Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90%mężczyzn zgwałciłoby kobietę.

Polecane posty

Gość gość
W naturze ważnym czynnikiem doboru naturalnego jest to, że kobieta decyduje o wyborze partnera w znacznie większym stopniu, niż facet. Ona musi inwestować znacznie bardziej w jakość potomstwa, gdyż może mieć go dużo mniej w tym samym czasie niż facet. Dlatego faceci z mniejszą szkodą dla siebie mogą lecieć troszkę bardziej na "ilość" niż na jakość. A kiedy się uniemożliwi kobiecie ten wybór (poprzez gwałt), to jest to znaczne zaburzenie doboru.

Gość gość
No właśnie teoria ewoulucji NIE sugeruje, że gwałt jest naturalny, tylko powierzchowna interpretacja niektórych ignorantów to sugeruje.

Gość gość
ludzie to nadal zwierzeta, szczegolnie faceci... zadnego boga nie ma, wszyscy jestesmy malpami z przerosnietym mozgiem...

Gość prawictwo pospolite 125
Ja bym na pewno nie zgwałcił nigdy kobiety, nawet jakbym na 100 % wiedział, ze policja mnie nie złapie .. Dlaczego? Bo mam do siebie szacunek, a po takim czynie straciłbym pewność siebie. czulbym się ostatnim śmieciem , któy nie potrafi zdobyc kobiety w normalny sposób .. Gwałt ( nawet na zgrabnej dziewczynie i ładnej ) wydaje mi sie wlasnie z wielu powodów słabym pomysłem . To jest tak jak przespanie się ze 120 kg laską.. Bez sensu ..

Gość gość
prawictwo pospolite 125 dziś od ilu lat nie było wojen w Europie ? mamy prawie 100 lat pokoju i nikt nie planuje konfliktów .. xxxx Jak to nie było? Były, w tym 2 światowe. :) Przyczepię się do nich, bo o tym było w szkole :) Pierwsza wybuchła dokładnie w 1914 roku, skończyła się w 1918. W tym roku była 75 rocznica wybuchu II wojny światowej. Odjąć od tego trzeba lata jej trwania, to jak ty to liczysz, że 70 to prawie 100? Aaa no tak, przecież ty potrafisz tylko i wyłącznie obliczyć ile jaka siuśka powinna ważyć. xxx Odnośnie tematu, jest to możliwe. Może nie 90%, ale większość na pewno. Stres, niepewność jutra. Człowiekowi włączają się podstawowe instynkty. Przetrwać i się rozmnożyć.

Gość gość
Już nie mówiąc o wojnie w Bośni i Hercegowinie, która miała miejsce w latach 92-95 czy wojna w Kosowie do 2000 roku.....

Gość gość
Wlasciwie religia tez popiera g***ty (stary testament), nadal traktuje sie kobiety jak bydlo, tresuje sie, mowi co taka powinna robic, byc inkubatorem bo jak nie to egoistka, w islamie to juz w ogole. Dlatego jestem ateistka

Dla mnie zgwałcenie kobiety jest, tym samym, czym dla ciebie stanowi rozebranie się do naga na rynku w Krakowie w samo południe ,po czym uklękasz do miecza swojego chłopaka, czy innego faceta i robisza mu oralnie przy tłumie ludzi . Będziesz miałą do siebie szacunek po takim wyczynie ? Mi się to kojarzy ze zniewagą... Gwałt mnie poniża .. W życiu nawet nie myslałem zeby to zrobić kobiecie .. W ten sposób robie krzywdę równiez sobie . Dlatego twierdzenie , ze gwałt jest czymś naturalnym jest dla mnie śmieszne i niezrozumiałe

Gość gość
prawictwo pospolite 125 dziś Ja bym na pewno nie zgwałcił nigdy kobiety, nawet jakbym na 100 % wiedział, ze policja mnie nie złapie .. Dlaczego? Bo mam do siebie szacunek, a po takim czynie straciłbym pewność siebie. czulbym się ostatnim śmieciem , któy nie potrafi zdobyc kobiety w normalny sposób .. xxx Ale tutaj nie piszemy o gwałcie w normalnych warunkach, tylko o gwałcie w czasie wojny. Nie wiesz jak się zachowasz. W normalnych warunkach nigdy bym nie została prostytutka, bo po co? Ale w czasie wojny, kiedy nie mam co jeść, nie mam dzieciom dać co jeść, mam zagrożenie z każdej strony i mnóstwo ludzi bez sumienia naokoło, bo oni też chcą i muszą przetrwać, to wtedy prawdopodobnie puszczałabym się za kawałek chleba, albo kradła. Tak naprawdę facet nigdy nie zrozumie jak się czuje zgwałcona kobieta, więc większość na pewno w czasie wojny by to robiła.

