Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszystkie prace w UK teraz sa

Polecane posty

Gość gość

Tylko przez agencje? Jakie macie spostrzezenia ?

Gość gość
nie wszystkie ale musisz wiedzieć gdzie się udac by dostać prace bo jest ciężko. we wszystkich firmach musisz teraz przejść kurs bhp w jezyku angielskim

Gość gość
Tak i za 6.50 BRUTTO . Cud, miod i orzeszki ...!

Gość gość
No moja koleżanka dostała w listopadzie pracę umysłową z wynagrodzeniem 9 z hakiem na godzinę. stały kontrakt. ale ona ma perfekt angielski i skończyła w maju uniwersytet tutaj. Ja jestem na ostatnim roku college i liczę, że za rok już będę pracować w zawodzie. póki co, mam kredyt studencki no i pracuję fizycznie za 7,75 f / godzinę.

Gość gość
przez agencję pracują tylko głąby, co nie znają języka i nie potrafią sobie sami znaleźć pracy

Gość gość
9/h po studiach? Sprzataczki mają 12/h

Gość gość
A czy te sprzątaczki wykonują pracę którą kochają?? wątpię. I czy na pewno mają te 12 f/ h przy wymiarze godzin 40 tygodniowo ?? jeszcze bardziej wątpię. pozdrawiam :)

Gość gość
no to nie wątp! ja mam 12 i jestem sprzątaczką - a do tego bardzo lubię swoją pracę - przyjemnie jest siedzieć sobie w eleganckim domu i niespiesznie przecierać z kurzu eleganckie mebelki tudzież wyprasować perę ciuszków od Chanel czy Diora

Gość unknow83
gosc z 21. Glupoty piszesz. Ja pracuje przez agencje, w szkolach jako TA.

Gość unknow83
Agencja to dobra rzecz, zeby zdobyc doswiadczenie, referencje itp. Wiadomo, kazdy z czasem szuka kontraktu. Nikt ci na ladne oczy nie da umowy. Trzeba od czegos zaczac.

Gość gość
Zadna z moich prac nie byla przez agencje. Wszystkie znalazlam sama normalna droga odpowiedzi na ogloszenia.

Gość unknow83
To mialas szczescie. A praca przez agencje nie jest dla glabow, wiec sobie odpusc.

Gość gość
Ale to nie ja pisalam o tych glabach!

Gość gość
ja pisałam o głąbach i podtrzymuję! nie chcecie dzielić się kasą z agencją? to proszę wejść na angielskie strony z ofertami pracy i zdobyć kontrakt samodzielnie jak takie kozaki jesteście

Gość unknow83
A myslisz, ze nie wchodze I nie szukam bezpisrednio? Jestem nauczycielem I ciezko mi znalezc prace bezpodrednio dla szkoly. Ok, jestem glabem...

Gość gość
owszem jesteś! nie ma pracy tam gdzie mieszkasz - to się przeprowadź tam gdzie jest

Gość gość
Kiedys dawali kontrakt ma piekne oczy, tylko nazjezdzalo sie pelno zdesperowanych duposciskow, co zgodza sie pracowac za kazda kase i na kazdych warunkach. No i za nimi natworzylo sie mnostwo agencji roznej masc, w ktorych pracuja Polki, pomagajace brytolom wyrolowac swoich wlasnych rodakow... Wszedzie gdzie sie pojawimy robi sie gowno a nie godne zycie...

Gość gość
na szczęście w przyszłym roku koniec z tym!

Gość gość
Gosc 9:57 to tu raczej glabem jestes... Przyjechalas z PL do UK i widac tesknisz za tym samym gnojem co tam zostawilas...

Gość gość
Gdy skoncza dofinansowywac tych co zgadzaja sie pracowac za minimum to wreszcie sie wyklaruje jak to ludzie chca pracowac i sa w stanie utrzymac sie za minimum, a nie obciazac podatnikow... Nie beda umieli sie utrzymac beda wracali, a agencji przestana w koncu miec niewyczerpalne zrodlo niewolnikow- dupisciskow...

Gość unknow83
Nie chce mi sie dyskutowac. Jak ktos jest singlem, to moze sie tak wloczyc z miejsca w miejsce. Pozdrawiam

Gość gość
Jakie wy światowe, nie podpisujecie umów tylko kontrakty:D

Gość gość
unknow83 dziś Nie chce mi sie dyskutowac. Jak ktos jest singlem, to moze sie tak wloczyc z miejsca w miejsce. Pozdrawiam xxx to znaczy jak się nie jest singlem to nie można zmienić miejsca zamieszkania? mamy ci wszystko pod nosek podstawić?

Gość unknow83
Nie chce mi sie dyskutowac. Jak ktos jest singlem, to moze sie tak wloczyc z miejsca w miejsce. Pozdrawiam

Gość gość
Sprzątaczka za 12f :D Taa jasne, jak tu przyjechałam 7 lat temu tez tak zaczynałam W prywatnych domach! Tam mozesz mieć i 20 na godz! Mówimy o pracy nie na czarno. Przez agencje masz6.50 Kierowcy maja cos ok 12 /h Wiec bez przesady .jestem tu dosc długo i wiem jak jest.

Gość gość
a co ma byc za rok?? lepiej, gorzej?? czegoo maja wracac?? myslicie ze jak ktos pojechal bez znajomosci jezyka i pracuje przez agencje to niczego sie nie dorobi?