Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykańcza mnie praca w call center

Polecane posty

Gość gość

Psychicznie nie wyrabiam, nic nie wciskam, bo to infolinia bardziej informacyjna, ale nie m8ge juz wyrobić. ! Pracuje w tym 9 mies szukam juz innej pracy, ale poki nie znajde musze wytrzymac, czy tylko ja tak mam.?

Gość gość
Ja pierdacze nie co bądź. :'(

no a co ma powiedziec prostytutka po calej nocce pracy ? chyba jest lepiej zjarana ,

Gość gość
Noo to mnie pocieszylas...

Gość gość
Uciekaj jak najszybciej. Ja po tej pracy skończyłam u psychiatry, leczę się już pół roku...

Gość gość
ja bym nigdy nie podjeła takiej pracy. Wolałabym juz na tasmie robic, albo byc sprzataczka

Gość gość
tam to tylko jakieś bezmózgi mogą pracować,każdy normalny człowiek zaczyna mieć problemy psychiczne,więc czym prędzej znikaj stamtąd

Gość gość
Na serio? Kurcze moze faktycznie juz cos se mna sie dzieje, bo psycha mi siada a dokladnie lapie dolinę. A jakmsie zaczelo u Was

Gość gość
najgorszy szajs to call center, kiedyś pracowałam i nie wróce do tego szajsu nawet gdybym głodowała, wolałabym kible myć , podłogi, być sprzątaczką albo gdzies na kuchni , wolałabym starym ludziom osrane du/py podcierać

Gość gość
Nsjlepsze jest to , ze sa osoby, ktore pracuja po 8, 10 h, a ja po 2 mam zjazd, mam ochote uciekać...

Gość gość
No to jak łapiesz doła to uciekaj. Póki tam siedzisz, to pracy nie znajdziesz. A jak odejdziesz i nie będziesz miała wyjścia, to od razu znajdziesz pracę. U mnie zaczęło się niskim poczuciem własnej wartości, dołkiem, niechęcią do wszystkiego, przede wszystkim do chodzenia do pracy. Potem już było tylko gorzej, rzuciłam robotę jak już się trzęsłam przed wyjściem z domu. Leki, psychiatra, terapia, dalej się to ciągnie. Nie polecam...

Gość gość
Ja juz po pracy zaczynsm myslec jak wytrzymam kolejny dzien, masakra

Gość gość
Myslalam, ze ze mba jest cos nie tak, bo przeciez inni wytrzymują

Gość gość
Też tak miałam. Albo w pracy szukałam pierwszej lepszej okazji żeby się zwolnić wcześniej. W moim call center można było sobie wyjść wcześniej jak nie było nas tylu potrzebnych

Gość gość
Tak sie zastanawiam co powoduje takue zrycie, czy ze sie wkolko to samo gada?

Gość gość
Moim zdaniem jest to spowodowane głupotą ludzi, chamstwem, roszczeniową postawą... Nie wiem gdzie pracowałaś, ale ja w Play na przychodzącej. Jak musiałam tłumaczyć głąbom setny raz gdzie jest termin zapłaty na fakturze, chciało mi się płakać. Denerwowali mnie krzykacze, którzy nie rozumieli, że jestem tylko nakręconym chomikiem w klatce i nie mam wpływu na procedury, co więcej - nie mogę połączyć z prezesem (lol). Nie wspomnę o tych, którzy jawnie mnie obrażali, bo nie potrafili używać własnego telefonu. Mieli pretensje, że sami nie zapłacili faktury i mają blokadę... Znienawidziłam ludzi po tej pracy

Gość gość
Nienawidzę ludzi z call center

Gość gość
Najbsrdxiej dobijaja chamscy ludzie, wole zeby sie od razu rozlaczali

To praca dla zdołowanych nieudaczników zyciowych dających się wykorzystywać przez złodziejskich pracodawców. Bierz nogi za pas.

Gość gość
Wlasnie chyba jestem takim niudacznikiem.

Gość gość
Call center to masakra

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Nigdy wiecej call center

Gość gość
Zgadzam się

Gość gość
Ale pitolita. przecież w regulaminie masz jak byk napisane jak się zachować w stosunku do krzykacza czy wyzywacza. Możesz normalnie poinformowań że nie będziesz rozmawiać z taką osobą i odłączyć się kiedy to nie pomaga. Gdyby wszyskie rachunki były klarowne to nikt by nie dzwonił. Miej trochę sympatii do ludzi.

Gość gość
Ja też nienawidze pracowników call center. Często są bardzo niemili pomimo, że ja jestem bardzo grzeczna.

Gość gość
obsługa klienta to największe g****o zawsze trzeba być miłym nie ważne czy głąb czy cham czy nieuk któremu trzeba najprostsze rzeczy powtarzać po kilka razy a rzadko się zdarza kulturalna osoba uciekaj do takiej roboty trzeba mieć mentalność akwizytora osoby inteligentne z ambicjami szybko się wypalają

Gość klep Sydra
ja też pracuję na słuchawce, ale w firmie windykacyjnej. nie muszę być miła :D

Gość malina8998
W takim przypadku warto udać się do psychologa. To jest podstawa. Tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa jest namiar na bardzo dobrych specjalistów. Psychomedic ma 6 klinik w Warszawie.

Gość tollaiolla
wszystko kwestia podejścia do pracy - każdy z nas jest inny oraz ma inny charakter.. pracuję na słuchawce 6 miesiąc w firmie Telbridge i jest spoko..atmosfere mam luźną , praca lekka , kasa zawsze w terminie na koncie