Gość gość
Tylko, że jak już pisałam i przytoczyłam argumenty ewolucjonistów, ja dobrze wiem, że to NIE JEST naturalne, co nie zmienia faktu, że jest mnóstwo wypaczonych męskich dewiantów, którzy to uważają w swoim chorym umyśle za normę. Nie mówię, że wszyscy tacy są, ale większość. Więc to, że ty nie chciałbyś zgwałcić kobiety nie znaczy, że nie ma mnóstwa samców, którzy by tego chcieli. Już nie mówiąc o tym, że podczas wojennego stresu itd. faceci często są sami zaskoczeni swoimi reakcjami, więc nie byłabym taka pewna siebie, bo gdybać to sobie można...

Gość gość
Już nie mogę się doczekać wojny :classic_cool:

Gość gość
To, że ktoś zarzeka się, że nie zgwałciłby nikogo w czasie wojny nie jest żaden argument, bo były przesłuchania różnych żołnierzy- zbrodniarzy wojennych, różne wywiady itp. w których przyznawali faceci, że nie wiedzą, co się stało, po prostu "wyszła z nich bestia", że byli nie do poznania nawet wobec siebie samych...

dlaczego gwałt upadla mężczyznę do roli totalnego zera? - po takim wycznie czujesz się inny , czujesz ze ty zgwałciłeś , a 99 % procent facetów wokół ma dziewczyne i nie musi sie uciekać do gwałtu by mieć kontakt z kobietą . - czujesz się obdarty z godnosci .... - wydaje ci sie ze jesteś gorszy , ze jesteś kimś mniejszym niż człowiek z zespołem downa - ze zadna dziewczyna cie nie chce i musisz gwałcic by kogoś poznać CZy to nie żalosne ? - jesteś zwichniętym zboczeńcem i masz tego swiadomosc i tutaj wlasnie chodzi o sumienie Czlowiek ktory posiada sumienie nie mysli o tym by zgwałcić , bo wie , ze to go upadla i w ten sposób poczuje sie zerem

Gość Nienormalny_
jedyne co to tylko do ciągnięcia od nich kasy się nadają xxx Ode mnie żadna nie ciągnie a mam już 30+ lat :)

Gość gość
Dokładnie tak jest gość 16:21. Tak jak pisałam wcześniej włączają się dwa podstawowe instynkty. Przetrwać i się rozmnożyć. Samiec widzi jak jego gatunek ginie, co robi? Dąży do reprodukcji. Dlaczego kobietom bezpłodnym odbija na mózg i robią wszystko, aby urodzić? Siebie zniszczy kuracjami, hormonami itd, ale w ciążę zajdzie. Ciężarne chore na raka podobnie, zrezygnuje z własnego życia, ale dziecko ma żyć. W każdym gatunku reprodukcja jest najważniejsza.

Gość gość
Prawictwo, i co z tego? Przytaczasz tok myślenia normalnych facetów w normalnych warunków, a nie dociera do ciebie dalej, że nikt nie kwestionuje, że istnieją normalni faceci, co nie zmienia faktu, że oprócz nich są również i całe rzesze dewiantów, a na czas wojny większość z tych "normalnych" prawdopodobnie przestawi priorytety?

Gość gość
Tak czy siak nienawidzę napastliwych samców, a każda próba ataku na moją osobę skończy się tragicznie dla bandziora (a przynajmniej będę robić wszystko, co w mojej mocy, by siętak skończyła) :)

Gość gość
Prawictwo jest jedna podstawowa rzecz, która musisz zrozumieć i przyjąć. Mężczyzna traktuje seks jak potrzebę fizjologiczną. Potrafi uprawiać seks zaraz po kłótni, jest zdziwiony, kiedy żona wtedy nie chce, ma pretensje, że ona niby traktuje to jako nagrodę, a ona po prostu potrzebuje stymulacji, zaufania itd. Gwałciciel wie, że zrobił źle, ale czy żałuje? Niewielu z tych zwyrodnialców żałuje. Prawictwo powinieneś się ożenić i uprawiać normalny seks, a nie oglądać siuśki w necie i walić konia. Mówisz, ze masz szacunek do siebie:) To miej dla swoich oczu i dla tych gołych nastolatek i ich nie oglądaj, nie wklejaj linków. Wystarczy, że one się same nie szanują i pozwalają, aby kazdy oblech się na ich widok slinił.

To miej dla swoich oczu i dla tych gołych nastolatek i ich nie oglądaj, nie wklejaj linków. Wystarczy, że one się same nie szanują i pozwalają, aby kazdy oblech się na ich widok slinił. bo tobie się tylko to z jednym kojarzy i niczym więcej .. Tymczasem akty to nie tylko erotyzm to również piękno . Jak zachodzące słonce. Nie potrafisz tego dostrzec ?

