Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Hej, hej! Pol dnia spedzilam z synusiem nad matma. Szkoda mi biedaka, bo przeciez ma ferie, ale zaraz po nich ma cztery klasowki, wiec troche trzeba popracowac. Poza tym pogoda pochmurna, ale temperatury wiosenne. Troche dzisiaj pocwiczylam i czuje sie wysmienicie. U mnie na obiad byl dzisiaj sandacz i brukselka, moja nowa milosc, po brokulach :) Pitko, czy brukselki tez nienawidzisz? Trzymam kciuki i sle cieple mysli wszystkim, ktorzy sie zle czuja i szukaja pracy.

Witam w tłusty czwartek :) Susanko oczywiście nienawidzę brukselki od zawsze ! hehe nawet jej zapachu nieznoszę za to matmę uwielbiam :D Z glową lepiej ,dziś już mnie nie mdli bynajmniej, a jak z Twoja Soniu ? myslałam, że skocze do biedry po coca cole ale zwątpiłam w ten pomysł ,a kawy nie piję no i ciśnienie niskie.

Matmy ciag dalszy. Dzisiaj trojkaty :D Podobno na bole glowy czy migreny bardzo dobrze jest wypic sporo wody. No to ide sie edukacyjnie wyzywac :)

Susan najpierw trzeba znać kąty,żeby brać się za trojkąty :D geometria jest super !!! powodzenia :) a swoją drogą masz rację wczoraj nic nie jadłam tylko woda i spowrotem ,potem woda i spowrotem a potem woda ,woda ,woda ... dobrze ,że mam filtr stacjonarny hehe . Czy ktoś jadł już pączka ??? ja się przyznaję do jednego :D

Kqty byly wczoraj. Trojkaty ida niezle, nie mam ochoty udusic siebie i jego :) Takze jest postep! Zreszta, zostal uratowany, bo przyszla synusia matka chrzestna w odwiedziny, wiec dreczylam go krocej niz zazwyczaj. Dobrze, ze sie nawadniasz, moja kochana Pitko. Czasem sobie mysle, ze niektorzy sobie mysla, jakie to nudne zycie prowadze na przyklad ja. Jak ja sie ciesze z tego nudnego, spokojnego zycia w ktorym moge robic co chce bez specjalnych niespodzianek! Tak tylko pisze, bo spokojne zycie jest naprawde fajne. Pocwiczylam dzisiaj troche, ale pewnie za malo. Dobrej nocy kochani!

Paczka nie zjadlam, ale kupilam dzieciakom. Zjedli po trzy. Na szczescie przeszla mi faza na slodkie, ktora mialam po rzuceniu fajek. Ufff..... Teraz mam faze na brukselke :D Pitko, my jestesmy idealna para, co ja jem ty nie jesz, wiec sie zawsze mozemy podzielic!

Tak na to wyglada Pitko i życie mamy też inne z tym,że ja uwielbiam spokojne i nudne życie i jak możesz to podziel się troszki tym swoim ze mną :D ale dla tradycji mogłaś chociaż ugryźć pączka a mnie po jednym zgaga pali wrrr

A tak w ogóle to się cieszę, że raczylaś do nas powrócić Pitko ☺ a gdzie mąż? I jak Twój przyjaciel elektron ?

Hej wam dzięki Yolu za tak wielkie wsparcie ostatnio przed pónocą i również przesyłam tobie. Ja od wczoraj raczę się zaś Barszczem Czerwonym z jajkiem i czerwoną fasolą i z duża ilością warzyw znalazłem fajny przepis. Co do tłustego czwartku to chyba jedyny dzień gdzie zjem pączka:D,u nas w pracy za płotem jest duża piekarnia,szef co roku kupuje nam pączki różnorakie ,,,,noo 3 sztuki poszły ;)

Gość Sonia 1
Ja zjadłam dwa na grupie/a cały dzień się trzymałam/ale było tak dużo pączków,że koledzy po kilka.Masz rację Yolcia,od wczoraj mi nie działał internet i musiałam pół dnia wydzwaniać.Teraz działa jak migacz w samochodzie.Deep,rzuć przepis na ten barszcz./przy czasie oczywiście/.A ja dzisiaj kapusniak a jutro flądra.Ostatnio miałam łososia norweskiego,ale jak obejrzalam filmik jaką chemią są karmione,żeby nie chorowały to koniec z łososiem.

