Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Dzięki Deep!Jak zbiorę odwagę to się zabiorę za to.Nie masz pojęcia jak to jest być zielonym w tych informatycznych zawiłościach.

Gość Agatka1214
Deep oglądamy te fordy ale kiepsko to wygląda wstaw te swoje zdjęcia

Gość YOLANTA555
Własnie Deep Sonia ma rację :D

Gość Agatka1214
Oj nie zobaczyłam jaka cena? Taka ostateczna?

Gość Agatka1214
Pytania o narzeczonego 1 czy jest rdza? 2 przebieg jaki. Silnik 3 wyposażenie? 4 którym jesteś właścicielem? 5 czy sprowadzane jest?

spoko wytłumaczę wam na spokojnie jak te fotki ogarnąć jutro ale to łatwa sprawa damy rade hah:D Agatka a więc tak rdza nie występuje,nie wiem może poprzedni właściciel robił coś z tym,chyba że przypatrzysz się mocno okiem to jakąś kropkę zobaczysz :) ryski jakieś są wiadomo auto też ma trochę lat (normalne ślady użytkowania,pastuje ją raz w miesiącu,więc mega wygląda :) silnik to już najlepszy w klasie czyli nie do zajechania 2,0 16v(141km) na bardzo trwałym łańcuchu rozrządu,auto kupiłem z przebiegiem 189 tyś,jeżdżę nią mało przez 2 lata dobiłem tylko do 200100 tyś,nigdy mnie nie zawiodła,wymieniłem zaraz po kupnie świece z kablami i tylne klocki i wiadomo wszystkie płyny i filtry. Z tego co wiem pierwszy właściciel z Holandii,sprzedał go rodzinie w Warszawie,gdzie młodszy ich syn jeździł ił nim tylko przez 3 mieśiace,bo jak mi mówił później za młody jest na takie auto yyy :o

Wyposażenie yyy Agatka jest to wersja TOP rzadko spotykana na naszym rynku ma praktycznie wszystko 6 poduszek klimatronik dsc esp 4 el szyby xenony podgrzewana szyba i lusterka lampy soczewkowe przeciwmgłowe skóry bdb nagłośnienie plus tuba opony w idealnym stanie plus zimowe

agatka ale to zdjęć nie widziałaś wysłałem ci ? aha pod maską jakiś czas temu była impreza kuny dobrały sie do podsufitki i trochę zeżarły :D z ceną to zawsze sie dogadamy po znajomości ;) ;-)jeżeli będziecie zainteresowani,nie chciał bym też aby auto poszło nie wiadomo gdzie,bo mam do niej wielki sentyment ,bo jest autem bez problemowym a zarazem ładnym i komfortowym.

Gość Agatka1214
No ja rozumiem widziałam tylko wiesz my chcieliśmy kupić do 8 możemy pożyczyć jeszcze 2 tys to tak 10 tylko czy ono jest warte tak szczerze bo sprzedasz go napewno a ja nie chcę kupić czegoś w co będę wkładać kupię najwyżej starter jakiś na chwilę to podeślę numer i pogadamy

Gość Agatka1214
zobaczymy dam Ci znać jeszcze jutro ma się odezwać znajomy co z niemiec sprowadza samochody może coś będzie miał bo mazda nam oradzają wszyscy ale zastanowimy sie

Agatka ja jestem uczciwy,toyote sprzedałem również znajomemu,a mazde też chce oddać osobie znanej mi ,no coż taki mam sentyment do aut,zawsze sie tylko boje aby trafić na dobre później auto ,z mazdą jaki z toyotą sie udało,chociaż z mazdy jestem bardziej zadowolony :) Agatka,do auta nie ma żadnych dokładek jedynie teraz olej (ja zawsze zmieniam co 10 tyś) możecie za 5000 tyś wymienić i też będzie,co jeszcze do wymiany chyba nic (aha tempomat jest na wyposażeniu dla leniwych bo zapominałem dodać ) :P :-P,oki za dyche ostatecznie wam dam,ale to na prawde juz po najmniejszych kosztach;)coś jaką stówkę moge uciąć jeszcze,jak co to daj znać,na spokojnie,bez pośpiechu

Witajcie w poniedziałek ,no u mnie troszkę słoneczka ale wiatrzysko. No to my z Sonią czekamy na szkolenie Deepa w temacie wrzucania fotek z telefonu na kompa albo laptopa ale pewnie tu rożnicy nie ma :D

Gość Yolanta555
Soniu jakie wieści od szwagierki?

Gość Sonia 1
U szwagierki lepiej.Bardzo mnie to cieszy.Jestem zajęta,pomagam komuś.Da Bóg,grupa się powiększy.Pozdrawiam.

Witam we wtorek :) Cieszę się Sonia że grupa Ci się skłaa :D szwagierkę pozdrów i do żdrowia szybko niech wraca !

