Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja modelka On Model a mimo to wybrał brzydszą

Polecane posty

Gość gość

Jak to możliwe?

Gość gość
też bym wybrała brzydkiego :) takiego ,który ma to coś, Ty widocznie tego dla niego nie miałaś, ostatnio kupując pewną rzecz, obsługiwał mnie pewien Pan, rozmawialiśmy na poziomie, chciałam zaczerpnąć pewnych technicznych detali, ale sama też się znam, ale w pewnym momencie poczułam pustkę w głowie i zaczynałam się zachowywać jak blondyna z dowcipów kiedy, podszedł jego kolega po fachu, gość emanował takimi feromonami, że zgłupiałam totalnie :) A nie można było powiedzieć, że wyglądał jak model, raczej mu do tego było daleko...Mój płat czołowy wręcz krzyczał, że chce mieć z nim dzieci :P

Gość gość
no coz bo moze nie o wyglad zewnetrzy i urode (z reszta ktora szybko przemija i sie zmienia) chodzi..nie wpadlas na to? ze musi miedzy ludzmi byc to cos, musza sie dogadywac, miec o czym rozmawiac po ludzku sie lubic zycie to nie okladka z katalogu ciuchow - para nie tylko ma ladnie wygladac

Gość gość
Widocznie poza ładna buzka nie masz nic, nie masz w sobie sexapilu ;p ale nie martw sie, mam to samo, na pierwszy rzut oka jestem piekna kobieta, obcy faceci sie za mna ogladaja na ulicy, ale jak przyjdzie co do czego to kazdy ucieka... Rozmawialam kiedys o tym z kolega i przyparlam go do muru co jest ze mna nie tak, to powiedzialam ze jestem ASEKSUALNA dla facetow, mimo ze jestem bardzo ladna na twarzy, to jednak nie jestem w ogole sexowna :) Bo seksapil to nie tylko ladna twarz i figura, to takze mimika twarzy, sposob poruszania sie, gesty itd. Mnie tego wszystkiego braklo. nic tylko sie pociac. Moze z Toba jest podobnie

Gość gość
Eh moj maz obecny zostawil dla mnie swoja byla dziewczyne, ktora byla modelka - owszem ladna, zgrabna, dlugie nogi, piekne jasne wlosny - cud malina a ja no coz niska, za chuda z mikrocyckami, brzydkie mysie wlosy - brzydalem nie jestem ale poprostu przecietna dziewczyna z blokowiska i co rzucil cud swiata dla przecietniaka

Gość gość
podobaja mi sie przystojni

Gość gość
ladne dziewczyny sa zarozumiale

Gość gość
No widzisz ty byś nie poszła na brzydkiego biednego chłopaka

Gość gość
Bo liczy się wnętrze a nie powłoka.

Gość gość
Bo liczy sie wnetrze a nie wywloka.

Gość gość
Bo wbrew ogólnej opinii, faceci nie patrzą aż tak bardzo na sam wygląd, a jeśli facet zwraca uwagę tylko na fizyczność, to od razu wiadomo że chodzi mu o seks i nic poza tym. Do związków wybieramy kobiety, które są tego warte, ładna buzia, doskonałe ciało nie wystarczy, bo tu liczy się już charakter i osobowość... a kobietom wystarczy przystojniak, nawet jak debil i prostak, to nie istotne, ważne że ładny i dobrze zbudowany.