Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad zamilowanie hh29 do tematów o sprzataczkach

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś teorie ? Skąd nienawisc do ludzi gorzej zarabiających? Ze wsi ? "sloikow" ? - kochanka męża jest sprzataczka - ojciec jej opuscil rodzinę dla kochanki ze wsi, sprzataczki - jest mitomanka i pracuje jako babcia klozetowa - jest nieślubnym dzieckiem, owocem zdrady

Gość gość
Raczej nie stać ja na sprzaczke i dlatego tak bardzo drażni ja ten temat .

Gość gość
Sama nie wiem ale czytając jej wypowiedzi na takich tematach brakuje tylko coli i popcornu:)darmowa komedia jest gwarantowana z jej udziałem :) wczoraj rozbroiła mnie tekstem na pożegnanie :) manicure i pedicure zrobiony , nie wiem co chciała tym pokazac ale wydaje mi się ze swoja wyższość tylko w czym?w sumie to fajnie zyc za kasę męża który ma dość zony nieroba :) Ps hh29 a tobie wydaje sie ze Ty nie jesteś kafe-debilką?

Gość gość
A ja nie wiem, skąd w was potrzeba gloryfikacji sprzątaczek. jesteście sprzątaczkami lub wasze mamy były, że macie taką potrzebę dowartościowania się? Nic tylko pisanie, jak to sprzątaczki świetnie zarabiają i jaka to elita kulturalna i intelektualna. :o

Gość gość
sama jest sprzataczka ups! pardon oficjanie nazywa sie to "konserwator powierzchni plaskich"

Gość gość
Myślałam , że się posikam, gdy napisała o Goethem :D

Gość gość
Sorry ja nigdzie nigdy nie napisałam ze sprzątaczka to super praca czy kobiety w tym zawodzie należą do elity intelektualnej.Po prostu uważam ze należy im się szacunek i wyśmiewanie sie z tej grupy społecznej to głupota i brak taktu i szacunku.

Gość gość
Ja tam nie widzę specjalnie gloryfikacji sprzątaczek, z jakimś pojedynczym wyjątkiem może. Za to widzę próby udowodnienia kto jest lepszy od kogo i dlaczego, oraz wprowadzanie jakiejś prymitywnej, udziwnionej teorii klasowej rodem z XIX wieku - niziny społeczne i takie tam pierdółki.

Gość gość
Hh29 nie mogę się doczekać kiedy wypłynął twoje dane :classic_cool:

Gość gość
Znajdźcie już wreszcie inne słowo, a nie tylko "mitomanka" i "mitomanka". Niedawno ktoś tak napisał, kwoki podłapały i teraz jedna przez drugą rozpisują się o mitomanii. Wszędzie mitomanki i mitomania. A tak naprawdę, tylko wtórny analfabetyzm.