Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21lat i miałam 2partnerów seksualnych i jedną przygodę

Polecane posty

Gość gość

Mówiąc przygodę mam na myśli chłopaka który narobił mi nadzieji że coś z tego będzie i zrobił mi dobrze i ja mu się tym samym odwdzięczyłam..i trochę się boję że jak powiem o tym przyszłemu chłopakowi to będzie miał obrzydzenie że komus robiłam to ustami bez związku..nie doszedł wtedy wogole bo to trwało parę minut i przerwałam i powiedzialam mu że nie mogę,nie chce.... Co sadzicie? Bo ja źle się z tym czuje a bylam wtedy zakochana w nim teraz jak o tym myślę to czuje obrzydzenie do siebie że nie zasługuje na to by ktokolwiek mnie całował :(

Gość gość
A ci z którymi uprawiałam seks to byli moi faceci z którymi bylam w dłuższych związkach jeden 4lata drugi 2,5r.

Gość gość
21 lat odjąć 6,5 roku to już mówi samo za siebie co sobie pomyśli kolejny facio myśląc ilu jeszcze było pomiędzy.. :O

Gość gość
Mam pytanie . Po cholerę masz przyszłemu chłopakowi mówić z iloma to robiłaś i co robiłaś. Czy Ty nie rozumiesz że nikt i absolutnie nikt nie będzie chciał o tym słuchać? Facet może Cię ciągnąć za język ale wcale nie chce wiedzieć z iloma się bzykałaś. Powiedzcie mi czy dziewczyny naprawdę są takie durnowate czy ten temat to prowokacja ? Ręce opadają.

Gość gość
A po co masz komuś to opowiadać?

Gość gość
Ale co ty mi tu gadasz jakieś odjąć 6? Bo? Przecież wtedy zaczęłam pierwszy związek a to kiedy w tym związku się kochałam to już chyba jest moja sprawa i nie napisałam że to było na początku! Pierwszy związek trwał 4lata.. Żadnych pomiędzy nie było.co ty mi tu wmawiasz.. Wypisałam wszystko. Żadnego nie zdradziłam nigdy nawet pocałunkiem..

Gość gość
Po co mam mówić? Po to że ja źle bym się czuła w związku z chlopakiem który nie wiedział by o mnie wszystkiego..nie czułabym się kochana w pełni rozumiesz? Nie w pełni akceptowana..tak już mam że muszę powiedziec bo inaczej będzie to mi leżeć na sercu i będę czuła się tak jakbym z nim nie była szczera..może to i glupie..wiem ale taka już jestem

Gość gość
Sorry ale jesteś taka głupia, że szkoda gadać. Dziecko we mgle. Jeszcze może dokładnie ze szczegółami mu wytłumacz jak dokładnie z nim to robiłaś ? Mówi się po prostu krótko: Ile miałaś partnerów seksualnych? Na pewno mniej niż Ty i zalotny uśmiech :)

Gość gość
Heh tylko że ja bym się wtedy ciulowo czuła..mówił by że mnie kocha a ja bym w myślach miała to że nie zasługuje na milosc bo niewie o mnie wszystkiego.. Tak wogole to jak to odbierają faceci? Bo mi się wydaje że lepiej już jak dziewczyna uprawiała seks niż jak robiła loda bo to takie bardziej obrzydliwe chyba co nie? :(