Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna przyjaciółka?? co zrobic z chlopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Otóż jak rozpoznać, że moja przyjaciółka jest toksyczna, kontroluje mnie i nie chce żeby mi się ułożyło? Ciągle czuję się gorsza: brzydsza, głupsza, nieśmiala, we wszystkim źle: / Natomiast ona mimo ze jest piękna, ma duze piersi, sliczny dziewczecy glos, jest mądra, to lubi ciagle narzekac na caly swiat, obie mamy depresje i ciagle mi doradza jak zyc i co mam robic. Ciagle rozmawiamy o problemach... Ostatnio ona poznala chlopaka na badoo i opowiada mi teraz jaka jest szczesliwa, jaki maja wspanialy zwiazek, ale nie chce zebymy spotkaly sie w trojke... A jak ja kogos poznalam i spedzam z tym kims fajnie czas ale nie mam pewnosci czy to milosc, bo niby jest mądry, kulturalny, dobry, miły i zaradny, ale z drugiej strony nie lubi robic zdjec i tanczyc a ja to kocham i mysle, ze to chyba nie jest to, to ona mi napisala, ze jak kogos poznam to od razu bede wiedziala, ze to odpowiednia osoba i powinnam szukać dalej na badoo az kogos poznam. Tego kolesia poznalam na stronie internetowej, plakalam mu, ze nie chcę żyć, jestem sama nie wychodze z domu i mam marzenia, a on rzucil prace w szkocji, bo byl samotny, przyjechal do mnie do łodzi, zaczal tu studia inforatyczne i pracuje w call centre, gdzie jest jednym z najlepszych pracownikow i obiecuje mi, ze ulozymy sobie zycie.... Problem, ze on chce sie calowac, ale mi sie nie podoba i mnie nie kreci, nie lubi tanczyc, robic zdjec i jest sztywny, a ja sie czuje przy nim glupia chociaz wiem, ze on mnie mocno kocha i wszystko by dla mnie zrobił i tylko ja się dla niego liczę... : /

Gość gość
Jedno zasadnicze pytanie : ile wy macie lat?

Gość gość
ja mam 23, on ma 26 i skonczyl 8. najlepsze liceum w polsce, chce skonczyc studia i sie mna zaopiekowac, bo ja jestem mega niezaradna i boje sie wychodzic z domu

Gość gość
Schowaj go do kieszeni,dobra rada.

Gość gość
Przyjaciółki...hm....miałam taką jedną....teraz jest najbliższą przyjaciółką mojego byłego męża i właśnie się rozwodzi ponoć dla niego. Chyba lepiej przyjaźnić się z facetami

Gość gość
Dziwna przyjaźń. .....