Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Znam kuracje cytrynowa, jaka jest Twoja, Gerda? Deep, mysle o tym, tylko, ze ja nie lubie biegac! Moze sie na wiosne przemoge.

narazie zaczynam o profilaktycznej kuracji cytrynowej 1 jutro 2 pojutrze 3 popojutrze potem 4 następnie 5 znowu 5 i nastepnie 4 i w doł a potem kuracja 200 cytryn HA

Gość gerda1966
Witam wszystkich :) Pitto wiedziałam ,że znasz profesjonalistko :) no ja łapie się wszystkiego wróciłam do Tombaka bo może on mi pomoże z tą dną ... ciekawe czy się zmuszę dziś do xboxa HA

Dzien dobry :) Jestem fanka Tombaka, Pitto :) Ja juz dzis po fitnessie, dalam sobie wycisk, dochodze do siebie. Biore sie za siebie bardzo powaznie, zeby na wiosne wygladac tak jak powinnam.

Gość Mmalina
Hej wszystkim. Też postanowiłam się wziąść troszkę za siebie.Jak juz mowilam zamierzam z 10 kg zrzucić.Słyszeliście może o treningach z Ewą Chodakowską??Podobno są skuteczne. Pozdrawiam

Gość Susan07
O, Malinka sie pokazala! Ja zrzucam 7 kilo, tzn 2 juz za mna. Chodakowska ok, zacznij od skalpela co drugi dzien. Polecam tez taki kanal na youtubie, XHIT sie nazywa, jest bardzo duzo filmikow, niektore np 12 min, sa tez dluzsze, rozne stopnie trudnosci, na rozne partie ciala, bardzo polecam, reszcie tez!

Kurka, kusisz ta cytrynowa, moze do tej czesci 5cytrynowej sie przylacze? :) Dam znac jak wroce z Biedry. Deep, trzaskaj brzuszki a potem wstawisz na zdjecie swojego kaloryfera :D

Heh te brzuszki tez fajna sprawa,ale ja po złamaniu kręgosłupa nie bardzo moge je robic...chyba zaczne od skalpela tak jak mi susan polecila.;)

Pitto kup cytryny w biedrze i dawaj ze mną te 10 dni :D będzie wesoło może jeszcze ktoś się przyłączy? zapraszamy do kuracji cytrynowej :D

Malinka Ty musisz uważać na ten swój kręgosłup nie wszystko Ci wolno ćwiczyć chyba

Witajcie no ja troche pospałem no ale po nocce jestem. Dzisiaj zamierzam zrobić pierwsze brzuszki,Suzan z tym kaloryferem to spokojnie daleka droga.

Tylko rob rozne brzuszki Deep, takie skosne tez rob. I nogi troche podnos, no sam wiesz zreszta na pewno :) Ja chetnie poczekam na ten kaloryfer, ale wiesz, moze nie tak dlugo skoro tluszczu juz sie pozbyles. Ide po cytryny Pitto :) Przyjmuje zaproszenie!

SUPER PITTO buziaki :) ale się cieszę :) :) :) nie będę sama słuchać burczenia w brzuchu hehe tylko słucham jak mi się przelewa :)

AKCJA brzmi: DWIE PITTY na kuracji cytrynowej w celu odkwaszenia organizmu :) dziś 20.01.15 zaczynamy :sok z 1 cytryny ja wykonałam zadanie czekam aż koleżanka Pitta się zamelduje :)

Melduje ze juz jestem po jednej cytrynie :) Ja jestem pierwsza do takich akcji, Gerda :)

Wim kobietki,ale u lekarza mam wizyte za miesiac dopiero i wtedy zapytam czy moge cwiczyc w ogole.do tego czasu zobacze jak sie bede czuła.A na czym ta kuracja cytrynowa polega kobiety opiszcie mi ;)

Ja po pierwszych ćwiczeniach zrobiłem ok 30 brzuszków myślę że i tal nie jest źle z uwagi na ławeczkę dośc profesjonalną,tak Suzan znam doskonale ćwiczenia na mięsne brzucha same brzuszki nie wystarczą,zdaję sobie sprawę że jest to proces długi aby efekty był ale wiem że juz teraz muszę zacząć działać

Gość agatka1214
Hej ja dopiero dochodze do siebie po 2dniach jelitowki waga ta sama 97dziwne ale jestem cala napuxhnieta nawet brzucha nie moge wciagnac;)na czym polega ta kuracja cytrynowa moze zaczne ale noe wiem bo jak ja co miesiac mam takie zawirowania zoladka to nie wiem czy blonika nie odstawic .

pytacie więc opiszę zasady a na co pomaga to już susana napisze jak będzie chciała bo ona to fachowiec w tych sprwach :D Bardzo rzadko pod wpływem wprowadzenia do żołądka dużej ilości kwasu cytrynowego mogą pojawić się jakieś zakłócenia w funkcjonowaniu jelita. W takim przypadku należy zaprzestać przyjmowania soku według schematu kuracji leczniczej i przejść na kurację profilaktyczną. Pomoże to żołądkowi przyzwyczaić się do soku cytrynowego. Potem można przeprowadzić kurację leczniczą. Nie przerażać się ilością soku, a przecież pije się po 2 litry soku z jabłek lub czarnej porzeczki. A cytryna to też owoc, tylko że ma kwaśny smak." pH kwasów żołądkowych wynosi 1,5-2 pH sok z cytryny ma 2,4 pH coca-cola 2,5 pH Kuracja profilaktyczna: dzień 1 i 10 - 1 cytryna dzień 2 i 9 - 2 cytryny dzień 3 i 8 - 3 cytryny dzień 4 i 7 - 4 cytryny dzień 5 i 6 - 5 cytryny Razem w ciągu 10 dni zużywamy 30 cytryn. PRZYGOTOWANIE: cytrynę umyć, przekroić wszerz na dwie połowy, każdą wycisnąć. Jeśli sok jest zbyt ciężki do wypicia można go rozcieńczyć wodą i dodać 1 łyżeczkę miodu. Nie należy dodawać do soku cukru!! Kuracja lecznicza: dzień 1 i 12 - 5 cytryn dzień 2 i 11 - 10 cytryn dzień 3 i 10 - 15 cytryn dzień 4 i 9 - 20 cytryn dzień 5, 6, 7 i 8 - 25 cytryn Razem w ciągu 12 dni zużywamy 200 cytryn. Sok pić należy: pół godziny przed lub po posiłku, kilkakrotnie (3 - 5 razy dziennie). Zwykle na dni: 6-9 przypada największa ilość soku - prawie litr. Sok z cytryny podczas kuracji leczniczej pije się: bez cukru, bez miodu i bez rozcieńczania go z wodą. Więc my jesteśmy w pierwszym dniu po 1 cytrynie ja po profilaktycznej przechodzę na leczniczą :)

Gość agatka1214
Js chyba zaczne od nastepnego tygodnia. A wlasnie kupilam ser kozi feta i czy on jest neutralny czy bialko i wczesniej sie pytalam o mocarelle czy jest tylko neutralna w suchej postaci czy jak poloze na bulke i do piekarnika taka zapiekana to rozpuszczona tez neutralna?