Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90%mężczyzn zgwałciłoby kobietę.

Polecane posty

Gość gość
Bez bolca dziewczyna zaczyna nam fiksować , pisze brednie o gwałtach

Gość gość
Myślę, że mój facet by nie zgwałcił. Zresztą raz była taka sytuacja, że był bardzo napalony, cała noc mnie napastował, ale ja nie chciałam wtedy seksu i nic mi nie zrobił, choć mógłby bo jest bardzo silny. Więc to zależy od faceta jaki jest. Dobry człowiek krzywdy nie zrobi kobiecie nawet jak jest na nago. Tylko zboki gwałcą.

Gość gość
Jestem tego samego zdania. Niestety popęd to jeden z najsilniejszych instynktów napędzanych testosteronem. Nie ma z tym co dyskutować. Historia pokazuje jak samiec się zachowuje w ekstremalnych przypadkach. Nawet teraz co poniektórzy nie są w stanie się powstrzymać, lekceważąco traktujac ogólnie przyjęte zasady moralno - prawne. Prostytucja i te inne przykadziki nie są napedzane popędem seksualnym a raczej wychodzą naprzeciw zapotrzebowanim mężczyzn. To ich popęd tutaj gra pierwsze skrzypce.

Gość gość
Pewnie ze zgwalce cie. Czysta jesteś:-) ? Jak nie to potem bedzie bolalo:-(

Gość gość
a czym są napędzane twoje przykadziki?

Gość gość
Opowiesciami o studentce ktora, zarazil jakis kumpel z akademika aidesem. Ona z zemsty dawala ponoc wszystkim . Okazalo sie ze on zdrowy ona tez . Ona byla śliczna . Jak ona sie czula potem . O jejku jeku

Gość gość
A ptrafisz czytać? W poście piszesz jasno i wyraźnie. A tak poza tym - Może poczytaj coś więcej niż kafeterię.

Gość gość
FACEbook bez FACEtów. Bezz.pl Szukaj kobiet o podobnych zainteresowaniach. Podziel się ciekawymi linkami na tablicy. Skorzystaj z komunikatora i zacznij rozmawiać. Bądź na bieżąco z wydarzeniami dla kobiet.

Mężczyźni gwałcą też mężczyzn, a kobiety też gwałcą mężczyzn nie jest aż tak źle jak napisałaś 40 % badania z dawnych czasów i chyba dziwnych państw

Gość gość
Chyba ruscy sa najgorsi w tym temacie, to hamy itd..