Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda ze większość Polaków w uk

Polecane posty

Gość gość

Zarabia nędznie, najcześciej minimum lub niewiele więcej, stać ich ledwo na wegetację, nie maja nic (oszczędności, swoich domów itd.)

Gość gość
Nie wiem, a patrzac na siebie jakie wysuwasz wnioski?

Gość gość
Tak to prawda. Lepiej sie poczulas? :D

Gość gość
A po co mi własny dom za wszelką cenę? owszem chcemy kiedys kupić mieszkanie, ale takie jakie bysmy chcieli (metraż, lokalizacja itp) to koszt ok 180 tys funtów wzwyż i takiego kredytu na razie na pewno nie dostaniemy.póki co, wynajmujemy i podróżujemy. Ja zarabiam różnie bo jestem self employed, czasem mam tylko jakieś 500 funtow na miesiąc a czasem 3 razy tyle. na godzinę mój mąż 10,60/h i pracuje 35-40 godzin w tygodniu.

Gość gość
tak to prawda mieszkam w anglii i jest tak jak piszesz chociaz mi sie powodzi dobrze ,ale widze poludziach ze im sienie przelewa czasami nawet mam tkaie hobby ze wyciagi z bankow sobie oblookuje hehe ;)ale zyja normalnie czylitroszke lepiej niz w polsce tosa ludzie 20-30 zazwyczaj sam mam tyle samo moi znajomi w polsce w najlepszym wypadku maja splacony 1lub2 lata z kredytu na 30 a cala reszta wynajmuje lub mieszka u rodzicow adaptujac jakies pietro na mieszkanie np albo dobudowujac cos itakie kombinowanie caly czas wiec moral z tej historii jest taki zebys sie czasami nie zesral ze szczescia liczac na to ze w polsce zyje sie lepiej pozdro:)

Gość gość
Gosc 13:31 no rozumiem, ze po dlugim pobycie w Anglii pogorszyla sie troszeczke twoja stylistyka. Mam nadzieje, ze po angelsku lepiej mozna ciebie zrozumiec.