Gość Sonia 1
Dzięki Yolcia!Zimno u mnie.Pomidory przykryłam agrowłókniną /we foli/.Niemrawe są.A na ogródku mam tyły,bo bardzo mokro.Na dodatek zapowiadają przymrozki.

Sonia u mnie dziś w nocy ma być -1 ! pomidory kupię po zimnej Zośce to mnie już dawno nauczyło :D Deep no oświeć nas z tymi fotkami jak wrzucić telefonu na kompa! Ja dziś rozwiązałam umowę z Netią na internet i hehe ni wiem gdzie iść mam 30 dni ,napiszcie gdzie macie ,Sonia to chyba Orange a reszta? no chyba nie tylko z telefonu?

Hej wam dziewczyny a więc tak z tymi fotkami ;) Pierwsze to trzeba zdjęcie zrobić ....:D z telefonu wrzucamy na laptopa czy kompa po kablu albo przez bluetooth,najlepiej zrobić sobie folder i ładnie zdjęcia posegregować właśnie folderami,aby nam się później dobrze szukało i wgrywało fotki na stronę. Gdy mamy juz to zrobione rejestrujemy sie np na Fotosiku,gdy sie już zarejestrujemy(pamiętajcie abyście hasło nie zapomniały,zresztą jest opcja że możemy hasło zapamietać)klikamy ''dodaj zdjęcie''możemy utworzyć własny album gdzie zdjęcia będą przechowywane,dalej klikamy na ''wybierz pliki ze swojego komputera'' otworzy nam sie okno z naszego kompa tzn właśnie foldery gdzie utworzyliśmy na początku,i wybieramy zdjęcie,teraz powinno sie pojawić nasze zdjęcie po prawej stronie już na fotosiku wgrane ,klikamy do istniejącego juz albumu po lewej stronie i gotowe,teraz tylko myszką najeżdżamy na fotke klikamy dwa razy aby fotka sie powiększyła, naciskamy prawym,i wyskoczy nam ''kopiuj adres obrazka'' po czym wklejamy fo kafeterii i gotowe :)

Yola ja też mam z orange telewizja plus net,teraz dostałem nie tak dawno nowego lifebooka i obniżyli mi cene o dyche tzn z tv płace 49,90 zł za 10M ( yyy to 10M to tak umownie bo jak sprawdzałem to mam tak naprawde pod 7M :o :-o Ale ogólnie net dobrze chodzi,nic sie nie wiesza szybkość na dobrym poziomie.

Gość Sonia 1
Yolcia!Nie doradzę!Ja mam orange po kablu że tak powiem/czyli stare łącze tpsa/i klnę bo często nie działa,niejeden raz muszę dzwonić itd.Oszukują przy umowach/np.dzwonią że na rok,przyjeżdza kurier podpisujesz bo czeka a tam umowa na dwa lata/.Popodlączaliśmy kable do Inei /ja mam już w domu/ i Ci co się pierwsi podłączyli bylizadowoleni przez pół roku.Sama nie wiem co dalej. Dzięki Deep.Na razie nie mam czasu/boć to jak wyprawa w Himalaje/,ale zbiorę odwagę.

Gość Agatka1214
Witam Yolamoge prosić o korekty menu mam teraz trochę problem z odchudzanie a Ty mi pomogłas kiedyś

Witam w czwartek :) Dzięki Deep :D :D :D mam nadzieję ,że dam radę coś wrzucić hehe . I dzięki za radę z tym Orange ja też mam stare łącze TP S.A niby z Netii mam prędkość 20 ale sprawdzałam to mam 9 i starcza to i 10 starczy. Agatka oczywiście ,że Ci pomożemy jak zawsze zresztą :D

Gość Agatka1214
Śniadanie 2 bułki zytniej z masłem pomidorem 2 śniadanie banan i 300 gram tryskawek Obiad karczek z surówka z kiszonej Kolacja woreczek ryżu z olejem z pestek dyni i warzywa myślałam żeby na jakiś czas wykluczyć węglowodany widzę po sobie ze jak zjem mięso z surówka a ryż to dłużej jestem najedzona po mięsie

Witam w piatek :) u mnie pochmurno i zimno brrr Agatka menu spoko :D a czy próbowalaś zastapić masło olejem lnianym? lub kokosowym bynajmiej ? spróbuj !

Gość Sonia 1
Witam!U mnie robi się także nieciekawie.I wieje. Agatka!Ja pytałam córki.Oni ustalają dietę na podstawie wagi,wieku,wyników badań i nie wiem co tam jeszcze.Po prostu parametry. Ja osobiście to bardziej Yolci słucham bo ona jest antychemiczna tak jak ja ze zbliżeniem do paranoi/tak orzekli znajomi,co ostatnio posilali się w KFC a ja odmówiłam/.A ja tam swoje wiem,to znaczy jem tylko to co wiem jak jest przygotowywane.Żadnych tajnych receptur.