Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telefon od byłej dziewczyny, jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość gość

Byłam u faceta. Nasz status związku jest dość niejasny - on chce ze mną być, ja też, ale jeszcze się wstrzymuję, bo chciałabym zobaczyć, czy to ma sens. No i sytuacja - dzwoni telefon. Okazuje się, że to jego była dziewczyna. I co on robi? zamiast sam odebrać, prosi mnie, abym ja odebrała telefon i powiedziała, że na chwilę wyszedł czy coś w ten deseń. Zaznaczam, że nigdy nie robiłam mu wyrzutów, że spotyka się z inną laską, nigdy nie pokazywałam, że jestem zazdrosna itp. Odebrałam ten telefon, chociaż myślę, że głupio zrobiłam. On mi później powiedział, że chciał, aby tamta laska przekonała się, że z kimś jest i, aby dała mu spokój. Jak mam to traktować? Wiem, że problem jest głupi, ale jakoś mi to spokoju nie daje. Pomóżcie

Gość gość
Idż sie powieś najlepiej lub skocz z mostu

Gość gość
Ruchau cie już czy to też jest niejasne ? :classic_cool:

Gość gość
Ruchau mnie ale tylko w tyłek bo boje sie ciąży...

Gość gość
nie możecie normalnie odpowiadać?

Gość gość
Nie można z kimś być nie będąc z nim chyba hmm ile masz lat? A on? Bo troche dziwnie sie zachowuje. Niezbyt dojrzaly skoro nie umie sam zakonczyc znajomości z byla. Albo z nim pogadaj i niech sie ogarnie albo daj sobie spokój. Swoja droga odro ina zazdrości nie zaszkodzi. Tylko jak kobieta może być odrobine zazdrosna hehe

Gość gość
Pewnie mu się naprzykrza jego była i chciał żeby w końcu się przekonała że ma kogoś i się odwaliła. Takie to skomplikowane?