Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepowinienem brac chyba stypendium

Polecane posty

Gość gość

Przez wakacje zarobilem wsumie na studiowanie na caly rok tylko naczarno i posluchalem mamy i zlozylem papiery o stypendium i dostalem z 800 zl i teraz mam wyzuty bo wedlug prawa nie zasluguje nanie bo pracowalem. Ehh musze chyba zrezygnowac bo jestem zlodziej nato wychodz, co prawda biedni sa rodzice itp ale ini beda bardziej pieniedzy potrzebowac niz ja.

Gość gość
posluchaj dziecko w polsce granice przyznawania stypendium sa glodowe przelicz sobie co mozna kupic za kwote ktora jest max do uzyskania stypendium jak panstwo wali w rogi jego obywateli ... konczyc nie bede

Gość gość
Ale zlodziejem bede w takim razie i mam chyba ciezki grzech

Gość gość
No dobra ale jesli pracowalem nie powinien miec stypendium bo to jest dla biednych a nie oszustow i tyle

Gość gość
jesli ktos powinien skorzystac z panstwowej kasy to wlasnie malolaty chcace sie uczyc i rozwijac... takie jest moje zdanie

Gość gość
No nie dokonca bo ja zarobilem nie bezpowodu prosza o rozliczenia studentow o kase

Gość gość
No ale co z sumieniemiem? Zarobilem jednak chyba powinienem nie robic by dostac stypendium albo robic i niedostac i tyle. No ale jesli ta kasa nie powina trafic do mnie a wzamian by to pomoglo komus inemu ? Ehh mam dylemat nie chce byc zlodziejem

Gość gość
Niewiem zobacze czy bede papiery skladal następnym razem

Gość gość
Sluchaj, ty poszedles do pracy i zarobiles lase. Nie przelewa wam sie, wiec bierzesz kase. Ktos inny, rowniez biedny do pracy w walacje nie poszedl, bo mu sie nie chcialo. Bo po co sie przemeczac, lepiej miec stypwndium i nie robic nic! Druga sprawa -osobiscie mnie wkur.... zalozmy, ze jakis studencik ma rodzicow za granica. Pracuja na czarno, dobrze zarabiaja. A student sklada wniosek o stupendium i nie wykazuje zadnych dochodow w rodzinie. Czy to jest ok? Czemu kur...nikt tego nie sprawdza!

Gość gość
Troche mam wyzyty bo niby niejestem uczciwe cheh gdyby chociaz ta kasa naprawde komus pomogla. Ehh no nieprzelewa mi sie ale jakos mam wyrzuty ze ktos mi daje pieniądze kiedy mam wlasne zarobione eh niejestem uczciwy niewiem czy powinem dostac ta kase czy powina ja dostac jakas schorowana starsza osoba

Gość gość
BUAHAHAHHA czemus biedny bos glupi,dosztales ciesz sie glupku ze szkolom!!!!!!

Gość gość
czym ty sie przejmujesz, to co sobie dorobiles to twoje, a ze przyznano ci stypendium tzn ze nie masz w domu za dobrze, wiec i tak sie przyda tak czy inczej

Gość gość
Nie glupi ale zlodziej chyba czy napewno niezasluguje nate pieniadze

Gość gość
Przyda i to bardzo ale jednak jest watek nie uczciwosci ze prosza nas o rozliczenie moje i gdyby tam byly me dochody to bym niedistal i ktos biedniejszy by sie lepiej mial

Gość gość
No ide spac dlamnie to duzo pieniędzy i raczej malo kiedy co dostaje zanic prawie. Ehh pod wzgledem stypendiow ma umnie plusa panstwo. No no praca jest wazna niewiem naco mi wsumie te pieniadze moze sie nacos przydadza kiedys. Nonic ide spac