Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Agatka co do samochodu mogę doradzić przy wyborze ;)

Witam w sobotę :) U mnie piękna pogoda ,ciekawe czy Deepowi na tym Beskidzie też sprzyja .Susan albo ćwiczy ,albo odrabia lekcje z synkiem, albo kogoś innego uczy a nam tylko obiecuje, że wróci do nas i tak obiecuje obiecuje aż zapomni co obiecała ;) Pita jedna !

aaaaaa ALE WAM POWIEM Beskid Wyspowy mega ,widoki przepiekane czyli całe Gorce i resztę gór wyspowych,śniegu pełno aż miejscami za dużo no powiem wam Bajka. :) :) :)

Gość Sonia 1
No to Deep,zazdroszczę.U mnie niziny,niziny i niziny.Następnym razem poproszę o zabranie duchowe,bo sama muszę pozostać stacjonarna na nizinie.A najbardziej lubię jak opisujesz.Yolcia jak smakuje takie ciasto?

Gość Agatka1214
Deep tak myślałam bo pamiętam że Ty się znasz na początku myśleliśmy o mazda 6 ale są złe opinie teraz o ford Mondeo Mk 3 mam nadzieję że dobrze napisałam chcemy z niemiec sprowadzić jak będę miała konkretne oferty to najwyżej prześlę linka. i do Yolanty w montignacu otręby są neutralne bo mają niski IG

Agatka Mazde 6 polecam jak najbardziej ale tylko w benzynie najlepiej (2,0 16v) silnik nie do zajechania po prostu wieczny ,wielowahaczowe zawieszenie pancerne i długowieczne ,pewnie sie prowadzi i bardzo wytrzymałe na nasze drogi jedyny mankament tych aut to rdza na nadkolach i na drzwiach na to zwrocie uwagę,szukać wersji TOP,odradzam diesla całkowicie problemy ze smokiem (sitko w układzie olejowym zapycha sie i są bardzo duże koszta) Forda również polecam ale nie wiem jakiego macie na celu jezeli benzyna i mondeo mk4 to tylko benzyna bo tam siedzi mazda heheh Ogólnie Mazde polecam macie spokój na lata tylko zeby była to benzyna ps Vw całkowicie odradzam chyba że do 2003 roku Mazda 6 ma złe opinie ale tylko przez te diesle jak już coś ale benzyna nie do zajechania.

Agatka ciekawy zbieg okoliczności bo sam mam Mazde 6 użytkuje od 2 lat i bede sprzedawać w tym roku i będę myśleć o Mazdzie po 07 roku,wiesz opinie opiniami ale przez 2 lata nie dołożyłem nic do auta oprócz rzeczy co musze zrobić czyli oleje ,filtry,itp(woskowania mycie bo lubie jak auto ładnie wygląda.

Sonia zabiorę cie i resztę już za dwa tygodnie w góry ale dzisaj i tak byłem z wami duchowo na samym szczycie. Deep zawsze o was pamięta na szlaku :) :) :)

Gość Agatka1214
no właśnie ta rdza każdy mówi że tragedia a za ile byś sprzedawał i jaki rocznik ? my dziś mamy Forda oglądać.

Gość Agatka1214
jeśli bym miała jakieś linki to podeślę dziękuję bardzo

agatka z tym fordem to sie wstrzymajcie auto szybko traci na wartości i problemy ze rdzą występują praktycznie w każym modelu, Mazda bije forda pod każdym względem,u mnie rdzy nie ma nigdzie,kolega ma również szóstke już 6 lat i nic sie z blachą nie dzieje może to zależy agatka jak sie trafi. Ja mam sedana na full wersji z pełnym wyposażeniem oczywiście benzyna,:) auto bez żadnych dokładek i bez rdzy rocznik 2003r nie żebym zachwalał ale jak sprzedam chciałbym trafić na auto,na tak bezawaryjne jak właśnieMadzia :)

Agatka podeślij linki z ogłoszeń, pamietaj nie napalajcie sie,lepiej poczekać i znaleść coś konkretnego,jeżeli chcesz to podeśle ci fotki mojej,aktualnie teraz małą nią jeżdżę stoi w garażu i sie marnuje.

