:D:D A wy jakie macie plany na dzisiaj,szkoda zmarnować tak pięknego dnia przynajmniej u mnie,Udanej Niedzieli wszystkim.

Gość gość
Deep a u mnie wręcz przeciwnie wichura szaleje i z łóżeczka nie chce sie wychodzić ale trzeba się ogarnąć i do kościoła iść pozdrawiam wszystkich a plany na dzis? Cóż cieszyc się wolnością od jutra szpital,a jak u reszty pań? Yola

Gość Sonia 1
U mnie wieje,że nie chce się wychodzić.Wyciągnęłam wełnę i nie chce mi się iść do Kościoła przed południem.Yolcia,dobrze,że idziesz bo ta huśtawka /idę nie idę/mogłaby Cię wykończyć/już Ci zabrała co najmniej miesiąc ze spokojnego życia/.

Gość gość
Soniu,żebyś wiedziała jaki to koszmar w te i we wte z tym szpitalem.Ty wyciagnelas wełnę i co z niej tworzysz? Ja dalej w wyrku chyba na 13sta się wygrzebie do kościoła

Gość gość
Strona się zaciela?

Dzien dobry :) Impreza sie udala, smiechu bylo co nie miara do 12 w nocy (tzn. ja juz spalam, ale tak mi corka doniosla. Z samego rana poszlam na 10 km spacer, trzeba korzystac, bo niedlugo ma byc zimno. Robie dzisiaj golabki. Jestem, co prawda osoba bardzo watpiaca, nie nazwalabym sie wierzaca, ale uwazam, ze jesli juz brac sie za sprawy wiary, to Biblia jest podstawa. Ja pierwszy raz przeczytalam cala Biblie w wieku 12 lat. Za kazdym razem rozumie sie inaczej, zalezy na co jest czlowiek gotowy. A skoro Wy wierzycie, to przed czytaniem pomodlcie sie i poproscie o pomoc w zrozumieniu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i zycze pieknej niedzieli.

Gość Sonia 1
Susan,ksiądz mówił na jednym kazaniu,że wątpiący to najbardziej wierzący.Jak byłam dwa lata temu na rekolekcjach AA to ksiądz też opowiadał o sobie,jak się pogubił.Więcej mi to dało niż wszystkie doktryny kościoła.A z Pismem Św.to mam tak,że mi się wydaje:rozumiem,a potem gdzieś słyszę interpretację i okazuje się:nie do końca rozumiem.To mnie trochę zniechęca. Yolcia,ze mną jest tak,że zaczynam robić,potem pruję itd.Teraz mam zamiar zrobić coś w rodzaju pudełka.Ale czy wyjdzie?Ostatnio robiłam takie ze sztywnego sznurka/fajne wyszło/.A z wełny to się zobaczy czy nie będzie za miękkie.

hehe sonia wez najpierw pudelko a potem go ubierz w sweterek z wełny :) ja takie ubranka zrobiłam butelkom ,żeby nie dzwoniły jak jadą samochodem hehe :D ale powiem Ci,że moja mama tak ma ,zrobi sobie sukienkę a za jakiś czas pruje bo za ciasna (że,niby się zbiegła ;) ) a potem za jakiś czas znowu pruje bo schudła hehe (no oczywiście wtedy nie ma,że wełna się rozciągneła hehe)

No dobra to małe podsumowanie Niedzieli,pojechałem na rower zrobiłem ok 45 km ale ciężko było niby pogoda w sam raz ale wiatr bardzo duży jechało sie nie specjalnie fajnie,trasa zaliczona ale jakoś zadowolony nie jestem,noo ale czasami tak bywa,choć wiem że pewnie to już ostatnie dni z moim góralem.

No wlasnie, u mnie tez wialo, ale przynajmniej bylo cieplo i w miare slonecznie, akurat na spacer. Wiatr przeszkadza w jezdzie na rowerze bardziej. Co do czytania Biblii, to nie jest przeciez tak, ze mozna rozumiec ja tylko na jeden sposob. Takze, nie zniechecaj sie Sonia :)

Gość Wiieczorna
Yolanta dzięki :) nie rozumiem za bardzo :( to jak i z czym mam te moje witaminy najlepiej brac?

Jola, bardzo fajna Twoja Mama, i calkowicie sie z nia zgadzam w sprawie welny :D

wieczorna przypomnij mi jutro prosze, bo to muszę tak napisac ,żebyś zrozumiała ale najpierw napisz mi co z jakiej firmy bierzesz, bo muszę skład sprawdzić ,żeby Cię nie otruć ;)

Gość Sonia 1
Yolcia,ale mnie rozbawiłaś.Wiesz co Ty najlepiej napisz jej to co ma brać tak jak mi i już.Ja od czasu jak biorę co mi poleciłaś to nie chorowałam.Stosuję jeszcze wodę utlenioną Zięby i herbatkę z kwiatów czarnego bzu i lipy/sama suszyłam bo mam na ogrodzie/.Jestem bardzo wdzięczna.Jutro jak zwykle jestem z Tobą.

Gość Agatka1214
Witam ściągnąłem Pismo Święte na telefon od jutra zamierzam czytać a te książki to sciagnelyscie czy kupilyscie?

Gość Sonia 1
Witam,u mnie pada.Agatka ja wolę zapach książki ,ale nie zawsze się da kupić więc najczęściej ściągam.

witam w ponury poniedziałek :) soniu z agatką to nie jest tak prosto jak z Tobą ;) zauwazyłas,ze pytałam na co bierze ten jod? czy ma problem z tarczycą ? i co? nie mam odpowiedzi ... to samo nie wiem jaki skład ma jej bcomplex bo są różne w zależności od firmy to samo dotyczy magnezu ,ogolnie chodzi o jak najlepszą przyswalność, jak się wyślii to jej pomogę :) soniu a teraz napisz jak tam Ci z wełną wczoraj poszło :) ja czekam na telefon ze szpitala i podrawiam wszystkich :) agatka Pismo w domu zawsze było a książki zamawim przez internet bo je uwielbiam :)

sonia zawsze się da kupic :) najwyże używaną ,ale nie ma co najlepszy jest zapach świeżego drugu hehe

Gość Sonia 1
Zrobiłam kawałek,ale coś mi za miękkie i myślę czy robić dalej.Spruć na razie nie bo nitki trzy więc się poplączę.

Gość Wiieczorna
Hej Yolanta, sorry, skład napisze później bo jestem w pracy.Mialam niedoczynność tarczycy rok temu. Magnez, B komplex itd biore bo pisałaś ze alkohol wypłukuje :) Pozdrawiam

Gość gość
Wieczorna ale z tym jodem to mi napisz czy lekarz kazał brać czy tylko Ty sama tak zarządziłas ?

Gość YOLANTA555
aha składu mi nie pisz tylko jakiej firmy co masz :)

Gość Sonia 1
Yolcia Ty masz niezłe ćwiczenia z cierpliwości.Nie będę krochmalić,przerobiłam na bambosz,bez rozdzielania nitek.Jutro zrobię drugi,bo dzisiaj mam zajęcie przy chorej/mamusi znaczy się/.

Witam w zapadany wtorek ,tak niezła lekcja czekam dalej na telefon ze szpitala i na wieczorrną, aż się ogarnie z tymi suplementami.