Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2018 Ja odnośnie do części, to świetnie się czuję zamawiając je od nich https://www.sklep.rai-bud.pl/ nie dość że ceny są mega korzystne to jeszcze mają bardzo duży wybór części. Podoba mi sie ich realizacja zamówienia a poza tym to, że zawsze potrafią doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2018 Spróbuj jeszcze zobaczyć te http://www.jackonet.pl/ moim zdaniem jest naprawdę bardzo ok. Polecam, bo nie dość, że jest w czym wybierać, to jeszcze przy okazji ceny są mega przystepne. Mam od nich także kosiarki, generalnie sprawdzają się mega, więc można sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tadeusz1981 Napisano Wrzesień 17, 2018 Ostatnio modernizuję gospodarstwo i potrzebowałem trochę sprzętu - szczególnie poidła. Wybrałem Arntjen i jestem pewny że to doby wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2018 Doskonałą selekcję maszyn rolniczych znajdziecie w https://www.agromarket.pl/ , mają naprawdę ogromny wybór. Mój kolega prowadzi gospodarstwo rolne i kompleksowo się u nich zaopatrywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2018 Dobrej jakości części zamienne do maszyn rolniczych dostaniecie w http://www.mader-serwis.pl/ Dobra jakość, dobre ceny, ja jestem zadowolony z zakupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkooo Napisano Wrzesień 24, 2018 @Tadeusz1981 Dużym plusem jest ich oferta - duży wybór. Miał ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą? Jeśli tak dajcie znać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 Jeżeli jest możliwość ułatwienia sobie pracy to czemu nie ? Tym bardziej w przypadku dużych producentów, ale znam mnóstwo indywidualnych osób które posiadają taki sprzęt dla siebie. Arntjen produkuje maszyny rolnicze do użytku mleczarskiego i z tego co słyszałem ceny są ok i jakość też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 Witam. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. I.. tyle Bez wkładu własnego, bez zobowiązań. Dla osób mających dostęp do internetu. Polska firma, wypłacalność gwarantowana (dane o wypłacalności z 22.09.2018) Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2018 Najlepszym traktorem jest ursus c 385 - mam go ponad 10 lat i sprawuje się mega dobrze. I ma tanie części - sprawdz sobie www.sklep.mizar.com.pl/c-385-i-pochodne-c-7_10.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2018 ile kosztuje paszowóz fider z firmy zamet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2018 Maszyny nowe i używane a także dobrej jakości części do maszyn rolniczych dostaniecie w Agromixie http://agromix.agro.pl/ Mają dobry wybór i całkiem niezłe ceny. Ogółem firma solidna i rzetelna, my jesteśmy zadowoleni ze wszystkich rzeczy które u nich nabyliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2018 Zaczelo sie od wygrodzen od Arntjen Polska, a potem stwierdzialem że kupie jeszcze kurtyny i wentylatory. kupuję od nich od lat, polecam każdemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2018 Jeżeli szukasz dobrej klasy maszyn rolniczych to wejdź na stronę firmy https://farmtrac.pl/ i zapoznaj się z ofertą. Farmtrac Tractors Europe Sp. z o.o. jest jednym z największych polskich producentów ciągników rolniczych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papi Napisano Grudzień 12, 2018 Jeśli szukasz porządnej firmy która oferuje sprzęt najwyższej jakości to polecam Ci firmę Alima Bis. Wejdź do nich na stronę i zobacz co mają w ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darek8765 Napisano Grudzień 15, 2018 Jeśli szukasz porządnej firmy która oferuje sprzęt najwyższej jakości to polecam Ci firmę Excaver maszyny budowlane. Wejdź do nich na stronę i zobacz co mają w ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arkadiuszz Napisano Grudzień 19, 2018 Wszystko zależy od tego co chcesz uprawiać. Ja mam gospodarstwo specjalizujące się tylko w wyrobach mlecznych i od lat zamawiam urządzenia od Alima Bis, a więc mogę Ci ich polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominik G.77 Napisano Grudzień 19, 2018 Ja zamawiam urządzenia od Alima Bis. Mają głównie wszystko związane z gospodarstwem mlecznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2019 