Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz w związku z inna a dzieci jak powietrze

Polecane posty

Gość gość

co zrobić z mezem który traktuje córki jak powietrze.Jest w zwiazku z inna , internetowym od 4 latach, realnym od pół roku. Moje córki nie chca aby ojciec przychodził do naszego domu bo maja dosytać traktowania je jak powietrze. Mówia że czują się z tym okropnie. Maż zajmuje sie tylko od niechcenia w soboty moim półtorarocznym synkie. Czy wy też macie przypadki takiej obojętności.

Gość gość
Jest dużo takich przypadków,największa wina jest faceta,ale pannice też robią wszystko by ojciec nie miał kontaktu z dzieckiem.Wiem co mówię.A wiesz z kim się twój mąż związał ? z taką samą zdzirą jak jest sam.Ona wie ,że porzucił dzieci i jest jej na razie dobrze.Życz jej by urodziła mu dziecko wtedy dostanie zapłatę od życia.Tylko szkoda kolejnego dziecka.

Gość gość
masz z nim trójke dzieci a on rzucił cie dla innej pisedey po urodzeniu synka ? :O

Gość gość
życzyłam jej dziecka z nim ale ona juz nie może mieć dzieci. Naiwna wierzy że On jest takim kochanym tatusiem,.

Gość gość
porzucił bo jak stwierdził zbyt dużo zobowiązań. On przecież musi być otoczony indywidualną troską a nie żona bedzie znowu zajmowała się dzieckiem

Gość gość
ten sam przypadek woj.lubelskie dziad jeden ciągle podrywa sąsiadkę,zgwałcił,a żonce mówi,że ona leci na niego. w domu gostek święty przy dzieciach ,chociaż najstarsza natalia już go nie znosi:)

Gość gość
Nie mam. Chłopa bym w kiblu utopiła a takiej hadrze wydarłabym wszystkie kudły.