Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę TVN

Polecane posty

Gość gość
Ludzie z Doniecka to Rosjanie, a to że znaleźli sie na Ukrainie to wina Żydów z KPZR, którzy bawili sie granicami republik radzieckich. Bandera to z drugiej strony najgorsze ścierwo XX wieku. O jaką wolość Ukrainy mu chodziło? O to, że woli Ukraine w granicach III Rzeszy zamiast Polski albo ZSRR. Jego receptą na wolną Ukraine była esterminacja Polaków, Węgrów i Żydów. Nawet oficerowie SS byli pełni obrzydzenia jak zobaczyli ciała zmasakrowanych Polaków. Nie wiedzieli, że człowiek jest w stanie dopuścić sie takiego bestialstwa jako dopuścili sie ich ukraińscy sojusznicy.

Gość gość
Banderze chodziło o Samoistną Ukraine. Czyli niezależną od nikogo.

Gość gość
Dla nas Polaków to bestialstwo i tak było naprawdę. Ale dla Ukrainców to była walka o wolność prowadzona w sposób przez nich akceptowany. Ukraińcy to ludzie wschodu o zupełnie innej mentalności. Japończycy popisywali się bardzo podobny okrucieństwem. Nie usprawiedliwiam ich tylko tłumacze dlaczego tak jest.

Gość gość
Ja oglądam. TVN. Lubię szczególnie DD.TVN czasem jakiś film dobry puszczają Natomiast zastanawia mnie jedno programy typu Perfekcyjna pani domu czy ten cały kawaler do wzięcia skąd Miszczak bierze te badania w których twierdzi że mają te programy wysoką oglądalność. Wszędzie gdzie się czyta na necie w gazetach ludzie obsmiewają tego typu programy a ten uparcie twierdzi że ludzie lubią i chcą :(

Gość gość
A najlepszą drogą do tego był sojusz z Hitlerem i eksterminacja mniejszości narodowych. To mówi bardzo wiele o nim i o 'ludziach', którzy nazywają go bohaterem. "Pamiętaj o Kresach, polskich miastach na wschodzie. Pamiętaj o upowskim mordzie na naszym narodzie."

Gość gość
Musza mieć wysoką oglądalność bo inaczej nikt nie dawałby reklam w "okolicach". Ludzie opowiadają takie bajki bo im wstyd, że się tym fascynują.

Gość gość
Tvn wysyła podprogowa informacje.

Gość gość
Do gościa który broni UPAińców UPAińcy to jedeny naród, który myli walkę o niepodległość, z wibijaniem wszystkiego co sie rusza i nei mówi po ukraińsku

Gość gość
Napisałem, że nie bronię Ukraińców ale mam tam paru znajomych (narodowców) i wiem jak oni myśla. I mam znajomych których rodzice wraz z prawie całą rodziną zostali wymordowani przez Żelezniaka.

Gość gość
Ukraińcy to nie są żadni 'ludzie wschodu'! Ludzie wschodu mają skośne oczy. Ukraińcy to Słowianie tak jak Polacy, Słowacy, Rosjanie czy Bułgarzy. Nic nie usprawiedliwia ich bestialstwa. Jak Książe Wiśniowiecki sie z nimi rozprawiał to nie zabijał kobiet i dzieci, a to był XVII wiek, a nie 1943!!!!!! O takich zbrodniach jakie UPA popełniała przecztać można tylko przy okazji krwawych konfliktów plemiennych w Afryce!

Gość gość
Wiśniowiecki był Ukraińcem Na U-krainie do dzisiaj czci się nazizm a ludziom, którzy chowali sie przed sowietami po lasach, a pastwili sie nad kobietami w ciazy - stawia sie pomniki.

Gość gość
O takich zbrodniach jak UPA można poczytać czytając o armii japońskiej w czasie II WŚ. Mili nawet bardzo podobne sposoby, przecinanie piłą, wbijanie na pal, obcinanie piersi i genitaliów itp