Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Witam w środę popielcową :) w kościele byłam mam nadzieję, że nie zaraziłam się grypą ! jutro staję na komisję o 11stej proszę trzymać kciuki :) po wszystkim się odezwę .Dobranoc.

Yola i jak tam pozałatwiałaś wszystko jak tam po komisji daj znać co i jak

Gość YOLANTA555
Witam wszystkich, Deep przy moim szczęściu okazało się ,że zle mi policzono okres zasilkowy ,mialam rożne kody chorób i na komisji orzeczniczka powiedziala mi,że muszę dostarczyć zwolnienie lekarskie do 25 marca a skoczyło mi się 9 lutego i jutro od nowa akcja czy dostanę L4 wstecz 3 dni od 10 lutego ... proszę o wsparcie Deep i dziękuję Ci bardzo ,że myślisz o mnie a to jest bardzo dużo jak sie dostaje dobrą energie od Ciebie :) dzięki

Gość Sonia 1
Witam.Nie opuściłam Was tylko znowu mam problemy z internetem.Działa teraz ciutkę.Yolcia,to jutro wspieram.U mnie wszystko dobrze.

Witam w piątek :) L4 dostałam wstecz do 03.marca :) a z ZUSu dzwonili do mnie ,że w sprawie rehabilitacyjnego mam zgłosić się na konsultację we wtorek ,czyli czuję ,że będą klopoty . pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych

Gość Sonia 1
Witam!Ja też pozdrawiam wszystkich!

Gość Sonia 1
Witam wszystkich!Robię gołąbki na dwa dni.Pozdrawiam!

No coż pusto tu :( ale witam w niedzielę :) wesołych Walentynek :) a ja od męża dostałam tulipanki :)

Hej to może tak na szybkiego remont zakończony idealnie git w pracy narazie cisza za dwa tygodnie wszystko sie wyjaśni co z moimi zmianami,teraz zajmuje sie znajomym problem z alkoholem jest krytyczny,ale do ogarnięcia jest światełko w tunelu i to jest teraz punkt najważniejszy.trzymajcie sie odezwę sie w tygodniu hejka

Gość Sonia 1
Ja kwiatek w doniczce.Nie mam pojęcia co to.Yolcia we wtorek trzymam kciuki.Bardzo tu pusto ostatnio,pozdrawiam.

Gość Sonia 1
Witajcie!Dołek mam.Grupa mi się sypie.Ludzie albo odchodzą albo zapijają.Bardzo mi z tym źle.

Witajcie , u mnie pada śnieg :) mam pełne gacie,bo konsultację mam na 14stą w ZUS-sie. Oj, Soniu to przykre i boli :( przytul się do mnie :)

Hej wam w deszczowy ponury Wtorek. Sonia rozumiem cie doskonale,ale nic nie zrobisz potrafimy pomuc na ile możemy,jeżeli ktoś nie chce potrzeby od samego siebie z głębi siebie to nic z tego nie będzie,nie pomoże najlepszy na świecie terapeuta,wiem coś o tym mam taki przypadek sytuacja jest beznadziejna i wiem że nic nie wskóram. Trzeba wierzyć w nich bo zawsze jest nadzieja na opamiętane,zrozumienie siebie i swojego problemu,tylko niestety aby nie było za późno

Tak Deep Święta Racja !!! A ja wrociłam z ZUS-u tyle,że mam te wszystkie konsultacje za sobą teraz czekać 2 tygodnie na odpowiedz ...

Gość Sonia 1
Właśnie wróciłam z grupy.Czworo.Przytulam się do Was.

Gość Agatka1214
witam was oczywiście praca a jak mam wolne to sprzątanie gotowanie oczywiście dieta leży ale od tego tygodnia zaczęliśmy z koleżanką nielaczenia zawsze raźniej tylko już nie pamiętam pewnych zeczy więc mam nadzieję że Yolanta podpowiedź mi trochę?i nie martw się będzie dobrze wiem że najgorsze jest to czekanie pozdrawiam wszystkich

Witam , o widzę zryw Agatki hehe :) lasko, ciocia Jola Ci mówila ,że jak się stosuje metodę rozdzielną to to jest sposób na figurę na cale życie a nie z doskoku ! pozdrawiam wszystkich :)

i więcej ruchu i nie ma gadania że czasu nie ma......sama dieta to nie wszystko !!! Wiosna idzie czas zacząć sie ruszać !!!!!. Zdrowy styl życia i dobra sylwetka ma być na całe życie a nie z doskoku

Gość Sonia 1
A ja na ogród.Coś mi przybyło w pasie,jakby dodatkowa oponka.Spacery z psem to za mało.U mnie wieje i pada coś jakby rozmoczony śnieg.

Gość Sonia 1
Witam.Zajęta jestem.Poprzytulałam się,zebrałam siły i działam.Wiem Yolcia,że za zimno,ale tak fajnie pomarzyć.

Gość Agatka1214
hej a ja dziś wolne wiec troszkę odpoczyne Yolanta a jaka śmietana jest neutralna 12 czy 18 i z ziemniakami bo nie pamiętam mogę co 2 3 dzień z surówka? czy nie będę chudla.

Agatka a po ci ta śmietana won.!!!...... zastąp jogurtem naturalnym do zup,sałatek śmietanie mówimy stanowcze NIE Ziemniaki na sucho czyli bez żadnych dodatków, surówka ale jaka ? jabłko z marchewką jak najbardziej a już najlepiej kalafior,brokuły,szpinak,sałata,ogórek zielony,kapusta kiszona,pomidory

Deep wszystko ok ale teraz zielony ogórek czy pomidor? chłopie toż to sama chemia ! Agatka kiszone ogorki ,kapusta kiszona i buraczki to najlepiej z ziemniakami i olej lniany do tego :) albo zamiast ziemniakow kasza gryczana lub jaglana to już lepiej :)