Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2005nati

beta hcg pomocy różne wyniki

Polecane posty

Gość 2005nati

Witam Stosunek odbył się w dni płodne później miesiączka niby normalna się pojawiła trwała krócej niż zawsze . Przez przypadek zrobiłam beta hcg i wynik był 21.5 mlU przy normie 5.3 po 4 dniach w innym laboratorium zrobiłam ponownie i wynik to 18.1 mlU przy normie 2.9 w kolejnym dniu zrobiłam jeszcze raz ale znowu w innym laboratorium i tym razem wynik 0.1 krwawienia nie było. Nie wiem co mam myśleć i robić ? Jakieś sugestie ?

Gość gość
Przez przypadek zrobiłam bete no nie :D ciekawe przez jaki przypadek co :D

Gość 2005nati
Może źle to ujelam... byłam na innych badaniach krwi i przy okazji zrobiłam bo cos mnie tchnelo do tego

Gość gość
powtorz beta i idz na usg,jezeli ostatni wynik jest prawidlowy to znaczu ze beta spada,a to poznacza ze bylas w ciazy i albo doszlo do poronienia samoistnego ktore uznalabys za opozniona miesiaczke,albo do hydrovum,albo do obumarcia wczesnej ciazy

Gość gość
a kiedy masz dostac nastepny okres? po tym niby "normalnym" ale skapym? w ktorym dniu cyklu jestes i kiedy byl ten stosunek?

Gość 2005nati
Stosunek był 16.10 jestem w 22 dniu cyklu i teoretycznie za 9 dni ma być następna miesiączka. Poczekam do poniedziałku i pójdę do pierwszego laboratorium żeby zobaczyć jaki będzie wynik. Na chwilę obecną żadnego krwawienia ani plemienia nie mam i dziwi mnie to i panie z lab. Ze po jednym dniu był taki spadek

Gość 2005nati
Tak właśnie się czuje dlatego zrobiłam pierwszy. Pójdę na usg ale myślę że wstrzymam się do poniedziałku żeby było widać bo wtedy zacznie się teoretycznie 5tc. Ale przez weekend chyba z nerwów zwariuje. Bete też zrobię ale tym razem w tym samym laboratorium co za pierwszym razem

Gość 2005nati
Nie była planowana ale zrobiło się miło na wiadomość ;) próbuje cały czas ale na okrągło o tym myślę. Pozostaje czekać bo jakoś nie wierze w ten wynik.

Gość 2005nati
Badanie zrobione tylko czekać na wynik :)

Gość gość
ciąża biochemiczna

Gość 2005nati
Tylko że żadnego krwawienia ani plemienia nie było