Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec alkoholik!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką od 10 lat i mieszkam od swojego ojca godzinę drogi.Ojciec od dwóch lat pije codziennie jak tylko skończy prace do nocy,chociaż już jest w takim stanie, że nie wiele mu trzebw,żeby się upil:-( niestety.Problem polega na tym,że zatruwa mi życie np.dziś zadzwonił,że ma wszystkiego dosyć i dziś kończy ze sobą,że jak chcemy mamy przyjechać drzwi zostawia otwarte!!!!!po 5 minutach znów zadzwonił,że nie chce nas widzieć i że zrobi nam niespodziankę na święta(ze skończy ze saba)mam go dosyć!!!!!!co robić,reagować?nie reagować?nie mam już rozwiazania

Gość gość
może ktoś mi coś podpowie....

Gość gość
Mój też chleje i nic sie z tym nie da zrobić. Najgorsze, że w ogóle kasy mi nie daje, bo "nie ma". Daje za to córce z innego związku, bo ona na niego wrzeszczy i go wyzywa, a ja nie potrafie tak sie zachowywać :O

Gość gość
odciąć się od niego. Niestety. to jedyne rozwiązanie. Mój ojciec tez pije. Zatruwał mi życie przez 19 lat. Nie wyglądało to tak drastycznie jak u ciebie, ale jednak. Co sobotę pijany, zataczający się. mama zdenerwowana. Obecnie nie jest tragicznie, ale nadal zdarza się, że pije. Miałam dość i wyprowadziłam się z domu. Odcięłam od nich. Niestety, ale chcę mieć normalne życie, muszę mysleć o sobie, o swoim zdrowiu psychicznym. Kontaktuję się z nimi raz na jakiś czas i to wszystko.

Gość gość
Ale po co wydzwania trzy razy w tygodniu i straszy,że ze sobą skończy?nie rozumiem tego