Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90%mężczyzn zgwałciłoby kobietę.

Polecane posty

Gość gość
widziałam już tyle razy, co się dzieje z facetem, jeżeli ciśnie go w jajach, że nie mam wątpliwości, że gdyby facet miał chcicę, to by nie zważał na nic. w takich momentach oni po prostu przestają być ludźmi, odrzucają wszystko, co stworzyli i to, kim są, stają się zwykłymi potworami. nie ma dla nich znaczenia jaka dziura, byleby sobie ulżyć.

Gość prawictwo pospolite 125
ja tylko zwracam uwage ze w cywilizowanych krajach gwałty nie mają miejsca .. Jeżeli wedlug ciebie kosowo to jest cywilizacja , to ja nie mam pytań .. Wedlug mnie kosowo jest 100 lat za Europą zachodnią jesli chodzi o poziom życia ..

Gość gość
Aha czyli dla Prawnika EUROPA to centrum Europy i tylko pod warunkiem że to Unia Eurpejska. Śmieszny jesteś. Polska to również kraj zacofany.

Tak, niezależnie od tego jakie ma zdanie na temat jej narodowości. nawet do tego doszło. ale ty mi pieprzysz o patologii .. A pytanie dotyczyło zwyklego amerykanskiego zolnierza , a nie chorego psychicznie .. Patologia jest wszedzie nawet w armii .. czy 90 % zolnierzy amerykanskich zg****ilo by Afgankę . Odpowiedz brzmi nie .. Dlaczego ? Bo sie brzydzą tymi brudaskami . hehe Zatem ile by zgwałciło ? Nie wiecej niz 5 %

Gość gość
Nie dyskutujcie z prawictwem pospolitym, bo przecież on cały czas obnaża brak jakiejkolwiek wiedzy, klepie tylko by klepać swoje farmazony.

Gość gość
W cywilizowanych miejscach gwałty nie mają miejsca? Wymień choć jeden kraj a potem przytocz statyski policyjne ( które sa i tak mniejsze niż rzeczywista skala problemu) ukazującymi liczbę gwałtów w ostatnim roku. Jesteś śmieszny.

Gość gość
Oj przestań, przecież wszystko, co tu "prawictwo pospolite" prezentuje to tyllko jego widzimisię, jego opinie bez oparcia w jakichkolwiek faktach, na dodatek zerowa wiedza historyczna, geograficzna, jaką się tu popisał.

Gość gość
Chory psychicznie żołnież? Żołnierze mają testy psychologiczne. W momencie wysłania na misję wg wszelkich standardów był zdrowy psychicznie. To wojna czyni z ludzi. Skończ już w ogole dyskusje bo się ośmieszasz, nie znasz podstaw któe powininienieś na studiach powtórzyć ostatni raz żeby ci starczyło na całe życie a chcesz abyśmy wierzyli w twoje prawdy i wyliczanki.

Gość gość
w krajach cywilizowanych gwałty nie mają miejsca??? popisałeś się. głupotą. nie mam więcej pytań.

Zadam pytanie inaczej .:. Dlaczego najwięcej gwałtów na świecie na mieszkańca rocznie odnotowuje się w Indiach .? Dlaczego Indie są swiatową stolicą gwałtów ? Dlaczego nie Szwajcaria .. Wytłumacz mi to ... odpowiedz jest prosta : gwałcą biedne zacofane kulturowo spoleczenstwa : Murzyni i ludzie z Poludnia . Czarni mają agresje w genach http://www.youtube.com/watch?v=DBHv7eGca28

tutaj masz dowód http://www.youtube.com/watch?v=RvPBDfh4Tjg własnie dlatego w Afryce są gwałty , a w Europie to rzadkość . Bo czarni mają w genach brak kultury i agresję Dziedziczą to z mlekiem matki

Gość gość
To ciekawe, dlaczego masowo gwałcili też rzekomo "aryjscy nadludzie"- żołnierze Hitlera, RASISTO ;] w krajach zachodnich po prostu jest większy rygor i mężczyźni się bardziej obawiają kary- to trzyma ich za mordy (i jaja). Ale jak tylko nadarzy się okazja do bezkarności, jaką tworzy wojna, to ci "cywilizowani" ludzie natychmiast pokazują, że są równie prymitywni, co ci Hindusi czy Afrykanie!

a kto powiedział ci ze Niemcy to cywilizowany naród?W Niiemczech od lat dominuje kult szatana i antyreligijność. Niemcy i Rosjanie to najbardziej dzikie społeczenstwa Europy .. Czy Anglicy gwałcą ? Nie

