Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty na święta

Polecane posty

Gość gość

Hey macie już świąteczne prezenty dla swoich dzieci? Mam do obdarowania kilkoro dzieci w swojej rodzinie więc najwyższa pora zacząć robić zakupy. Problem w tym, że nie bardzo wiem co mam kupić. Macie jakieś pomysły na prezenty dla dzieci do lat 10, które nie zrujnują naszej kieszeni? Czekam na Wasze propozycje :)

Gość gość jjnb
Ja po prezenty ruszam 5 grudnia - późno ale niestety musze czekac do wypłaty. Miałam kupić teraz ale akurat nam meble przyszły i na styk gotówki starczyło.

Gość gość
U nas rodzina pyta czym sie dzieci interesuja teraz. Prezenty niespodzianki sa zazwyczaj nieudane. Z cyklu takich corka zwykle dostaje lalki, ktorymi nigdy sie nie bawi- trafiaaja na szlachetna paczke zazwyczaj.. Radze podpytac czym dzieci sie interesuja. Ja zawsze tak robie,

Swojemu chrześniakowi kupiłam fajny zestaw Lego :) Czekam aż dojdzie, kupiłam w okazyjnej cenie na ksiegoswiat.com :)

Ja osobiście bym chciala to co sama kupilam mojemu facetowi, czyli Chipolo (przez allegro). W zwiazku z tym ze mam skleroze to mi sie bardzo przydaje bo wiecznie zapominalam telefonu albo kluczy z domu nie mowiac o portfelu. Chipolo ma wbudowany Bluetooth, który lokalizuje rzeczy i ma funkcje termometru, współdziała z telefonem (jest aplikacja w telefonie, którą się ściąga za darmo).Telefon musi mieć bluetooth 4.0 minimum Można sobie wybrać kolor.

Gość gość
Pod choinkę 10 latkowi 2 gry planszowe i dużą mapę ściennę świata ,na 6 grudnia to raczej jakieś słodycze mnie chce już powiekszać grona rzeczy których i tak jest dużo a się przeprowadzamy za parę mies więc wszystkiego nie zabierze ,4 latkowi kompletna pustka nie lubi zabawek ma ich mnówstwo ,nie lubi malowac ani czytać zresztą książek też jest dużo w domu bo ma jeszcze po starszym z nim to też problem jeżeli chodzi o słodycze bo ich nie lubi za bardzo . Nie wiem .

Gość gość
Ani ja :D

Gość gość
ja mam kupione wszystkie prezenty, oprócz prezentu dla mnie - wiadomo jak samej sobie człowiek prezentu nie zrobi to "Mikołaj" zapomni

Gość gość
https://sliwki-sklep.pl/ Sklep internetowy z zabawkami dla dzieci:) Kupiłam tu wiele rzeczy, polecam ten sklep z okazji zbliżających się świąt:)