Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak udowodnić zdradę? Jak skopiować zawartość telefou?

Polecane posty

Gość gość

Nie będę się rozpisywać, bo historia miłosna tak oklepana jak wszystkie inne. Przeszłam już etap cichego załamania, którego on nawet nie zauważył-teraz czas się wziąć w karby. Muszę jakoś skopiować zawartość jego telefonu aby później na spokojnie to przejrzeć. Mam mocne podejrzenia, bo za dużo nagle tych zbiegów okoliczności, a lepiej wiedzieć z kim spisz w jednym łóżku ;-) Nie jestem biegłym informatykiem i tu moja prośba do Was - on ma Samsunga Galaxy SIII na Androidzie. Chciałabym znać treść SMS i kontakty. Używa też Messengera i Vibera - raczej się stamtąd niewylogowywuje. Z telefonem rozstaje się tylko na noc. Jak mam to zrobić, by nie pozostawić śladu po swojej działalności? Pomóżcie!

Gość gość
Sprawdź w nocy, kiedy śpi.

Gość gość
to weź jakoś tak zaplanuj, żeby sie w nocy obudzić, albo jak idziecie spać to udawaj tylko że śpisz, poleż tak sobie z poł godziny - godzine i potem wstań i weź jego fona, idź do kibla i poczytaj, potem go odłóż i idz w kimono

Gość gość
musisz miec jedo email i hasla wtedy bedziesz mogla wejsc na jego konta(viber ,messenger) z innego telefonu.

Gość gość
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem ona nie chce przeczytać tylko skopiować.

Gość gość
Dokładnie! Potrzebuję skopiować. Uwierzcie mi - poczytałam trochę, którejś nocy kiedy spał po alkoholowej imprezie i dlatego wiem, że potrzebuję więcej. Rozumiecie? Potrzebuję jakiegoś programu komputerowego i wskazówek.