Gość gość
Piszecie o ekstremalnych, wojennych warunkach. Myślicie, że kobiety w takich okolicznościach nie posuwałyby się do gwałtów? Prawda jest taka, że gdyby w czasie wojny dać kobiecie szczotę do kibla i powiedzieć jej "albo zgwałcisz tą szczotą podstawionego ci faceta albo my zgwałcimy ciebie i twoje dziecko na twoich oczach" to by jechała równo. Inna sprawa, że facetom łatwiej to przychodzi, i to nie jest żaden instynkt przetrwania jak co niektórzy twierdzą tylko typowo psychologiczna rzecz- pokazanie dominacji, uświadomienie wrogom (mężczyznom innego narodu), że jest się samcami alfa (jak zwał tak zwał) i w związku z tym MA się ich kobiety a poprzez wymuszenie na nich stosunku doprowadza się do tego, że te kobiety będą rodzić dzieci z DNA zwycięskich facetów (czyli gwałcicieli). Podobny mechanizm działa w przypadku gwałtów faceta na facecie, np. w więzieniach. Zwykła, czysta chęć dominacji, pokazania kto tu jest panem. Oczywiście zawsze zdarzają się wyjątki, są mężczyźni, którzy mimo silnej presji psychicznej, makabrycznych widoków i gromady współtowarzyszy gwałcących Bogu ducha winne kobiety powiedzą NIE i sami nie wyrządzą kobiecie takiej krzywdy. Jeśli ktoś miałby mnie kiedykolwiek zgwałcić to wolałbym, żeby od razu mnie zabił. Współczuję wam, kobiety, bo jako słabsza płeć (przynajmniej w teorii słabsza) jesteście o wiele bardziej narażone na różnych zwyrodnialców.

Gość gość
90% MĘŻCZYZN? Ja bym powiedziała, że 90 % wyrządziłaby krzywdę innemu człowiekowi, gdyby znalazła się w makabrycznych warunkach. Kwestia zafundowania człowiekowi ekstremalnych przeżyć, postawienie pod ścianą i danie wyboru typu "zgwałć albo my zgwałcimy na twoich oczach i zabijemy bliską ci osobę"

Gość gość
*90% LUDZI chciałam napisać

tak , zdrowy umysłowo facet po gwałcie na kobiecie czułby sie szmatą .. Czyli czyms najniższym w łancuchu pokarmowym.. Szczurem na przyklad czy innym szkodnikiem którego należy zabić ... Dlaczego czułby sie szczurem ? Bo samce alfa jak bill gates czy david beckham nie gwałcą .. Tutaj zatem dochodzi swiadomośc pozycji . NAtychmiast upadasz w hierarchi stajesz sie w swoich oczach smieciem

Gość gość
Czym innym jest zmusić kobietę do czegoś (przykładowy gwałt szczotą podczas grożenia jej i jej bliskim), a co innego wypuścić samczą swołocz na żer- gdzie te potwory robiły dosłownie RAJDY na wioski i miasta i gwałciły masowo kobiety. Nikt ich do tego nie zmuszał, nikt im nie kazał- robili to tylko dlatego, bo MOGLI.

Gość gość
Tylko, że na to, co piszesz, prawictwo, już dawno padły odpowiedzi. Więc po co się powtarzasz? x Zresztą po co się rozwodzić na temat, gwałt to gwałt- zbrodnia za którą powinno się eliminować dewianta ze społeczeństwa. I faktem jest, że takich jest mnóstwo, a na czas wojny to już całkiem panuje szał masowych gwałtów, więc co tu omawiać- to są najzwyklejsze fakty, które nie mają żadnego usprawiedliwienia!

co to znaczy ? Mniej więcej tyle , ze gwałcą samce najniżej w hierarchi .. samce beta albo gamma .. CZy gwałciciel ma swiadomosc ze jest samcem gamma ?

Gość gość
Czym innym jest zmusić kobietę do czegoś (...) xx Moja babcia do śmierci wspominała jak ją ojciec schował razem z dwiema starszymi siostrami w lesie, w jakimś schronie. Siedziały tam 3 dni, a swołocz sobie hasała po wsiach i gwałciła te kobiety, których nikt nie zdążył schować albo których kryjówki zostały odkryte. Obrzydliwe

Gość gość
tórych nikt nie zdążył schować albo których kryjówki zostały odkryte. Obrzydliwe Obrzydliwe ? Pewnie się mastrubujesz pisząc to zdanie .. Podnieca cię to ? Gwałt i zniewolenie ?

Gość gość
O gwałtach marzy i śni dziewica , której nikt nie chce przelecieć