Najlepsze doświadczenia mam na razie z Autoset Radom. Sprzedają różnego typu ogumienie, ale głównie specjalizują się w tych rolniczych. Sam kupowałem tutaj niedawno Matadora i powiem że guma sobie radzi świetnie, zwłaszcza że nie kosztowała specjalnie dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baśka740823 0 Napisano Styczeń 13, 2019 Warto nawiązać współpracę z firmą www.agromarketwiewiecko.pl. Można u nich dostać części robocze i zamienne do maszyn rolniczych. Produkty zawsze solidne dobrej marki i jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna_99 1 Napisano Styczeń 20, 2019 Mego polecam te od Alima Bis, ostatnio jak mieliśmy na gospodarstwie awaryjną sytuację zainwestowaliśmy w sprzęt od nich i wow. Na prawdę muszę przyznać że jakość pierwsza klasa w porównaniu do jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allan Napisano Luty 4, 2019 Maszyny rolnicze, części zamienne a także serwis dostaniecie w SK Agro w kujawsko-pomorskim. Świadczą też usługi rolnicze i mają giełdę maszyn używanych. Solidni są, korzystam z ich maszyn i części i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł Napisano Luty 14, 2019 Warto zapoznać się z firmą Farmtrac Tractors Europe,która oferuję sprzedaż profesjonalnych maszyn rolniczych. Firma oferuję traktory z kabiną, z ładowaczem oraz traktory z klimatyzacją. Ciągniki Farmtrac są produkowane zarówno na rynek polski, jak i dla wielu krajów europejskich i północnej Afryki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurt Napisano Luty 26, 2019 Solidnej jakości części zamienne do maszyn rolniczych a także burty do przyczep i rozrzutników kupicie w Akmet www.akmet.net.pl we Wrześni. Bardzo w porządku firma, mają dobry wybór, przyjazne ceny i dobrą obsługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikodem Napisano Marzec 15, 2019 Ja polecam zapoznać się z firmą Farmtrac, która jest renomowaną firmę i producentem ciągników rolniczych . Firma oferuję traktory z kabiną, z ładowaczem oraz traktory z klimatyzacją. Ciągniki Farmtrac są produkowane zarówno na rynek polski, jak i dla wielu krajów europejskich i północnej Afryki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2019 Od dwóch lat mniej więcej korzystam ze sklepu auto-set.pl i opon nigdy nie zwróciłem. Czytałem trochę o marce Belshina i doceniam. Niby białoruska, ale jakość w takiej cenie niezawodna. Pod względem przyczepności to trochę trudno mi stwierdzić, ale na trudnych warunkach dobrze wypadają i czuć wytrzymałość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macjeu Napisano Marzec 26, 2019 O tak, Agromix z Rojęczyna to bardzo dobra firma. Mają szeroką ofertę. Mamy od nich maszyny i nowe i używane, wszystko działa jak należy, sprawnie no i cenowo jest u nich w porządku, dlatego właśnie ich się trzymamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2019 Warto wyposażyć swoje gospodarstwo w nowoczesne maszyny rolnicze. Jeżeli jesteście na etapie poszukiwania odpowiedniej oferty to skontaktujcie się z firmą www.agromarket.pl Oferują sprzęt wysokiej jakości pochodzący od uznanych producentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Napisano Kwiecień 15, 2019 My mamy maszyny od firmy Farmtrac już od 5 lat i maszyny chodzą jak nowe nawet po sezonie nie wymagają jakiś większych regeneracji tylko robimy przegląd i wszystko jest gotowe do następnego sezonu. Jeżeli ktoś z was jeszcze się waha jakie maszyny wybrać to polecam właśnie ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karol44 Napisano Kwiecień 24, 2019 Co do hydrauliki siłowej to dobrze oceniam wrocławską firmę Megahydral. Szeroka oferta i dobre ceny, zdecydowanie firma godna uwagi. W ofercie znajdziecie m.in. pompy hydrauliczne łopatkowe, zębate i tłoczkowe, siniki hydrauliczne, zawory hydrauliczne, rozdzielacze różnych typów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baśka740823 0 Napisano Kwiecień 24, 2019 Warto w tym temacie zajrzeć do konkretnego, sprawdzonego dostawcy jak firma http://www.rolmasz-zary.pl. Oferują maszyny rolnicze od sprawdzonych i cenionych producentów na rynku w bardzo przystępnych cenach. Służą fachowym doradztwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach