Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze symptomy ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Testy o czułości 25 wychodzą negatywne, ale może to za wcześnie? Chciałam się dowiedzieć, jakie (i czy wgl) Wy miałyście oznaki ciąży jeszcze przed pozytywnym testem. Ja od około 4-5 dni: - Mam widoczne żyły na sutkach i na piersiach - pojawiły mi się białe wypustki na sutkach - mam delikatne, ale stałe bóle podbrzusza - mam delikatne zawroty głowy - częste (nie tylko ranne) nudności, ale bez wymiotów - a okresu ani widu ani słychu, a tym, ze ja od zawsze mam nieregularne okresy, tzn co 6 tyg, a teraz już mija 7.....

Gość gość
Witaj ja nie miałam żadnych objawow oprocz bolu piersi i braku okresu a jestem w 11 tygodniu ciazy a test mi wyszedl pozytywny w dniu spodziewanej miesiaczki

lo matko, zrob bete z krwi, albo odczekaj kilka dni i powtorz test. tutaj kazda ma co chwile pewne objawy ciazowe :P

Gość gość
Dziś obudził mnie silny ból głowy, przy tym nudności i wymioty. Dolegliwości trwały około 3godzin, co mi się wcześniej nie zdarzało.....

Gość gość
Ta aaa à swistak siedzi i zawija je w te sreberki

Gość gość
ja miałam 1 objaw ciążowy: brak okresu. Nic poza tym do momentu jak mi brzuch zacząl rosnąć i to był drugi objaw