Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykańcza mnie praca w call center

Polecane posty

Gość ANikaa90
Mi jest ok w call center. Pracuję w Telmonie i jest spoko. Kasa na czas. Wiem że to nie jest praca dla każdego, ale wolę pracować tam niż jako kelnerka czy barmanka. Spoko atmosfera, fajni ludzie.

Gość nie polecam

o callcenter moglabym sporo napisac- 2 lata pracowalam na słuchawkach i koniec z tym... moim zdaniem ktos powinien sie zajac ochgrona pracownika takich form bo to co pracodawcy robia z nimi to masakra jakas...

wszystko na czas, jestes jak maszyna, siadasz na pelna godzine do sluchawek i juz sie nie ruszysz tak jak w normalnej pracy ze mozesz sobie wstac i wyjsc - tutaj musisz do lazienki wcisnac przerwe, ktora jest twoim czasem prywatnym za ktory nie masz placone...czesto polaczenie za polaczeniem ze nawet nie napijesz sie wody ktora sobie przygotowales na biurku... ludzie obrazaja, wyzywaja- szef ma to gdzieś... on dodatkowo ciebie wyzwie ze nie przeprowadzilas rozmowy wg schematu , choc nie dalo sie jej przeprowadzic bo ktos ciebie wyzywal od ...ek , ze masz sie wziac za normalna prace itd.

rozmowy sa monitorowane, sa osoby od sprawdzania jakosci rozmow i tez maja za godzine placone i odslu...a kazda rozmowe... 

twoje bledy sa podstawa do nie wyplacenia ci wynagrodzenia lub zabiora ci kilka godzin z twojej pracy bo kilka rozmow sie nie zgadzalo....

odeszlam gdy doszlo do sytuacji konfliktowej miedzy mna a szefem... system nie generowal mi polaczen co nie bylo moja wina tylko ze strony administracyjnej byl błąd, on powiedzial ze zxaplaci mi za gotowosc do pracy ale ma nadzieje ze jakos te godziny odpracuje!! godziny gdzie bylam w pracy ale oni mieli blad po swojej stronie!!!... zachowywal sie tak jakbym miala go jeszcze w reke pocalowac ze dostalam wyplate...

umowy mialam co 3 miesiace przedłuzane...

teraz mam normalna prace, gdzie wiem za ile pracuje i nikt nademna nie stoi. nie mam tak ze siadam bo biurka i musze pelna godzine przy nim byc tylko jest normalna atmosfera pracy.... 

naprawde nie zajmujcie sie tym syfem bo to jest niszczace jak staraja sie uprzedmiotowic czlowieka w callcenter abys pracowal jak maszyna... dla mnie nigdy wiecej...