Witam w piątek dziś pogoda ok :) Soniu hehe łososie czym karmione? i w jakich warunkach hodowane? a kurczaki jak??? lepiej ?uważasz ? potrzebny filmik lasko?u nas dwie osoby mają świnskie grypy :(

Gość Sonia 1
Jejciu,nje wychodź.Sonia zabrania rōwnież chodzenia do Kościoła.U nas też są podejrzenia,byłam u fryzjera to wiem wszystko.Ja od jutra siedzę murem w domu.Zakupy zrobię wcześnie rano,jak jeszcze nie będzie ludzi/i od razu zapas na tydzień/. Że kurczaki to wiedziałam,ale w Norwegii?Znowu za duża wiara w uczciwość ludzką u mnie.Natychmiast się poprawiam.

Witam weekendowo:) dzisiaj wybieram sie w Beskid Wyspowy na Szczebel (977 m n.p.m.) pogoda dopisuje więc trzeba się ruszyć. Sonia Przepis bardzo prosty ugotować barszcz czerwony,dodać jajka na twardo,,ziemianki,i fasolkę konserwową czerwoną,fasolki nie gotować ,marchewkę,pietruszkę i to wszystko wychodzi super.

Gość Sonia 1
Witajcie!Sprzątam!

Witam w sobotę, tak Deep weekendowo :) idę za Soni przykładem i biorę się za sprzatanie :D Susana a Ty co dziś przerabiasz z synusiem ???

Gość gość
no cóź znow sama jestem dobranoc

Gość wiieczorna
Dobry! Witam, czytam na bieżąco :) wpadłam żeby choć pozdrowić was a teraz mykam nyny. Pa

Gość Sonia 1
Co czytasz?Ja czytałam Igora Witkowskiego,,Instrukcje przebudzenia,,a teraz idę spać,,.Miałam pracowity dzień i byłam z mężem po zakupy/te do remontu/.Wanna,płytki,zlew,meble do łazienki,kamień elewacyjny na ścianę i panele do czegoś w rodzaju saloniku/robimy poddasze/.Busa zapełniliśmy.Drogie wszystko jak nie wiem co.Najgorzej wychodzi się na dodatkach.Wakacje poszły.Będziemy w tym roku odpoczywać na ogrodzie.Nie pierwszy raz zresztą.

Gość Wiieczorna
Czytam wasze wpisy :) Milej niedzieli.

Gość Yolanta555
Witam w niedziele a ja czytam Rozmowy z Bogiem część 3

Gość YOLANTA555
cisza... i cisza.... no cóż witam w poniedziałek :)

Gość Sonia 1
Witam w ładny poniedziałek.Wczoraj miałam pracowity dzień.Trzeba było rozładować zakupy i kartonik po kartoniku wnieść na górę po schodach.Jak nic odczułam swój wiek przy tym. W Kościele jednak byłam,ale zarazki widziałam dosłownie gołym okiem.

No pięknie a ja przez Sonię w Kościele nie byłam ! i co teraz lasko ? pójdę w środę po popiół :)

Witam we wtorek dostałam wewanie na komisje na zasiłek rehabilitacyjny na 11go lutego na 11stą :) czyli dziś latajacy dzień po wszystkich przechodniach muszę pozbierać karty choroby :) udanego dnia życzę wszystkim i sobie też :)

Gość Sonia 1
Witam.Byłam,bo teściową musiałam zawieźć.Jak postanowi to nie ma zmiłuj.No nic lasko,biorę ten grzech na siebie.Policzymy,że Ty byłaś a ja nie.Powodzenia z komisją. Deep,jak tam u Ciebie?Bo podobno wieje mocno.

Hej wam tydzien strasznie zabiegany ,robię szybko ten remont bo chce jak najszybciej skończyć ale plan jest taki że do czwartku wszystko skończę na gotowo tzn takie mam założenie ale mysle że bedzie dobrze i sie wyrobie. Druga sprawa w Sobotce myślę juz wyjechać na nowym rowerze czekam jeszcze na specjalne bloki i buty i w drogę:) Sonia u mnie dość mocno wieje ale bez tragedii na lajcie ;)

Gość Sonia 1
No to powodzenia!

Gość Sonia 1
Witajcie!Dużo mam do załatwienia.Mniemam,że inni też.Pozdrawiam.