Gość gość
otóż to, nawet ty, gdybyś nie obawiał się cichaczem kary, to próbowałbyś wziąć jakąś kobietę siłą :O ja mam zawsze przy sobie nóż - wolę pójść siedzieć za s********a, aniżeli zostać zgwałconą

Gość gość
dziewczyny, zignorujcie tego idiotę, jeżeli przez dłuższy czas nikt mu nie będzie odpowiadać, to może wreszcie pójdzie :)

Gość gość
Ja również zawsze noszę broń na taki wypadek. Co prawda tylko gaz pieprzowy, ale lepszy rydz niż nic. Co gorsza mieszkam w nieciekawej dzielnicy i już zdarzyło mi się, że jak wracałam po zmroku z pracy, to przechodząc przez podwórko samce siedzące na ławce pod blokiem krzyczały do mnie seksualne teksty... typu "chodź tu, zabawimy się", tylko w jeszcze wulgarniejszej formie :/ strach wyjść z domu...

się bardziej obawiają kary- to trzyma ich za mordy (i jaja). jeżeli ktoś ma potrzebę zgwałcić , to to zrobi . I żadne zakazy go nie powstrzymają a niewidzialna ręka trzymająca za morde czy nabiał nie jest w stanie czuwać 24 godziny na dobę.

Gość gość
Szkoda, że miałam format komputera i straciłam bardzo wartościową zakładkę z tekstem po angielsku, napisany przez jednego z najbardziej szanowanych naukowców od biologii ewolucyjnej, którym wyjaśnia on, że gwałt wcale NIE JEST czymś naturalnym i zdrowym, jak to sobie tłumaczą niektórzy dewianci.

Gość gość
Podejrzewam, że temat założyła locha, której dawno nikt nie pukał i stąd te jej pragnienie, żeby zgwałciło ją 90% światowej męskiej populacji

Gość gość
Tam, gdzie jest marzenie, tam nie ma mowy o gwałcie, bo gwałt to coś WBREW WOLI, dlatego nawet, jeśli kobieta marzy o ostrym seksie, zdominowaniu, sponiewieraniu i na własny użytek nazywa to gwałtem, to nie jest to tak naprawdę marzenie o gwałcie. Bo to się WYKLUCZA.

Gość gość
90% kobiet zneca się psychicznie nad koleżankami które wyłamuja się z kanonów spolecznych. I to tez jest szczególnie widoczne w Polandii gdzie prymitywizm i płycizna moralna są bardzo modne. Nawet w Afganistanie kobiety nie rywalizują ze sobą o względy facetów w takim stopniu jak w Polsce.

Gość gość
Dzięki za te miłe słowa. Dodaj jeszcze, ze chciałbym aby zgwałciło mnie 90% męskiej populacji w tym samym czasie. Twoja autorka.

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że dawno nikt cię nie ****ał

Gość gość
przeczytalabym chetnie ten tekst o tym, ze g**** nie jest czyms zdrowym i naturalnym, co tam konkretnie bylo napisane?

Gość gość
prawictwo, nie pograzaj sie

Gość hghgf
gwałt ni`by jest naturalny ? To dlaczego jest przysłowie`` jak suka nie da to pies nie wezmie ``? W swiecie zwierząt często to samica sobie wybiera partnera ..

Gość gość
W skrócie- że to jest wbrew doborowi naturalnemu. Natura dąży do tego, by się rozmnażały najlepsze osobniki, a tacy mężczyźni mają dostatek chętnych kobiet. Natomiast do gwałtu posuwają się wypaczeni psychicznie frustraci, którzy często nienawidzą kobiet za swoje niepowodzenia na tle relacji damsko-męskich. I gwałt jest w ten sposób zaprzeczeniem naturalnego dążenia do rozmnażania się przez wartościowe i zdrowe psychicznie osobniki, więc to jest wypaczenie nie tylko z punktu widzenia społeczeństwa, ale i natury, na którą tak chętnie powołują się zboczeńcy. (Oczywiście to taki skrót i uogólnienie, artykuł był na kilka stron...)

Gość gość
poczytalam sobie, ciekawe to, wg jednego artykulu mezczyzna g***** bo chrzescijanstwo i teoria ewolucji na sile wmawiaja nam, ze mezczyzni sa zli, agresywni i nie panuja nad swoimi żądzami