Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Wiieczorna
Wierze ci ja tez chodze nerwowa i ten dolek. Trzeba to przetrzymac...Chciała bym poplakac ale nie mogę jakoś:( Włącze sobie tv trwam albo radio Maryja może się trochę uspokoje

Gość Wiieczorna
Majka ja mam to samo z kudzu jak brałam więcej niż 6 kaps to miałam niskie ciśnienie. Znalazł jeszcze parę kudzu w szafce i będę brała po 3 dziennie a potem zobacze

Majka pięknie poradziłaś sobie ze stronką :) bravo ! Kasza jaglana nadaje się praktycznie do wszystkiego i do obiadu i na słodko przepisow jest mnóstwo w necie.Ja stosuję zamiast ryżu bo go nie lubię :D także pomidorowa z jaglanką albo jaglanka z jabkami i cynamonem jak najbardziej :D albo budyń mniammm bo nie mogę normalnego na mleku .

Gość Sonia 1
Złóg 8 mm w lewej nerce i nic poza tym. Płuca czyste. Nic co tłumaczyłoby złe wyniki, temperaturę, kaszel itd. Zobaczę co powie pulmonolog. Dziewczyny,Deep, dzięki za wsparcie. Czuję się prawie dobrze. Może to wasza modlitewna sprawka? No nie może, a na pewno.

Dzień dobry!Cieszę się Soniu,że USG spoko,ale musiałas jakaś paskudna bakterie w sobie wyhodowac,zobaczymy co wymyśli pulmonolog,nie ma co gdybać... Yolcia tego budynku to nie kumam,bo jak z kaszą??Zaczynam od pomidorowej☺

Witam :) Majka budynku też nie kumam ;p po prostu robi się budyń z kaszy jaglanej a nie z kaszą jaglaną lasko.Cieszę się ,że Soniu ,że już po wszystkim ,czy ten złóg w nerce to jest kamień??? Mi zapodali dozylnie penicylinę koszmar !!! :(

Hehe,budyniu miało być☺Jaglanka zagości u mnie na stałe bo posmakowala. Wieczorna,jadę szukać tego szamponu co polecalas,może jeszcze coś uratuje.W głowie się nie udało to może na głowie

Penicyline??Nadal walczysz z oskrzelami?tez długo Cię trzyma a w necie jest napisane,że oskrzeli nie leczymy antybiotykami hmm...

Gość gośćjolka
Witam pięknie. Tak sobie czytam i czytam. . U mnie więcej upadków niż wzlotów. . Moja silna wola okazuje się być bardzo słaba. A tak sobie wykumalam, jako ze ta nasza przypadłość wynika często z depresji i, czy nie pomocny okazać by mógł się dziurawiec? No i nadwyrezonej watrobce tez by pomogl. . Co o tym myślicie?

Gość Wiieczorna
To jest szampon z kofeiną. U nas w Rossmannie można kupić

Oj imienniczko gdyby Ci się chciało poczytać cały topik dokładnie to tam pisałam czego brakuje po picie ,jakich witamin ,pierwiastków ,minerałow itp itd ...

Gość Wiieczorna
goścjolka czemu słaba wola? :/ Ja biorę witaminę b complex i magnez 400 mg z brałam jeszcze potas ale mnie lekarka ostrzega ze jesli nie mam niedoboru potasu to nie wolno brac przez dłuższy czas bo mogą potem być problemy z sercem

Gosc jola,ja to nawet nie powacham już tego dziurawca,tyle tych witamin biorę i ziółek pije,że mi się cały dzień nimi odbija a noc na sikaniu spędzam.Nic już nie dokladam.Yolcia ma rację poczytaj wątek,ja narobiłam sobie zakładek i korzystam,masa cennych informacji.Pani w aptece pyta gdzie takiego mądrego Medyka wyczailam,widzisz Yolcia marnujesz się... A dzisiaj to jakaś radosna chodze, że aż się boję czy mój móżdżek czegoś nie kombinuje...

No Majeczko dziękuję bardzo za słowa uznania :D buziaka Ci nie dam bo Cię zarażę :( 3 lata już nie chorowałam na zapalenie oskrzeli ,kiedyś bardzo czesto 2-3 razy w roku i zawsze na święta (po myciu okien) a teraz zachorowałam w szpitalu przez te babska ,ktore jarają faje i otwieraja okna wciąż wrrrrrrrrrrrrrr

Gość gośćjolka
Czytam czytam.. Doszłam do 32 strony. Pozdrawiam.

Witajcie! Ja też czytam różne stronki jak przetrwać i wytrzymać. Miałyście rację, że najgorsze pierwsze dwa tygodnie. Teraz się już lepiej czuję fizycznie. Nie muli mnie tak i już nie jestem taka głodna. Gośćjolka, wieczorna trzymajcie się twardo. Co do dziurawca to ja piłam kiedyś ale miałam po nim okropne wypieki i w ogóle się trzęsłam cała. A wy dziewczynki zdrowiejcie jak najszybciej! Ja też kilka lat temu leżałam w szpitalu na zapalenie płuc i nie było mi wesoło. Pozdrawiam :) Modlę się za Was i za siebie. Dziś nie piłam i jutro też nie będę.

Gość Sonia 1
Witajcie. Ja tez się cieszę. Tobie Yolcia to podwójnie zdrówka życzę. To co tutaj robisz dla nas jest bezcenne. Zawsze czuję się szczęśliwie z pięknymi ludźmi. A ja tak. Antybiotyk skończyłam. To odnośnie oskrzeli. Kaszel jak był tak jest. Głowa mnie boli, nos zatkany, dreszcze i trochę podwyższona temperatura. Jutro mam wizytę u Pulmonologa. Mam nadzieję, że w końcu stwierdzi co mi jest. Że to wszystko ma związek z zatokami to czuję cały czas. Zobaczymy czy mam rację. Pozdrawiam wszystkich.

Wzieli mnie dziś na konsultacje i nie są pewni czy to nie jest bezobjawowe zapalaenie płuc jak sie jutro nie polepszy to na przeswietlenie.Soniu mi w przeciwienstwie do Ciebie nie dolega nic oprócz świszczacego kaszlu ,ani gorączki nie mam ani głowa mnie nie boli ani mięśnie,nawet kataru nie mam i ogolnie czuję sie dobrze, no teraz to mnie ręka boli od wenflonu :(

Gość gość
Pieprzycie jak ciocie klocie na oddziale geriatrycznym

Gość gość
Gosc to moze ty napisz cos ciekawego

Witam w zimny ,zapadany czwartek :) No laski jak tam wytrzymujecie,że tak cicho siedzicie? nie kombinować !

Witam wszystkich! Dziewczynki jak tam wasze wyniki,jak prześwietlenie,co pulmonolog powiedział???Martwię się jakoś...Właśnie zdałam sobie sprawę,że Ty Yolcia to już dwa lata trzeźwa,gratuluję☺Ja tu cały czas w ukryciu ale z wami byłam jak tylko Misiek zapuścił temat.I tak przez dwa lata,wzloty i upadki u mnie. Goscjolka podnoś się po każdym upadku u mnie to dwa lata trwało. Ciągle łapią kryzysy aż serce z żołądkiem miejscami się zamieniają ale już nie kombinuje..Pozdrawiam cieplutko☺

Wieczorna,szampon chyba muszę w necie poszukać bo nie mogę kupić,pani w aptece miała dzisiaj po hurtowniach podzwonic,może znajdzie. Wczoraj zrobiłam sobie olejowanie włosków,gdyby nie zapach to w dotyku całkiem przyjemne☺