Witam w słoneczną niedzielę :) Dzięki Deep,że o nas zawsze pamiętasz w czasie wędrówek :D pamiętaj, zabieraj nas zawsze ! A do tematu to wtrącę tyle, że moja siostra ma mazdę CX7 od nowości, jezdzi nią bezawaryjnie i jest bardzo zadowolona :) Szczerze fordy i citroeny mi się nie podobają . Agatka dzięki za otręby :D

Gość Agatka1214
za co Yolanta dziekuje sz to było pytanie ? oki wiem a ile Ty chcesz za swoją? no znajomy może z niemiec nam sprowadzi . narazie z tym orłem mamy problem bo trzeba będzie go sprzedać a on gaśnie jak traci obroty szkoda w niego inwestować jak go chcemy sprzedać

Agatka tak napiałaś : "i do Yolanty w montignacu otręby są neutralne bo mają niski IG" -przyjełam do wiadomości i podziękowałam hehe Węglowodanowe: ziarna, płatki owsiane, chleb razowy, karczochy, ziemniaki, piwo, słodkie owoce (np. figi, banany, dojrzałe gruszki, winogrona, rodzynki). Białkowe: wszystkie zwierzęta i produkty od nich pochodzące np.mleko,jajka itd Neutralne: oleje roślinne, margaryna, masło, oliwa z oliwek, śmietana, warzywa (oprócz ziemniaków), koperek, czosnek, kiełki, dymka, awokado, miód, otręby,zioła OWOCE POMAGAJĄCE TRAWIĆ BIAŁKO: jabłka, morele, czarne jagody, grejpfruty, kiwi, cytryny, nektarynki, pomarańcze, papaja, brzoskwinie, gruszki, ananas, kwaśne śliwki, jeżyny, truskawki OWOCE POMAGAJĄCE TRAWIĆ SKROBIĘ (produkty zbożowe ): banany, daktyle, świeże i suszone figi, słodkie winogrona, mango, papaja, słodkie gruszki, słodkie śliwki, rodzynki. także ryż z bananami a nie z jablkiem! a jogurt z jabłkiem ! Agatka pomogłam ???

Witam w poniedziałek :) czekam na orzeczenie z zusu i mam nerwa , pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych, ale susana o Ciebie to już szczerze mówiąc się martwie :( żadnego znaku życia :(

Gość Sonia 1
Ja też pozdrawiam wszystkich.Zabieram się za czyszczenie okien.

Gość YOLANTA555
Witajcie z zimny wtorek :) oj Bóg mnie uczy cierpliwości zaly czas czekam na orzeczenie z ZUS-u o przyznaniu zasiłku rehabiitacyjnego dzis mija 14 dni i cisza ...taka jak tutaj ... pozdrawiam

Gość Sonia 1
Witam wszystkich czyli Yolcię.U mnie nic nowego,grupa wczoraj znowu mała.Okna zdążyłam przed śniegiem/tylko dwa/.

U mnie strasznie wieje ! dostałam zasiłek rehabilitacyjny na dwa miesiące od zakonczenia chorobowego czyli do 25 maja :)

Gość Sonia 1
Cieszę się.Trochę odsapniesz od nerwowości.

Yola i ja również się ciesze,odpoczniesz z tą niepewnością a później może ci przedłużą na dłużej. Ja zaś zabiegany ten tydzień mam bo remonty sie skoczyły i teraz małe przemeblowania,ale jak się odrobię niebawem będę częściej obiecuje. Sonia co jest z twoją grupą może to przejściowe i co po niekurzy zrozumieją

Gość Agatka1214
witam wszystkich wczoraj zmagalam się że strasznym bolem głowy na szczęście dziś już lepiej no to dobrze Yolanta szkoda ze tylko na 2 miesiące przyznają . jeśli mogę to będę pisać w miarę możliwości jadlospisy zawsze mi to pomagało dziś śniadanie w bułki wielozuarniste z masłem i pomidorem ,2 śniadanie 2 banany i 3 mandarynki ,obiad mięso takie jak na spaghetti z pomidorami z jogurtem serem feta i sosem z jogurtu czosnkowym ,kolacja pomidory z obiadu bo dużo zrobiłam