Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Byłem na godzinę pobiegać po mojej Mioduszynie tzn szybki trucht z bieganiem i odrazu lepiej sie człowiek czuje sie lepiej to jest to jest MOC

Wrocilam. 110 basenow! Czuje miesnie, ciekawe, czy bede miala zakwasy, w sumie nigdy nie mialam po basenie. Czuje sie bosko. Dobranoc :)

Gość agatka1214
Dzieki Deep dobrze to uslyszec od faceta ale strach jest wlasnie takie dziewczyny sa najgorsze rozwalaja zwiazki

Dzien dobry! Czuje troche miesnie ramion, ale nie ma jakiegos wielkiego bolu, w sumie nie wiem, czy to dobrze :) Ide zaraz na dluzszy spacer z synem. Gerda zanikla, mam nadzieje, ze milo spedza czas; Milej niedzieli wszystkim zycze! Agatka, nie zamartwiaj sie!

agatka spoko nie ma sprawy,niestety niektóre baby są wredne znam parę przypadków że właśnie przez kobiety małżeństwa się rozpadały. Przykładowo u mnie sąsiad dwa domy dalej ,chłopak naprawde porządny pracowity zajmujący sie dziećmi każdy wolny czas im poświęcał nie pije. Żona pracować nie musiała,bo maż zarabiał dobrze ,kupił jej jeszcze auto jakiś czas temu i co sie stało wyszło na to że zdradzała go i go dostawiła,jak sie okazało kochanek ją dostawił i ....wróciła do męża,mąż jej wybaczył,ale to nie koniec,po pół roku znalazła nowego kochanka i uciekła do niego dostawiając dzieci ,zabrała mu wszystkie pieniadze i tyle ją było widać. Więć ja sie pytam co było nie tak,czy brakowało jej męża bo całymi dniami pracował i go nie było,po pracy zaś robil zawsze cos koło domu wydaje mi sie że nie,poprostu jej było chyba za dobrze z nim,moim zdaniem to sie w głowie nie miesi no ale niestety takie przypadków jest dużo więcej i naprawde omijać z daleka takie kobiety.

Susan no i nici moich planów na dzisiaj z biegania i rowera leje jak cholera u mnie,ehh Udanej Niedzieli wszystkim.

Gość agatka1214
U nas tez pada a ny dzis odpoczywamy moze tylko na zakupy pojedziemy dzis robie szpinak z mocarella i mam pytanie czy mocarella taka rozpuszczona tez jest neutralna ?

Deep, zostaly ci brzuszki i pompki! :) Daj sobie w kosc, nie lam sie i nie zwalaj na pogode, z braku laku w domu tez mozna sie zmeczyc. U nas w miare dobra pogoda, wyruszamy.

Susan no właśnie myslałem o tym,najlepsze że ławeczkę do brzuszków mam jeszcze jak żona sobie dawno temu kupiła parę lat temu teraz siedzi zakurzona ale muszę sie przemóc ją wyciągać i planuje właśnie od tego tygodnia. Jeżeli waga zredukowana to czemu nie hmm...

Witam Pitte Vate i agatke :) jestem już w domu pogoda nad morzem przepiękna cały dzień :) 2 godziny na spacerze z yorkiem na ręku hehe Spisaliście się bardzo dobrze podczas mojej nieobecności :) i milo mi do Was wrócić :D najgorsze, że musiałam wóde pić ależ to cholertwo niedobre a fu ale oszukiwałam i czuję się wspaniale :) tęskniłam za Wami kochani ...

O, Pitta powrocila na lono topiku :) Ciesze sie, ze dobrze sie bawilas! Cmok!

Moj spacer dzisiaj - 4 kilometry, wiem, nie jest to specjalne osiagniecie, ale przynajmniej sie ruszylam i nie siedzialam caly dzien przed kompem.

Gerda pozdrawiam jak co znów pojedziesz to oddaj mi pieska na parę dni żona będzie w siódmym niebie jak zobaczy jorka

Gość agatka1214
Hej ja wczoraj na basenie bylam a dzis leze chora znowu ta okropna jelitowa

Oj, biednas, Agatka, kuruj sie. Plus taki, ze sie oczyscisz, ale niestety w nieprzyjemny sposob. A jak Ci poszlo na basenie?

Ja dzisiaj mam malo pracy, ale za to ide z synusiem do okulisty. Milego dnia wszystkim zycze.

Gość agatka1214
Nie chce takiego oczyszczwnia cala noc nie przespana boli jak niw wiem nawet sie wody nie mogw napic bo boli

Gość gerda1966
agatka nie masz żadnego probiotyka żeby wziąść?

Gość agatka1214
Biore jakies ake to nie pomaga.

Drogie przyjaciółki wyciągałem ławeczkę do brzuszków jutro zaczynam ha

Gość Susan07
Brawo Deep! Ide na chwile do roboty, a potem moze i ja pocwicze.... Pogoda kiepska, nie chce mi sie dzis maszerowac.

Susan nie myślałaś dać sobie większą poprzeczkę i zacząć biegać

Gość gerda1966
Bravo dla Was pitto i vato :) jak ja chę sie do czegoś zmusić chyba jutro odpale xboxa ... i jutro zaczynam kurację cytrynowa :)